Allmänt

Funderar lite:)

Hörrni, jag fick en fråga just, och jag har funderat lite tidigare på detta, men nu funderar jag lite mer:)

Det var en fråga om läggningsrutiner. Jag undrar helt enkelt om ni skulle tycka det var kul med att jag skrev mer om sådant? Alltså typ Så här har jag gjort – läggningsrutiner/ amning/ vinterkläder på bebisar osv.

Så får ni så klart skicka in era önskemål ?

Jag gör inte alltid, eller typ aldrig;) efter BVC s lista, utan jag har alltid frilansat, kört efter vad som känns vettigt för mig och barnet/barnen. Jodå, jag kan luta mig emot ”det alla säger” men sen gör jag en egen variant. Inte för att vara obstinat och motvalls, men för att jag är lat kanske;) Minsta motståndets lag.

Nej, men ärligt, allra oftast så handlar det om att jag försöker se barnets behov, och sen samordna det med mina. Tex så är jag inte skapt så att jag kan låta en liten unge ligga och skrika sig till sömns, det går bara inte. Jag kan inte tycka att det är vettigt någonstans att låta dem somna i den otryggheten. Alltså har fem minuters metoden gått fetbort, men jag har kunnat köra en egen hittepå-variant:)

Så. Är det nåt ni vill läsa?

Nu har jag en annan sak jag ska skriva om, återkommer!

Kommentarer

  1. Caroline

    Jaaaaa det vill jag mer än gärna läsa om! Är mitt i småbarnskaoset just nu Potträning och din åsikt om att äta välling/ ersättning på natten vill jag gärna läsa om.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting