Allmänt

Påsken rullar på:)

Har ni det bra? Äter ägg och lax och Gooodis;)?

Här rullar det på,  vi softar och har det gott i största allmänhet. Märks att vi alla behövde lite ledighet, även om det inte var länge sen sportlovet. Vi har ju mer eller mindre varit sjuka sen dess! Just nu är slla friska och det vorefint om det får fortsätta.

Igår var det påskmiddag hos mamma och pappa. Alla var där;) utom Janelles Simon som var hos sin pappa. Skilda föräldrar ger dubbla firanden för vissa 😉

Men eftersom Patricia hittat en Simon hon med så var det ändå en sån där:) Det är så lustigt;) Vi skämtar nu om att det är lika bra att köra på Simon/ Simone för alla, ingen får skaffa en partner som inte heter så;) För enkelhetens skull.

Även vår hittepå-syster Maria var där med sin man och bebis. Mina stora barn insåg att de saknade att ha ett bebissyskon att mysa med <3 och tyckte att jag letat dåligt i bebishyllan på Ica där jag sagt att jag köpt ungarna 😉

Syster yster hade bakat påsktårta.. Och håll i er nu:

image

   

 
Som vanligt lika snugg som god:)

Hon hade lemoncurd, grädde/ Philadelphiaost och Amarula .

Gott!

Mitt nätverk strular!! Måste kolla, och så hoppas jag få ordning på det, brukar lösa sig:)

Ville bara kolla till er:)

Ha det fortsatt bra!

Natti natti 🙂

Kommentarer

  1. Yvette

    På tal om småsyskon….Vad fick han ,han som inte näms vid namn ?
    Pojke eller flicka ? Hur gammal är den nu ?
    Hälsning från Nyfiken I En Strut !!

  2. Åsa

    Jag vet att du redan vet det men du är verkligen en stor inspirations källa. Har själv tyvärr varit med om ungefär samma sak som du… Du är stark, positiv och grymt bra på att skriva blogg. Tack Carola!
    Din syster och dina föräldrar verkar vara helt underbara dom också.

  3. Birgitta S

    Oj den tårtan hade jag gärna satt tänderna ! är själv en katastrof i köket igår fixade sonen 16 år en god cheeskake till efterrätt och mannen hade gjort en god lammgryta så tacksam för de i min omgivning som kan laga och fixa utan att kokar över bränns vid läst fel på receptet så inget stämmer.
    För övrigt tack för en bra blogg och du är verkligen en kämpe som tagit hand om dina barn nu i flera år på egen hand och i långa loppet är det en annan person som förlorar barn förstår så mkt mer än man tror.
    Glad Påsk!

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      En syster som vi låtsas är vår syster men egentligen är en kompis bara 🙂
      En nära vän till familjen 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting