Allmänt

Blev lite besvärligt nu:)

Jag har fått veta att det blir en fortsättning på den första Hälsocoachutbildningen jag gick, uppe i Hola.

Jag hade nog tänkt att jag var klar med just det, men nu är det ju de ämnen som jag saknar… det är den fördjupning jag saknar och efterfrågat. Den är på halvtid den med, och flera av mina kursare där kommer söka. Jag gillar ju dem! Jag gillar mina nuvarande kursare med, men eftersom vi hade en mkt mindre grupp där, så lärde man känna folk på ett helt annat vis, och vi blev tajtare. Vissa av tjejerna blev sådana där vänner for life. Det var härlig miljö, fantastisk skola, och jag tror att jag redan har bestämt mig för att söka fast jag inte fattat det än;)

Det är förvisso enklare att gå på skola nära hemma, men jag gillar ju att åka tåg… Äh måste fundera på det!

 

Idag är det vanlig dag, en tisdag om jag inte har helt fel. Jag får alltid svårt hela veckan när den börjar med en röd dag;) Vet liksom inte vilken dag det är alls. Jag känner mig seg som sirap idag, det är kallt och blött ute, och lockar inte ett endaste dugg att gå ut. Doris får sina prommisar men sen är det raka vägen in. Det hör till så här års, och nånstans är det okey, men det är ju roligare med sol.

Jag ska försöka greja lite mer nere i tvätteriet i dag. Mailade i natt om tider och planering för veckan, för jag känner nånstans att det bör inte dra ut på tiden längre nu. Det är fan typ inget kvar så jag kan inte begripa varför de inte bara gör det. Det är iofs mitt huvudintryck av hela denna återställning. Varför tar det sån tid?

Jag fattar att de har massa uppdrag samtidigt, men ändå. Vill man inte göra klart?

Jag jämför med när vi gjorde om vårt kök. Det revs ända in på betongen, och byggdes upp med helspackling, puts, radontapet + tapet, bröstpanel och fuktspärrar, golv,  tak, kakel…bygga upp alla skåp, all el allt vatten…. och det tog tre veckor.

Här är det samma sak fast i ett annat utrymme, och det har tagit åtta månader. Och de har inte ens tapetserat;)

Men jag har inte fått nåt svar på mitt nattliga mail så jag vet inget. Som vanligt;) Denna vecka är ändå nån stor unge hemma mest hela tiden så jag kan dra iväg med de mindre på saker, men jag behöver ju snacka med hantverkarna åxå. Mutter.

Jag fattar att ni är less på att höra om denna förbannade tvättstuga, jag är ledsen, men det har tagit upp så jäkla mycket av min tankekraft och tid.

 

En annan sak som jag plötsligt reflekterade över, var det här med att sova på natten:)

jamie

Jag har sällan haft sömnproblem. Jag är nattuggla, men somnar sött när jag väl går i säng, men sen har det såklart varit perioder i livet som varit sämre. Att amma hör dit;) Jag har sovit otroligt lite under de perioder när jag ammat, och det är ju ganska många år, men då har det ju funnits hormoner som sett till så att det funkar ändå. Efter att bebisen börjat sova ok på natten så har jag däremot haft några månaders problem med att sova. Tror det är är rätt vanligt, iaf har jag hört det från många håll.

Men, sen hände ju det här med att min man sen massor av år, började vara otrogen. Det började på något vis strax efter att Jamie föddes, och förändringen i hans beteende kom ganska snabbt. Sådär så att jag direkt reagerade med att fundera, men inte trodde att jag hade rätt.

Det resulterade i att min nattsömn, som ändå var störd i och med att jag ammade, blev ännu sämre. Normalt har jag liksom tvärtslocknat när bebisen somnat, men då snurrade tankarna.

Hans beteende gentemot mig var fruktansvärt. Han lade all skuld på mig, anklagade mig för saker när det var HAN som var otrogen. Fick mig att känna mig som den som gjorde fel. Och jag är normalt en klarsynt person, men när mannen man levt med hela sitt liv manipulerar en så är det svårt att på allvar förstå att det är just det. Det var en sida jag aldrig sett förr, och därför så svårt att genomskåda. Det är psykisk misshandel, på en rätt hög nivå. De som tycker att jag ska glömma och förlåta, skulle ni tycka samma sak om han spöat upp mig? Gång på gång? Jag tror inte det. (Och psykisk misshandel sa familjeterapeuten, inget jag hittat på direkt)

Nåväl, i gott och väl ett drygt år innan han drog så betedde han sig som en jävla arsle på ren svenska. I efterhand är det rätt enkelt att anta att han ville driva MIG till att lämna honom…så att han skulle vara utan skuld. Men eftersom jag trodde att han var utbränd, sprungit med pannan in i väggen och var sjuk, så tog jag ju det. Det gör man i en familj, man stöttar och bär den som mår dåligt.

När han sen reste sig och gick för att aldrig komma tillbaka, och egentligen aldrig mera prata med mig, så var jag ju redan tämligen slut psykiskt. Jag sov i princip ingenting. Jag höll masken på dagarna inför kidsen, och grät hela nätterna. Slumrade nån timme mellan 6-7 och så upp och hålla masken igen. Tankarna spelade flipper där inne i huvudet, studsade runt runt runt och så plingade det till och nån ny insikt slog till. Om han hade sagt vad han ville, hur han tänkte sig det hela, och vad han kände, så hade han besparat mig så förbannat mkt ångest. Men det gjorde han som bekant inte, och har fortfarande inte gjort.

Den enda vila min hjärna fick från alla hysteriskt snurrande tankar, var när jag tränade:) Jag fick 50 minuters frid, eftersom jag tränade så hårt att inget annat fick plats i huvudet än tanken på att det är tungt, jag ska ha upp den här vikten en gång till…och en gång till.

friskis och svettis

Efter alla samtal jag haft med folk, vänner,  bvc-sköterskor, livscoacher och allt jag läst om stress i mina utbildningar så fattar jag att det var min livlina. Min räddning, hur muppigt det än låter;)

Sömnen var katastrofal under ett år ungefär. Jag sov hyfsat de gånger vi var i husvagnen, för där var det en frizon från allt. Inga jobbiga brev på posten, knappt några mail eftersom täckningen var sisådär, och jag kände bitvis frid. Så mkt frid som det var möjligt. Idag skulle jag inte kalla det frid, snarare ett vakuum kanske, där jag kände mig lite skyddad. Ett ställe utan massa minnen av honom och vårt liv.

årsunda husvagn

Ahhh längtar till sommarens camping nu:)

 

Sen sov jag gott på Hola, det var nog första gången sen han drog som jag sov en hel natt. Eller tre nätter i rad med bra sömn:) Men det var ju inte förrän efter 1,5 år som jag började där.

Jag snittade länge 3-4 timmars sömn per natt, och det var inte sammanhängande direkt. Jag behöver sova! Jag mår som bäst på 7-8 timmars sömn, och detta var en halvering. Jag försökte lägga mig igen efter att ha skickat barnen till skolan, och hade jag tur kunde jag sova nån timme till innan pojkarna vaknade.

På nåt jäkla vis så klarar man det man måste, men jag har aldrig varit så mkt sjuk som denna period. Både förkylningar ( som jag iofs hävt med ColdZyme;) men de har varit på väg) och annan skit.

Sommarlovet förra sommaren vände det, och i höstas när de började med återställningen/renoveringen, så kunde jag inte sova min extra timme där på morgonen, men eftersom det inföll precis med att skolan började så var det ändå upp tidigt och jag tänkte aldrig på det. Jag hade ju dessutom skaffat Doris som ville ut där på morgonkvisten ♥

För ett tag sen fick jag ett helt vanligt mess från en kompis – Godmorgon, sovit gott?

Och svarade – Ja, som en stock.

Och insåg att jag faktiskt sover gott nu igen:) Jag har fått tillbaka en vettig sömnrytm, och även om jag fortfarande tar en powernap rätt ofta;) så är jag inte helt off om jag inte gör det. Jag kliver upp sju på vardagarna och är kanske inte piggelin men fullt fungerande och den enda tanken är inte hur jag ska ta mig tillbaka till sängen så fort som möjligt.

Det hjälper såklart till att det är sällan som jag blir väckt av barnen, är de friska så sover de.

Sömn är sjukt viktigt, och man fattar det inte på allvar innan man inte kan sova. Det är då kroppen och själen återhämtar sig. Jag har ju nätter nu med när jag inte kan sova, fullmåne tex…vafan liksom? men jag har aldrig de där förbannade ångesttankarna som mal. De är borta. Problemet är INTE borta, och min situation är fortfarande likadan som den alltid varit, men jag skiter i det. Strutsar. Stoppar huvudet i sanden och oroar mig inte i förväg, utan tar problemen när de dyker upp. Och då blir jag mer arg än ångestfylld.

Det är tre år sen som han drog. Jag missade r:et när jag skrev nu, och det blev DOG … och det är ungefär så det känns. Helt ärligt hade det varit enklare att bli änka, på alla sätt och vis. För alla.

Men, hans val får stå för honom. Jag saknar honom inte.

IMG_9667

 

Jag sover gott:)

Jag mår bra:)

Jag har ett härligt liv:)

Jag har massor att se fram emot:)

Jag har en familj som är tajtare än någonsin:)

Jag har en massa bekymmer åxå såklart, det har vi alla.

Det är vår, och jag älskar den här årstiden som kommer nu:)

vårblomma

Och nu ska jag dricka kaffe och kolla instagram, och bara njuta av att solen faktiskt börjar ta sig igenom molnen, så min och Doris prommis om en stund blir härligt:)

Och vara tacksam över allt bra jag har i mitt liv ♥

Hörs:)

 

Kommentarer

  1. Mia

    Ja, gör som Martina Hagman – skriv en bok! Du skriver så bra och har mycket att berätta så varför inte? Och där behöver du ingens samtycke.

    Du är en fantastisk kvinna, mamma och människa. <3

  2. Fia

    Du är så jäkla grym. Älskar din öppenhet. Du är en förebild för många. Du är så mycket bättre utan honom. Kram på dig

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Inte mig. Men han stoppar barnen. Och är det då så att de vill ha ett klipp med kidsen, som illustration till hur jag råddar allt och ändå hinner med plugg och träning som ett inslag skulle vara.. Så måste han ge sitt godkännande. Och det gör han inte för han tror att jag då ska snacka skit om honom.. Bara att jag visas upp som ensamstående gör att han tycker att jag snackar skit.. Jo det är så, han sa det i tingsrätten. Paranoid? Japp.
      Vi var med på Liljas dop. När de spelade in familjen annorlunda.. Då hade produktionen ett elände med att få honom att skriva på godkännande.. Och de fick klippa på ett sätt de inte tänkt. Jag var på en mkt god väns barndop, utan en tanke på något annat än att just gå på dop, inspelningen var väldigt sekundär. Han trodde VI skulle vara med i FA.. Och vägrade. Trots förklaringar från teamet att vi enbart var gäster vägrade han länge. Svårt att förklara !! Fattar du?

  3. E

    Jag har varit med om ngt liknande och de var ett rent helvete och då utan barn , kommer ta lång tid innan jag litar på ngn man igen .Men man blir bara starkare . Du är grym som klarar av allt själv 🙂

  4. Titt

    Jo visst är du stark osv, men alla förhållanden har två parter och VAR nånstans kommer han till tals? Pratar du likadant om honom inför barnen som du skriver? DÅ är det ju helt galet i alla fall, eller hur? Barnen ska inte komma ikläm och jag kan tycka han ÄR en krake och en fegis, men om barnen HÖR och SER vad du skriver/säger så förstör väl det också lite i ett kanske ansträngt förhållande?
    Jag är ingen specialist om vare sig det ena eller det andra, men jag vet att för barn är mamma alltid mamma och pappa alltid pappa. Kan ingen annan tala om för honom VAD han förstör för barnen genom att vara frånvarande?
    Att du skriver att det i princip vore bättre att han var död, och sen ger din förklaring till det i ditt långa svar häruppe, att du hade haft huset, mindre lån mm mm, det är ett ganska fult tänk i alla fall, då får resten av dina bloggläsare och du själv säga vad ni vill… Kanske inte helt fel om vissa nån gång kunde ta emot lite negativt utan att bli skitsur. Du skriver bra ( men för långa inlägg he he ) och har många bra åsikter, men bara för att vi sitter här på andra sidan och läser så måste vi väl för den skull inte gullegulla och pluttenutta och hålla med i allt som ni bloggare skriver.

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Det är ingen som gör något annat än håller honom om ryggen och tycker synd om honom. INGEN säger något åt honom tvärtom så läggs all skuld på mig, mest antalet barn då..Han säger att jag tvingat honom och då tycker man synd om honom. Ingen vill mer än jag att han ska ” komma till tals” men han vägrar ju säga ett ord!
      Ja, du tycker som du gör. Jag kan inte se något fult i att tycka att mitt liv vore enklare om han dött. Du förstår nog inte eftersom du inte kan sätta dig in i min sits. Jag sa även att jag inte önskar livet ur honom, märk väl.
      Jag har en fråga till dig- vad tycker du att jag ska säga till barnen?
      Han reste sig alltså och gick och var borta i typ sex veckor, sen träffade han dem 23 timmar det följande 18 månaderna..
      Vad skulle jag sagt? Ljugit? Sagt att pappa var en snäll och trevlig kille? Att han bryr sig om dem? Eller tagit på mig all skuld kanske?
      Jag är genuint nyfiken här, vad tycker du jag skulle gjort?
      Jag valde att vara så ärlig jag kan. För att inte trassla in mig i lögner. För att ge barnen den tryggheten att de vet att jag alltid säger sanningen , att de kan lita på mig.
      Jag skriver här, och barnen läser inte.
      Hade han uppfört sig normalt, och vi haft barnen halva tiden var så hade läget varit helt annorlunda. Men nu är det som bekant inte så. Han lever ett nytt liv med en ny familj, som han gör saker med som våra barn skulle älskat men aldrig kommer få göra, eftersom de är prio noll i hans känslor.
      Vad tycker du att jag ska säga om det? Vad ska jag svara när barnen frågar varför pappa skaffade ett annat barn istf att vara med dem?
      När de frågar varför de inte får följa med på det och det?
      Jag har ingen lust att ta på mig offerkoftan inför kidsen, de ska veta att jag är ärlig. Sen finns det två sidor, men den andra sidan får lov att prata för sig själv det är inte min sak.
      Så tänker jag, och nu vill jag jättegärna höra hur du tycker att jag skulle ha agerat ist.:)
      På allvar alltså:)

      1. Sara

        Du gör rätt! Det finns ingen orsak att ljuga och låtsas och skydda den sk fadern..dessutom vet ju barnen hur de är. De träffar ju nästan aldrig honom och han hör inte av sig. Det är sjukt konstigt att han klagar på antalet barn ni har och ändå skaffar ett tionde…ingen logik alls. Han har svikit barnen på alla sätt. Det ska man inte hymla om. Jag vet av erfarenhet att man inte ska ljuga för barn. Det är inte att prata skit att säga sanningen.

  5. Helena

    Låter hemskt med att det hade varit bättre om han dog än drog men jag förstår dig faktiskt fullt ut. Vilken pärs du gått igenom, fy fan för den karln, jävla idiot, det är vad han är!!! Go on Carola och fortsätt att skriva från hjärtat för det är du bäst på!!!!

  6. Carina

    Jag har följt din blogg i flera år och måste säga att du är en riktig förebild på så många sätt, stark, ärlig, snygg, klok och en riktig, riktig kämpe…. Det känns underbart och läsa hur bra du mår nu för du förstår det känns ju lite som om jag ”känner” dig. Jag har känt din sorg, vanmakt och förtvivlan men också din jävlar anamma de sista åren. Du är så väl värd att få må bra nu! Önskar dig o dina barn all lycka och allt gott! Stora kramar Carina

  7. Ida

    Det kanske låter konstigt men på ett sätt tror jag det är enklare att bli änka än att bli bedragen. Om man mister sin livskamrat så kan man i alla fall tänka tillbaka på alla fina minnen man haft tillsammans. Det måste ju vara ett helvete att bli så sviken och förnedrad av någon man delat så många år med. När dessutom inte kommunikationen fungerar blir det ju ännu värre. Men man klarar så otroligt mycket mer än man tror.

  8. Charlotte

    Jag hade inte förstått att han hade varit otrogen så lång tid innan han drog – jag förstår inte det där med otrohet….visst hade man blivit otroligt ledsen och sårad men samtidigt är det ju bättre att få reda på det direkt och slippa att bli sviken på det sättet….

    Hur som helst, jag läser psykologi och läst en del om psykisk misshandel – det skulle vara väldigt intressant om du kunde skriva mer om hur ert liv var då….jag förstår att det antagligen blir alldeles för privat men du kanske kan dela med dig av det du vill själv!

    Stor kram till dej, du är en inspiration!

  9. Sara

    Vilket underbart fantastiskt inlägg. Och jag som följt dig sen pojkarna föddes har noterat att du verkar så lycklig nu efter all skit du gått igenom. Jag lever ju själv i ett helvete och har jätte svårt att ta mig ur det hela trots att jag blir behandlad illa. Men något håller på att förändras inom mig. Det är nog nu! Livet är fullt av möjligheter och jag vill göra roliga saker . Livet är för kort för att man ska slösa det på massor av skit och människor som inte bryr sig.

  10. Lisa

    Du är så grymt stark och underbar <3
    Jag har skrivit det förut, men du är min idol..
    Och jag tror starkt på karma..
    Och det är han som kommer sitta ensam sen när han är gammal..
    Skiter man i sina barn så lär dom väl knappast vilja ha kontakt när dom är större..

  11. Erkan

    Stor kram till dig! Har också varit med om liknande och precis som du mår jag bra igen. Det är en sån underbar känsla när man börjar känna att man får tillbaka kraften och livet igen. De som i långa loppet har förlorat på sitt beteende är de där karlslokarna. Tyvärr blir man ju aldrig riktigt av med dem i o med att man har barn tillsammans, men det blir ju allt lättare ju längre tiden går. Må gott!

  12. Johanna

    Vilken tur dina barn har som har en mamma som du! Så klok och vettig trots allt jobbigt som varit. Beundrar dig! Tänk vilken liten människa ditt ex är som inte kunde sköta separationen snyggt. Bli kär i nån annan och vilja avsluta ett förhållande kan ju hända oss alla, men att ljuga och svika och skylla på dig det är såååå lågt. Trösta dig med att det är du och barnen som vunnit högsta vinsten! Han fattar inte vad han missar och det är sorgligt. Önskar dig en fin sommar i husvagnen med din familj!

  13. Malin

    Hej Carola!
    Oj,oj,oj! Vad säger man? Känns som din story är tagen ur mitt liv. Exakt samma sak har jag vart med om. Så ligger här med tårar i ögonen och känner igen mig på flera punkter. Å som du skriver, hade de inte vart bättre och blivit änka, än drass med fanskapet? Min ex man bedrog mig när jag låg inne på neo med våran dotter som kom 6v för tidigt. Började med dejtingsidor på nätet( men i hans liv, som de så fint hette husvagnsforum. Där man får tips, inspiration o idéer från andra husvagnsägare….konstigt att idioten inte vet vad forumet hette). Sen var karlhelvete på att ta med sig familjen på husvagnssemester till Böda Sand ( 75 mil enkel resa ) i 14 dar för att träffa hans livs kärlek. Ställde alarm på mobilen, med motiveringen, hunden kan inte ha för långa mellanrum mellan rastningarna. Skitsnack!!! Ett sätt för han att komma iväg och träffa sin nya flamma.
    Väl hemma efter Böda hade vi vår 10 åriga bröllopsdag en 3v senare, som exet definitivt inte tyckte var något aktuellt och fira. Blåögd och lycklig av och vara hemma o nybliven trebarnsmor så var man inne i lyckorus för att se signalerna. Men signalerna vart jäkligt tydliga när han 3 dagar innan lilltjejen vart 6mån ringer på min mobil o säger att han aldrig mer kommer komma hem till mig, lilltjejen eller grabbarna mer.

    Summan av kardemumman: idag är exet bosatt i närheten av Sthlm och kommer upp hit och har barnen varannan helg. Och lever du ute hos hans föräldrar med barnen, då hans Böda flamma( som han är förlovad med) inte har något behov av att träffa våra barn.
    Jag själv hur lever jag idag då? Jo jag lever med mina älskade barn 2 söner på 14 o 12 och dottern på 3 på heltid och skulle inte kunna tänka mig en dag utan dom i mitt liv….vuxenansvar som våra svin inte vet hur man stavar till. Har även en fin man vid min sida som stöttar mig o älskar mig o barnen och finns ett telefonsamtal bort. Tyvärr har vi ett distansförhållande på 36 mil enkel resa, men vi träffas så ofta vi kan. Å på nått vis är han den man som sakta men säkert lyckats riva murarna jag byggt upp runtomkring mig. Men vägen dit har inte vart lätt, men han har vart tålmodig o tagit de i vår gemensamma takt. Då min manstillit har vart utom all kritik.
    Idag vägar jag äntligen säga att jag ser ljust på framtiden och hoppas den tillför mig och barnen de vi förtjänar.
    Ha de bäst fina Carola. Kram Malin.

  14. Anki

    Du är verkligen en stark person med ruter i. Väldigt beundrans värd på så många plan och hade önskat att jag hade haft något av din kraft och konst att uttrycka mig både skriftligt och muntligt <3

    Kramar från Skåneland

  15. Anna...sexbarnsmamma

    Vet du, väldigt många gånger när det är fullt kaos, som tonåringar, trotsåringar å bäbisar kan skapa;) och jag tror jag ska bli galen… Då tänker jag på DIG! Hur inihelvete stark du varit som orkat med allt SJÄLV! Att du inte slagit ihjäl karln (kanske dumt att kalla honom just det, mer ryggradslös amöba) är ju fantastiskt starkt! Du är galet bra!!

  16. Caroline

    Tänk vad en människa klarar av! Jag får också tårar i ögonen. Vi har tre små barn och jag känner mej skör om det skulle hända något med min man. Men har du klarat det så skulle jag väl också det. Ja- mycket lättare för änkor. Framförallt ekonomiskt.
    Kör hårt i vår och sommar! Skönt med sömn igen. Man blir som en ny människa!
    Många kramar

      1. Profilbild
        familjenannorlunda

        Det tror jag inte heller. Jag förstår innerligt väl att det är fruktansvärt att mista sin livskamrat genom död. Jag beklagar din sorg.
        Det jag menar är att om han dött hade jag haft fina minnen, inte som nu när han solkat ner hela vårt 26 åriga liv, han säger att mer eller mindre allt varit fel, att han friade till mig för att han blev tvingad tex. Eftersom jag tyckte det var rätt onödigt att gifta mig, efter 20 år, så känner jag mig helt oskyldig där. Det var helt hans beslut, men i efterhand snackar han skit. Hade han dött hade jag ägt mitt hus ensam idag, hans del av lånen hade varit borta pga en bra försäkring, och jag hade vetat att jag har ett ställe för mig och barnen. Han hotar med att kasta ut oss, vill sälja dyrt för egen vinnings skull, kan inte tänka sig att bara skriva över lånen eller få en revers utan vill att jag ska köpa ut honom för flera miljoner, trots att jag inte är kreditvärdig eftersom vi tog beslutet att jag är hemma med barnen – han jobbar.
        Jag hade haft ensam vårdnad om barnen och inte blivit hindrad att göra saker för att han är rädd för att ”hängas ut”. Det är ett antal tv-programmedverkan som han stoppat bla..Och då har det handlat om träning tex. Så han hindrar och förstör mina chanser att nå en större publik och därmed sätter han käppar i hjulen för det jag vill. Jag pluggar ju till hälsocoach och att få ”visa upp mig” offentligt i den rollen hade ju gynnat min framtida ” karriär”
        Han har tvingat mig till att möta honom i rätten med advokater och elände… Istf att prata med mig direkt. Han träffar barnen 7-12 timmar per månad..
        Jag önskar inte livet ur honom men mitt liv hade blivit otroligt mkt enklare efter den första sorgeperioden. Barnens med för då hade de sluppit väldigt mkt funderingar, varför vill inte pappa träffa oss? Varför skaffar pappa en ny unge när han har oss och inte vill träffa oss? Varför ringer aldrig pappa? Varför gör pappa så mamma är ledsen? Varför vill pappa att vi inte ska ha nånstans att bo?
        Så jag förstår att du blir ledsen över att höra mig säga det, du lever i det och det är med all säkerhet svinjobbigt!
        Men det hade varit väldigt mkt enklare och skonsammare mot både hjärtat och hjärnan .
        Kram till dig.

  17. Tanja

    Stor kram till dig, Carola! Tack för att du så frikostigt delar med dig av ditt liv! <3 Har minimerat bloggläsandet nuförtiden då jag inte bloggar själv längre, men din blogg läser jag. Du känns nästan som en kompis trots att du ju inte vet vem jag är:) All kärlek till dig!

  18. monica

    Hej och tack för ytterligare ärligt inlägg.
    Tänk vad hemskt hur en person kan ändra sig så. Man vill ju inte tro att det kan hända!
    Men du är stark och visar att han inte har brutit ner dig. Kanske i början men sen kom du allt på fötter igen. Fantastiskt vad människan ändå kan gå igenom. Kram till dig och din fina familj!

  19. Louice

    Känner igen mig så himla mycket och det är skönt att veta att man inte varit ensam .Jag sover också gott numera och är ute ur tunneln-det är vi som är vinnarna,vi som har kvar barnens respekt och kärlek!

  20. Kakan

    Inser du själv hur otroligt stark du varit/är? Om inte så läs igenom texten ovan. Herregud säger jag bara! Jag sitter här med tårar i ögonen av att läsa om din resa och jag känner dig inte ens.
    Du är en så himla bra mamma och människa, dina barn och din familj är verkligen lyckligt lottade som har dig i sina liv!
    Heja dig! <3

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting