Allmänt

Hollywood vampires:)

Vet ni vad det är?

Men först, har ni sett det nya utseendet på bloggen? Snyggt va:)?  Det ska vara enklare att hålla koll på allt jag och övriga bloggare gör, så det är bara att klicka runt och kolla.

 

Jag lade upp en bild på Johnny Depp på Instagram igår och konstaterade att han nog var den stiligaste mannen som traskade runt på den här jorden, Han är ju svinsnygg, apcool och verkar dessutom ha alla hästar i stallet:)

En man som har allt liksom. Jag älskar honom som Jack Sparrow:)

Nåväl, lite senare samma dag så fick jag ett mess av en kompis, med en bild.

hollywood vampires

Detta är Hollywood Vampires.

Joe Perry, gitarrist i Aerosmith, Johnny the man himself Depp och så Alice Cooper. Den 30 maj spelar de på Gröna Lund. Jag frågade Karin om hon skickade bilden som en fråga om jag ville gå och lyssna, och det slutade med att vi bestämde att det gör vi!

Jag har precis snabbt lyssnat på Spotify vad det är för nåt, och jodå, det funkar:) Verkar vara min typ av musik, och även om det inte är det, så får jag andas samma luft som universums snyggaste man och jag snackar inte om de två på kanterna;) Jag gillar Alice Cooper och Aerosmith med och det här kan bli kul.

Hollywood Vampires bildades av Alice Cooper på typ 70-talet och var en klubb, de skriver ”dryckesklubb” och jag misstänker att det var en sup-skallen-i-bitar-klubb;) De nya som ville bli medlemmar var tvungna att supa de befintliga medlemmarna under bordet. Låter som rock alla gånger;)

Nu är det ett band.

Så nu har Karin och jag en dejt, och alla jag snackar med blir sjukt sugna på att se dem så kanske får vi sällskap:)

 

Idag har jag och Jamie shoppat födelsedagspresenter till tvillingarna. Det är verkligen jättelätt när man får svaret : Vad som helst, å frågan vad Robban önskar sig, och när man pressar honom vidareutvecklar det hela med: _ Nåt coolt….

Vi får väl se vad de gillar det i morgon.

Vi passade på att käka lite lunch på stan.

räksallad

Det vare soligt och fint när vi satte oss ute, men sen gick solen i moln och det blev inte alls så rart.IMG_0121

Jamie var inte direkt på solskenshumör heller, och surnade ihop ett tag, men sen klarnade hans humör upp. Tanken var att vi skulle köpa shorts till honom när vi ändå var och shoppade, men han hade inte ro att bestämma sig så vi tar det en annan dag.

Uppsala Kommun stod och informerade om cykelvett och vi fick lite reflexer, en cykelpump och kaffe, festis och bulle. Värsta festen ju:)

Sen rusade tiden iväg och vi fick skynda oss till Citygross för att handla middagsmat, och om nån undrar vad så är det ju fredag idag va;)? Alltså tacos. FamiljeFredag ♥ Idag var alla utom Patricia hemma, hon jobbar så himla ofta fredagkvällar, och det är tråkigt.

Robban har städat och möblerat om på sitt rum, och det innebär att en massa grejor ska tas reda på, bland annat en del spel, som vi har roat oss med efter middagen. Nåt lite liknade Cluedo, där man får en mordgåta på ett kort och så ska man läsa upp det och övriga försöka klura ut hur det hänger ihop. Vi satt med det i flera timmar, och både små och stora hade kul. Lite svårt för de minsta att fatta, men bra träning att läsa. Jordan sex år, läste sina kort själv, det var lite svårt att utläsa ordet cabriolet:) Eller läste det gjorde han men fattade ju inte vad det var,

 

När Janelle, Simon och syrran for hemåt så gick jag och Doris på en promenad. Hon drar ju satan, och jag har flera gånger försökt med ett längre koppel i sån här rulle ni vet. Som rullar ut och in av sig själv. Tänker att då får hon längre sträcka att snosa runt på innan det tar stopp. Med långa linan igår funkade det ju toppenbra. Men hon är skiträdd för det:) Så fort jag tar fram det kopplet springer hon och gömmer sig. Idag var hon snabb att hoppa in i bilen och upp i knät på Simon, där hon vägrade att flytta på sig. Hon tryckte sig så långt upp i hans famn hon kunde och stängde av öronen. Hon hade nog gärna hakat på hem till dem, och trodde att hon skulle slippa det läskiga kopplet;;)

Nu ligger hon här i soffan intill, på rygg med alla fyra benen utspridda åt alla håll och kanter, och snarkar…:)

 

Jag ska krypa i säng, och det är skönt att veta att när jag än vaknar i morgon så är det efter tvillingarna, man behöver inte direkt ställa nån klocka för att gå up och sjunga för dem;)

 

Natti natti:)

Kommentarer

 1. Jenny

  Haha gillar bilden på ditt vattenglas.
  Ser ut som du har nåt creapy där i.
  Fattar ju att det är gossen hand men ändå.?

 2. Sandra

  Du kan ha en lina på 1 km, hon kommer dra lika mycket 🙂 det här sitter helt i hundens hjärna – kopplet måste vara sträckt! Du måste börja med kortkoppel och helt träna bort beteendet innan hon kommer kunna gå, oavsett längd på kopplet, utan att dra. Sorry to say. Skulle rekommenderara klickerträning. Brukar ha mycket fin effekt på just koppelträningen 🙂

 3. annelie

  Hej lär henne att gå i kort koppel fot bra innan du börjar med flexikoppel som jag tror det heter det på rulle. Vi har alltid smalt stryp på våra hundar redan från unghund de lär sig jättefort att gå fint i koppel då. Vi har golden retrivers
  ha en skön vår med barn och hund
  annelie
  thibia.blogg.se

 4. annelie

  Hej lär henne att gå i kort koppel fot bra innan du börjar med flexikoppel som jag tror det heter det på rulle. Vi har alltid också smalt stryp på våra hundar redan från unghund de lär sig jättefort att gå fint i koppel då. Vi har golden retrivers
  ha en skön vår med barn och hund
  annelie
  thibia.blogg.se

 5. Ewi

  En kompis till mig (som haft flera hundar) drog tillbaka och stannade, tills hunden slakade kopplet före han gick vidare om hunden drog när vi var ute. Jag har aldrig haft hund så jag har ingen aning om det är så man lär ut att kopplet alltid ska gå slakt, men jag minns det för det var ett sånt himla STOP:ande just de första promenaderna.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing