Allmänt

Frågestund?

Hörrni!? Vill ni ha en frågestund?

Jag ska sitta i kiosken på basketturnering i morgon i fyra timmar och befarar att det blir aningens segt mellan varven:)

Kanske blir värsta draget bara för det? Jag kan ju inte räkna så hur det ska bli vete fasen..gratis eller svindyrt, hehe

Men tänkte att det kunde vara kul med lite frågor då:)

Undrar ni nåt så fråga, men ni kan väl hålla det på en trevlig och respektfull nivå?

Jag lovar inte att svara på alla frågor, men ni vet ju typ vad jag aldrig pratar om – politik, ekonomi och sex;)

Så varsågoda, kommentarsfältet är ert ❤️ 

 

Kommentarer

  1. Tanja

    1. Jag undrar om du skulle kunna göra ett inlägg om dina mittentjejer? Jag har läst dig i flera år, men vet ändå inte vem som är vem varken utseendemässigt eller ”personlighetsmässigt”. Jordan och framför allt Jamie skrivs det ju mkt om, och de stora minns jag från Familjen A, men Novalie, Trixie och Lovelia känner jag inte skillnad på så gärna en presentation av dem.

    2, Undrar också vem (om någon) av barnen som farit mest illa av att deras pappa lämnade? Var det nån som hade en särskilt nära relation till honom eller hans släkt?

    3. Har barnen träffat sitt halvsyskon? (såg att nån mer undrade, har funderat på detta)

    4. Appropå inlägget om den nya bloggaren, är det Loppi som stöter på och vill att ni ska pusha för varandras bloggar? Ser lite då och då att nån bloggare skriver om nån annan bloggare på samma portal.

    5. Är det någon av dina barn (tänker främst på de äldre) som kan tänka sig att också ha en stor barnaskara?

    Du är grym, Carola! <3

  2. Ulrika

    Oroar du dig för din pension? Hur stort är ert matkonto? Vad tror du kommer hända med huset? Hur mycket sparar du/ni till barnen? Är barnen försäkrade och i så fall, får man mängdrabatt? Har något av barnen blivit tvärtom gällande matlagning och städ, dvs älskar det?

  3. Jennifer

    Först och främst, du är beundransvärd! Du är verkligen en inspirationskälla den dagen jag får egna barn.
    Jag undrar hur det går för er med bodelningen? Kommer ni få bo kvar i huset? Hur mår dina respektive barn i situationen? Tänker främst på de äldre. Har de kontakt med P ? Och de yngre, vad säger de om sin pappa? Känner de sig svikna när pappan drar till Thailand och har ett till barn? Eller är de ”van”? Har barnen träffat P nya barn? Om du tycker frågorna är för privata förstår jag det.
    Önskar dig och barnen en underbar sommar med lugn och ro! Kram!

  4. Disa

    Hej, jag vill bara säga att jag tycker att du är så duktig, klok, rolig, har sunda åsikter och du kommer att gå långt. Jag är lite nyfiken på hur stort matkontot är för er familj? Om detta känns privat och ingår i kategori ekonomi så får jag fortsätta att vara nyfiken 😉 kram

  5. maja

    Hej! Hur mår du nu? Hur håller du styrkan uppe med tanke om att, som du skriver, mycket efter bodelningen är oklart! Kram

  6. Ronja

    Ska du medverka i någon mer säsong av Familjen annorlunda skulle vara kul att få se eran familj igen 🙂

  7. Caroline

    Hej Carola, min idol.
    Vi har ”bara” 4 barn ännu med ålder 3-8 år. Vi har varit väldigt sugna att skaffa en hund, men inte riktigt förstått hur det ska gå ihop?
    Då kom jag och tänka på dig! Du gör det så bra som sköter om hus, bil, djur och uppfostrar och ger kärlek till barnen. Min idol.
    Så nu har vi ”beställt” en hund.. Klarar Carola av allt det där så klarar jag hälften iaf 😀
    Vi kanske är sugna att skaffa fler barn.
    Delar några utav DINA (ja det är dina barn, det är tack vare dig de är så fina… Han ska inte ta åt sig äran!) barn rum nu? Till vilken ålder tycker de att de är ok?

    Kram!

  8. Karin

    Hej Carola!
    Skoj med frågestunden =)
    Jag undrar, när var det du ska campa i Årsunda?
    Jag undrar också vad Robban och Corrinda ska läsa för program på gymnasiet?
    Kram från mig

  9. Sara

    Typiskt mig…kom på fler frågor jag ville ställa, hoppas det är ok 😉

    Vad var det bästa respektive sämsta med att vara med i programmet ”Familjen Annorlunda”?

    Ångrar ni någon gång att ni var med i programmet?

    Läste i en av kommentarerna att du var hälsocoach, läste du den på folkhögskola eller? Kan du berätta om hur det var att läsa den utbildningen?

    Vad anser du om ätstörningar? Hur har du försökt förebygga detta hos dina barn? (frågar detta p.g.a. pressen som finns bland ungdomar och utseende, inte för att klanka ner på dig, du verkar vara en awesome mamma!)

  10. carina H

    Man läser sällan något om dina äldsta barn, pluggas det och sportas det?? det var bara så länge sedan man såg/hörde nåt.

    1. lolita

      Vem av barnen är mest lika varandra och vilka är olika varandra vem av barnen är mest lik dig som liten och som nu och vilka barn har egna rum och vilka barn delar rum med varandra jobbar janelle och Patricia eller pluggar dom bor janelle och patrica hema fortfarande och hur gamla är alla dina barn

  11. Sara

    Hej Carola! Tack för en bra blogg. Jag är utbildad fritidsledare och intresserad av barn och ungdomars skolgång och undrar om du genom dina barns skolgångar tänkt på hur vi som vuxna pedagoger kan vara som bäst för deras skull? Personligen tycker jag inte om att man sätter betyg i för ung ålder, vad tycker du om det? Sen undrar jag om du har några drömmar inför framtiden? Exempel vill du läsa någon utbildning, resa, genomföra något projekt enskilt eller ihop med familjen?

  12. Ida

    1. Vilka av dina barn är mest lika som personer?
    2. Jobbar Patricia eller går hon på gymnasiet? Har hon planer på att plugga vidare?
    3. Har du några bloggar du läser regelbundet? Tycker du det är svårt att veta hur mycket du kan skriva om barnen i bloggen? Blir det svårare ju äldre de blir?
    4. Hur hanterar du negativa kommentarer från omgivningen när det handlar om att ha många barn? Hur brukar folk reagera när du berättar att du har 9 barn? Varför tror du att många tycker att det är konstigt/fel att ha en stor familj?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting