Allmänt

Håkan Hellström vem är det? ;)

Oj så jag har jobbat hårt idag:)

Eller inte, men jag  var på plats i alla fall. Det är stor baskethelg i Uppsala och alla lag måste hjälpa till. Jag hade blivit tilldelad kiosken mellan 12-16.

Jag och en annan mamma, och vi slet ju inte ihjäl oss direkt;) Lagen anlände och checkade in runt 12 och sen försvann de iväg på matcher, för att sen komma tillbaka vid 17 för middag.

Så vi hade fyra timmars babbel i stället:) Inte helt fel det heller.

Det blir värre ikväll säkert och alla andra dagar, men just idag var det väldigt lugnt.

Jag hade med mig Novalie som sällskap för jag trodde jag skulle vara ensam, men hon satt på en stol och kollade på paddan… hade väl inte sin roligaste lördag ever direkt;)

Novalie

Men klagade inte en sekund:)

Jag parkerade mitt i en hög krossat glas…förbannade studenter…;) Eller snarare, varför städar man inte skolgårdarna efter studenternas utspring? Jag såg det ju såklart inte när jag körde in, hade bråttom för jag hade skjutsat Corrinda till en annan skola först, men vi får väl se hur det slutar.. Kanske fyra nya däck:(

 

Vad var de andra ungarna då kan man ju undra? Jo men idag så var det ju umgänge. För första gängen sen i slutet av mars, så vad blir det..? Drygt två månader. Beroende på att han inte kan kommunicera, och tala om att han var hemma från Thailand, och sen för att vi skulle gå på Childhood-dagen på Grönan. Då bytte jag så nu blir det två helger på raken. Han fick välja, antingen lördagen istf söndag förra veckan, eller valfri eftermiddag i veckan, eller lördag/söndag denna helg. Han hade kunnat välja flera, efter så långt tid hade jag trott det, men jaja. Jag slapp ju bekymra mig om barnvakt idag när jag skulle vara på basketen:)

Eftersom de äter innan de kommer hem vid 18 så stannade jag och Novalie till på Max. Den MDonalds vi skulle till var stängd för renovering, så vi fick tänka om. Dåligt beslut.

Max är inte nån favorit, jag gillar inte deras dressing, men på senare tid så känns inget av deras käk gott. Patricia säger att just den restaurangen är sämst, så det kanske beror på det då.

Vi tog var sitt originalmål, och båda kastade hälften. Pommesen däremot är mkt goda.

Kan vara så att en lyxshake slank ner också;)

Novalie

Sen har jag varit obehagligt mätt hela kvällen, brr.

Drack en kopp kaffe när jag kom hem och sen slumrade jag en stund i solen, skönt.

Kidsen kom hem, och nån åkte, och så småningom kvicknade jag till, och gick ner i källaren och tränade:)

Supernajs:)

Jag har ställt ner alla vikter och sånt där, och så en högtalare så man får musik, oftast Nickelback:) det är super att lyfta vikter till.

 

Och apropå musik… förlåt mig alla Håkan Hellströms fans, men alltså….?

Vad är grejen med den snubben? Han kan definitivt inte sjunga, han skuttar runt på scenen som en jäkla humla på speed, och hans låtar är kassa. Jag kan en – Känn  ingen sorg för mig Göteborg. Och det räcker

– ” Han är sååå snygg!” suckar folk, och jag bara….Eh va? Var då? Han är så långt ifrån min smak på alla sätt och vis som det går att komma helt enkelt:)

Jag vet ju att han sålde ut hela Ullevi på nolltid, och jag fattar att ni gillar honom, men jag begriper det inte.

Förlåt, som sagt:)

 

Som alla fattat vid det här laget så har jag ju värsta crushen på Johnny Depp just nu ♥ DET är en snygg man.

Jag har väl alltid tyckt det, jag är ju inte blind liksom, men det var väldigt mäktigt att se honom på scen i måndags. Some people have it all 🙂

Corrinda har beredvilligt visat massa Youtubeklipp på honom, och jag klagar ju inte, och det fiffiga med det är ju att det bara rullar på, så jag har sett massor av den vackra mannen, och skrattat åt hans kommentarer. He´s hilarious, säger de flesta, och japp, så är det . Lika rolig som snygg.

johnny deppjadå, jag vet vad ni tycker om honom, men scrolla bara förbi då, jag måste få dregla lite till:)

Den här bilden är till  dig, Karin:)

Jag ska ta med mig min syster och gå och se Alice Through the lookingglass tänkte jag. ( Fatta att jag var tvungen att googla stavningen på Through!!! Allvarligt, jag måste skriva mer på engelska:) )

Jag gillar ju faktiskt Johnny Depp för fler saker än hans utseende, han är en fantastisk skådis, och de här galna rollerna är ju… tja Galna;) Men min fundering nu är att jag inte sett Alice i Underlandet, kan man se den andra först, eller måste jag kolla den först?

 

Sen är det ju Nationaldagen på måndag 🙂

Vi får se vad vi hittar på, jag har en fundering på att ta med kidsen ner på stan, på nåt jippo, men det beror ju på vädret. Fatta att det sen bara är tisdag och onsdag kvar i skolan, sen avslutning på torsdag:)

Helt underbart.

På tisdag kommer även en rörmokare. Har ni hört den förut tro;)?

Men nu jäklar får det vara en sista på länge, ta i trä. Den här kommer från Vattenfall och ska förhoppningvis se till så att värmeväxlaren funkar som den ska, det har de tre andra som varit här och grejat sagt är felet nämligen. Alla har sagt att de ska återkomma och ingen har gjort det. Just nu så står hantverkare längst ner på min respekt-lista.

 

I morgon ska Patricia tatuera sig. Hon gjorde en drake längs med sidan av revbenen för flera år sen, som inte blev klar, och var taffligt gjord, så nu fixar hon till den. Trist såklart, men kommer bli så fin. Det gör visst riktigt jäkla skitont där över revbenen, så jag funderar på att sätta min nästa där, bara för att känna:)

Eller så blir det på nåt ställe jag kan visa upp, jag kan väl ärligt säga att jag inte är bekväm med att gå i bikini, av väldigt många anledningar;)

Jag tror att det ska få bli en tattoo antingen på överarmen, eller underarmen.. Nånstans där jag ser den själv i alla fall:) Mina sitter ju på utsidan av överarmen/axeln, och så bak på ryggen. Helt utom synhåll för mig. Ibland ser jag en skymt av den på ryggen i spegeln i nåt provrum, och bara …..oh woooow, vilken snygg 🙂

tattoo

 

Haha, jaja, vi får väl se, ska fundera lite till. Det känns mest bara onödigt att tatuera sig just nu, det är ju massa eftervård och så ska man inte vara i solen. Tar det i höst eller så.

Nu ska jag ta och hoppa i säng, jag var ju stentrött efter hamburgaren men nu är jag lite väl pigg;)

Typiskt. Kommer inte vara pigg i morgon bitti, det vet jag ju.

Men natti natti ändå:)

 

Kommentarer

 1. Mia

  Håller helt med Anne, jag tycker JD ser jävligt farlig ut. Inte snygg alls, men det finns ju kvinnor som gillar den typen, jag menar karlar som ser lite farliga ut.

 2. Lotta

  Jag fattar mig inte heller på hystering ang HH.. Sjunger hur illa som helst. Men det går tydligen att ha en sångkarriär ändå *S*

 3. Rebecka

  Jag gjorde en tatuering på höften i april, och då menar jag PÅ höften, alltså höftkulan och aldrig mer igen på en höft! Fyllde i den för ett par veckor sedan och höll på å avlida, fy fan. Ett tips alltså, undvik tatuering på höfter 😉 Alla undrade varför jag gjorde den där (ingen kommer ju se den) var kommentaren, och mitt svar är att jag gjorde den för mig, för att den är viktig för mig och inte för att jag vill visa upp den.
  Vad gäller HH håller jag helt med dig, JD, Jon Bon Jovi och Takida alla gånger.:)

 4. Helahea

  Det var en magisk kväll på Ullevi igår kväll.
  Kärleken som strömmade ut från scenen och stämningen i hela stan.
  Jag stod på läktaren helt fantastiskt!
  När Thåström intog scenen tillsammans med Håkan tänkte jag lite att hahhhaaaa Carola detta missar du 😉 nej även en icke Håkan fan hade varit helt tagen.

  1. familjenannorlunda

   Ja hörde om Thåström och blev sur ett tag 😉 men nä.. Jag pallar inte Håkan, inte ens för Thåströms skull 🙂

 5. Tess W

  Har precis gjort min andra tatuering. En söt liten ängel på handen. Det viktiga var att JAG kunde se den lätt. Den är till minne av mina två vänner som dog alldeles för tidigt och alla andra som jag saknar så klart. Flera har reagerat på plaseringen uppe på handen men det är för min skull jag gjort den! Stora kramar Tess W

 6. AnnKatrin

  Det är inte första gången du skriver precis vad jag tänker – ser inte vad alla andra ser hos Håkan Hellström? ! Nånting kan o har han ju eftersom han är så stor o beundrad men jag fattar nada. ..

  1. Cleo

   Jag håller med dig. Jag fattar inte hypen på Håkan Hellström, tycker varken han sjunger bra eller skriver spännande texter/låtar. Men det finns ju en hel uppsjö människor som gillar honom av någon anledning som jag inte får grepp om. Håller med Carola att Johnny Depp är trevligare på alla sätt =P

 7. Caroline

  Tar Håkan Hellström före Depp veckans alla dagar. Och då menar jag det stenhårt. Håkan är en skön, djupsinnig, vacker poet som gärna hade fått varit min. ??? Johnny Depp får du behålla för dig själv…

  1. familjenannorlunda

   Okey jag kan kanske hålla med om djupsinnig poet:) Men skön och vacker går fetbort;) Han gör mig oerhört stressad, både när jag hör honom på radio( då byter jag kanal ) eller ser honom på tv. Han studsar som en studsboll på grus- hit och dit utan kontroll, och har ju en röst som öronen krullar ihop sig av;)
   Förlåt:)
   Ok jag tar Johnny och du Håkan;)

 8. Anne

  Jag tycker det är trist att du sjunger den där småfeta, plufsiga neddekade skådisens lov. Han lär varken ha sjungit eller spelat själv på konserten? Men det kanske inte heller spelar någon roll. Min åsikt är att han borde ha stannat hemma och rett ut problemen han ställt till med. Kanske rentutav göra nåt åt det som får honom att se så ohälsosam ut. Jag är fascinerad av din oerhörda beundran av en man som ev har slagit sin hustru. Mig tänder det då av totalt.

   1. familjenannorlunda

    Jag trycker på Se fler kommentarer, eller vad det står underst och då rullar alla ut sig. Testade precis från mobilen:)
    Funkar inte det?

    1. Moa L

     Håller med! Endast om det är fler kommentarer än vad som får plats. Är det bara 1-2 går det inte att se längre text på mobilen 🙂

  1. familjenannorlunda

   Jodå han både spelade ( mkt bra!) och körade själv. Dock är han inte leadsinger det är Alice Cooper, han är gitarrist. Jag vet faktiskt inte, men han hade en oerhörd attraktionskraft och en karisma som gjorde att han liksom lyste:) går inte att beskriva. Jag tänker som såhär: en turné är bokad långt i förväg och inget man bara ställer in så för mig är det helt naturligt att han åker. Sen tror jag ju att det inte är misshandel. En kastad iPhone är det som sägs, och alltså.. Jag har en kompis som kastade en tung kokbok på sin sambo, dock missade hon när han flyttade sig men Om hon träffat hade det nog blivit värre skador än de JDs fru hade. Jag har en annan kompis som sulade en fjärrkontroll på sin man, blåmärke som följd. Och varit med när det kastats glas och tallrikar i ett kök. Bland annat. Att kasta saker omkring sig gör många av mina vänner, inklusive jag själv. Grejen är att ingen av dessa var kändisar.. Och att inga av dem ville skiljas( alla lever ihop fortfarande) men har ett hyfsat humör. Och det finns inga pengar att hämta. JDs fru vill ha 200 miljoner UsDollar.
   Fatta hur mkt pengar det är! Dollar…! Inte svenska kronor.
   Har han misshandlat henne systematiskt, eller bara en enda gång – då är han ett svin. Om än det snyggaste och mest attraktiva svinet i världen 😉
   Har han kastat en iPhone, om än i avsikt att träffa och det är det.. Då kan jag inte tycka att det är värre än när jag kastar skor i hallen. Hade jag sjukt mkt pengar hade jag nog kastat ungarnas mobiler både hit och dit för det ger säkert bättre effekt än en sko eller kudde;) men jag håller mig till det.
   Jag har svårt att fatta att folk bara sväljer det som sägs, speciellt när man vet hur det går till i kändisvärlden. Speciellt de allra största. Det handlar om att svärta ner folk och få så mkt pengar som möjligt. Åt alla håll.Det kan vara sant och det kan vara osant. Jag försvarar inte misshandel, aldrig i livet. Men vägrar att döma folk på förhand.
   Jag har alltid gillat Jonny Depp och att sluta utan att han är dömd för misshandel på riktigt är vända kappan efter vinden.
   Vi får vänta och se, det brukar reda ut sig så småningom:)

  2. Anna A

   Småfet? Plufsig? Om det är din uppfattning av hur man ser ut då så misstänker jag att du har vissa problem med vikten själv. Anorexia kanske? Jag är både plufsig och småfet och i mina ögon är Depp inget av det…. Är han fälld för misshandel på sin flickvän? Sin fd fru hade han ju aldrig slagit (har hon gått ut och sagt)
   Annars vill jag bara tillägga att jag håller med Carola helt om Håkan, fattar nada…..

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing