Allmänt

Jaha men vad har man gjort idag då?

Inget tänkte jag säga, men inser att du skulle jag ljuga rätt bra:)

Jag har tvättat, dels en soffklädsel och dels massa tvätt. Det här med de här nya moderna tvättmaskinerna… och diskmaskinerna med för den delen….. VARFÖR ska de ta sån förbannad tid? Jag vet att det är miljövänligt, men fattar inte hur det kan vara det? En vanlig 40 kulörtvätt tar 4 timmar… är det vettigt va?

Jo man kan ställa ner tiden, men det glömmer jag ju, standardinställningarna är långa. Jag måste nog läsa bruksanvisningen lite mer noggrant och se om man kan fixa egna inställningar.

Men idag tog alla maskiner hundra år.

Under tiden så torkade jag av borden ute, fixade med rabatter, gick in och plockade smutstvätt i hela huset. Det är märkligt, men tvättkorgarna verkar lite farliga;)

Sen vek jag ner typ en miljon klänningar som inte tjejerna vill ha och messade syrran om hennes kompisar ville ha, jag har inga vänner med småtjejer just  nu. Inga som vill ha kläder iaf:)

Jag tog en svängom med Dino med, min nya fina gräsklippare som jag köpte förra året, och älskar. Han gör jobbet så enkelt för mig. Den förra var som ett tyngre styrketräningspass med extra cardio, den var svintung och jag var alltid genomsvettig efter att ha klippt gräs. Med Dino traskar vi bara runt och han snyggar till:)

Nu klippte jag baksidan med, den brukar jag ”glömma” för ingen är ändå där, och det växer mest mossa;)

Sen tänkte jag slappa i bikini.

Okey, jag vet att det här är kontroversiellt, man ska älska sig själv oavsett hur man ser ut osv.

Men nu gör jag inte det:) Eller jo, jag älskar mig själv:) men inte hur jag ser ut.

Jag kan leva med mig själv när jag har kläder på, men ogillar starkt att klä av mig. Allra värst är att vara helt spritt språngande naken, spelar ingen roll inför VEM. För den delen så gillar jag inte att vara naken även om jag är ensam;) Jag vill ha kläder på. Helst jeans och linne, då är jag som allra mest bekväm.

Det rimmar ju förbannat illa med att jag älskar sol och värme, jag vet:D

Varför är det så här då? Ja inte vet jag. Dels är det såklart de skador jag har på höger ben, och de många ärr som hör till det. Det är svårt att vara helt bekväm då. Sen är det för mycket fluff på fel ställen, skulle man ju kunna säga, hehe. Det vore mer önskvärt med fluff upptill i stället för nertill;)

Som min kursare sa: Jag försökte stå på huvudet för att få magfettet ner i bysten, men då sa nån: Sluta, du får bara dubbelhaka;)

Och sist men inte minst, jag kan inte för mitt liv tycka att det behöver synas att jag varit gravid och fått massa barn. Så är det bara. Jag VET att jag med bättre kost och mer fokuserad träning skulle få bort det, men det kräver för mycket för att jag riktigt ska orka, merparten av året kan man ju ha kläder på sig;)

Och sen har vi stressen. De härliga kortisolvärdena som jävlas långt efter att stress är ute ur systemet. Jag är inte speciellt stressad i min vardag, mer än bitvis men det är ingen fara. Däremot den grymma stress jag levt under i några år nu, sen Jamie föddes.  Skulle tro att det sätter sina spår. Höga kortisolvärden motverkar viktnedgång. Tack, för den.

Nä, det är inte så allvarligt, men jag ogillar att ha bikini på mig.

Nu kommer folk börja gapa om kroppshets osv, men jag skiter högaktningsfullt i hur andra ser ut, det är sällan som jag reagerar över folks yttre. Men JAG trivs inte. Och får alltså lägga i en högre växel.

Efter Fotbolls EM:)  För under det tänker jag dricka så mycket öl jag har lust med:)

 

Men vad som var ännu värre än att ta på sig bikinin, det var att inse att jag måste köpa en ny!! Jag hatar att prova bikinis, inte helt otippat då;) Men det är så tröligt att klä av sig allt i provhytten för att prova. Tröjor är bäst, bikini sämst, byxor jobbigast och Bh tråkigt.

Men eftersom det frasade så där härligt om bikinin när jag drog på den så var läget akut. Vilken dag som helst nu så kommer jag ju behöva åka och bada med kidsen.

Eftersom barnen skulle åka på speedway idag, med någon, de har bett extra om det, så passade jag på. Drog när han kom, och körde en snabb sväng på Gränby. det var träning halv sju så jag hade tidspress.

In på H&M och grabbade tag i det som såg bra ut, bara överdelar dock. Underdelarna var alldeles för små, jag vill ju faktiskt ha byxor som täcker hela rumpan. Jag vet jag är kinkig;) Men lite mer tyg kan man väl få önska sig? Jag ska ha nån form av boxer:)

Provade alla och fastnade för två, Tog båda såklart, allt för att slippa prova snart igen. Men nu återstår det att leta reda på ett par byxor. Gooooood luck med det;)

Betalade och rappade på till träningen. Det var cirkelfys med David.:)

Då vet man redan innan att passet kommer att vara roligt, och extremt utmattande, och det gillar jag. Speciellt när man även vet att ledaren peppar som tusan.

Janelle, Matilda och syrran var redan där, och vi skuttade in. Och David lät oss jobba:) Big time.

Han har en övning, en armhävning på bosuboll, där det ska gå så långsamt som möjligt ner. Håll emot, håll emot, håll emot. Ju färre reps  man hinner ju bättre. Idag kom han och lade handen på ryggen och sa åt oss att hålla emot samtidigt som han tryckte försiktigt ner. Shit, så jobbigt! 🙂 Love it:)

Dyngsvettiga, trötta och glada gick vi sen därifrån.. 🙂

 

Jag har uppdaterat datorn, eller den uppdaterade sig själv och nu vill den inte ladda upp bilderna till bloggen. Jag måste klura ut hur det ska funka innan det blir nåt vettigt av det hela. Det går att ladda upp dem via mobilen, så det gjorde jag igår, men det är meckigt.

 

Nu ska jag gå ut med Doris, den lilla divan som ligger och snarkar ljudligt på soffan intill mig:)

Sen sova! I morgon ska jag möblera om i vardagsrummet tror jag, och städa ordentligt.

Och kanske öva mig på att ha bikini på;)

 

Natti natti 🙂

 

Kommentarer

  1. Stephanie

    Har lite samma problem när det gäller bikini. Måste bara tipsa om en underdel jag hittade i bikinijakten förra året, som inte visar allting 😉 minns inte märke, men det var på stadium, skulle gissa att det finns på de flesta sportaffärer, till humana priser dessutom ?

  2. Jungfrumamma

    Haha älskar det där när man sätter på maskinen och inser att man ”valt ” fel program. Hinner man liksom inte ta fler maskiner efter för att en tar typ hela dagen ?

  3. Helena

    Hej?
    Lyssnade på Wahlgren och wistams podd där de tipsade om att ta på solglasögon när man provar badkläder ?? mitt eget knep är att ta av glasögonen i provhytten och simma i vassen när det väl vankas bad;)

    Tycker att du är en fantastisk människa och är glad att få ta del av din vardag!
    Kramar?

  4. J

    Oj vad jag kände igen mej i detta inlägg, jag är smal men tycker själv det väller ut ovanför byxlinningen och vill jag få ner dom kilorna får jag massa på hopp. Men det handlar väl om mej och min kropp och vilken vikt jag trivs med. Jag känner lika som du i provhytten, jag hittade både bikini överdel och två underdelar (olika modeller samma färg) på Cubus.

  5. Charlotte

    Bra underdelar finns på Stadium – sådär bra rejäla som täcker rumpan och går lite längre ner! Sen kör jag badlinnen – bryr mig inte heller om hur jag ser ut egentligen men visar magen gör jag gärna inte! Den har kraftiga tecken på graviditeter och alla ba ”Men åh, det är såååå fint, du har gett liv till tre barn – såklart det måstesynas!”…. Öh, va? Jag är såklart nöjd att jag ”gett liv” åt tre barn men jag behöver liksom inte mer ”bevis” på det än själva barnen då :-))

    hur som helst, Stadium har bra bikinitrosor, helsvarta eller i olika mönster!

  6. goteborgsmamman

    Hej going!
    Idag kommer före- och efterbilder upp på bloggen efter min 30 dagars Foodbox Challenge.
    Hoppas jag kan skicka ut lite inspiration 🙂
    Ha en underbar dag!
    Kram <3

  7. Madde N

    Jag tycker också om att ha större bikinitrosor och tycker stadium har ett ok utbud av sådana, det är bara där jag hittar. 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting