Allmänt

Maybeauty foot mask

I samarbete med Maybeauty, som jag ju gillar skarpt så kommer här ett lite läskigt inlägg;)

Det handlar om fötter, och jag har tro det eller ej, lite fotfobi. Inga problem med bebisfötter, men när de blir runt 9-10 år så får jag bita ihop för att klippa tånaglar och sånt där…brrr.

Men, det underlättar ju om fötterna i fråga är fina, fräscha och välvårdade: ) och där kommer alltså Maybeautys The fantastic Footmask in!

Det är alltså precis vad det låter som, en mask för tassarna, och den tar bort förhårdnader, sprickor, bakterier och gör fötterna fina och lena. Och den funkar verkligen.

footmask

 

Eftersom jag inte var så pigg på att visa mina egna fötter på bloggen så fick Patricia vara försöksperson på denna. Jag har såklart gjort den flera gånger, och den är helt underbar, men jag vill inte ställa upp på bild;)

Det finns toppenbra instruktioner på förpackningen, som man följer.

footmask Börja med ett fotbad i några minuter, det glömde vi att fota dock.. Sen på med sockarna med masken i, och de ska sitta på i cirkus två timmar.

footmask

Det går bra att gå omkring med dem här på sig, så man blir inte sittande ( om man inte föredrar det då) men då kan det vara bra att ha på en strumpa ovanpå så det inte blir så halt. När tiden gått så sköljer man av noga och fint, och så väntar man några dagar.

På vad?

Jo, på att fötterna ska börja flagna:)

 

Och det gör de med besked… !

maubeauty

 

Under några dagars tid drog Patricia bort massa flagor från fötterna, och var inte jätteglad över att jag fått henne att testa, hon tyckte ju att det blev värre än värst.

Men så när det var färdigfjällat, så kikade ett par barnrumpefötter fram:)

footmask maybeauty

Och hon är supernöjd:)

 

Patricia jobbar inom restaurangvärlden, och får inte ha vilka skor som helst på sig, utan oftast blir det täta, varma skor. Och då mår ju inte fötterna så gott.

Men nu tycker hon att hennes fötter är fina igen, och att de känns fräscha.

Jag kan säga det samma när jag använt fotmasken, det känns rent och fräscht, och fötterna är som nya. På precis samma vis som man känner sig i ansiktet av ansiktsmaskerna, så känns fötterna.

 

Som vanligt så ska ni få ett härligt erbjudande, det är ju orättvist om bara jag får ha fina fötter:)

Ni får  30 % rabatt på fotmasken, ange  carolafoot och direktlänk till erbjudandet hittar ni —> HÄR 

Enjoy:)

 

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting