Allmänt

Vilken dag är det?

I morse när jag vaknade låg jag en lång stund oxh funderade på hur länge vi varit här. På ett sätt känns det som vi kom igår, och på ett annat som vi varit här en evighet. Tid är en konstig grej:)

Kom till sist fram till att vi kom i onsdags och det är söndag idag, så vi har varit här i fem dagar. 

Det rullar på:)

Igår var det nån Elvisdag här som vi kikade på ett tag. Elvis-imitatörer tillhör inte min favoritgrej, men låtarna är ju bra. Det var nåt litet tivoli och lotterier och sånt. Ungarna åkte nån karusell, det fanns typ tre;) och andra gången de åkte tror jag bestämt att karusellsnubben glömde bort dem! Han stod med ryggen mot dem, käkade en glass och kollade på artisten som uppträdde.. Och karusellen snurrade. Varv på varv på varv… Det var bara mina barn som åkte, och Jamie var med och såg till sist lite illamående ut, men det var svårt att påkalla uppmärksamheten i larmet.. Men till sist så, och han stannade karusellen och ungarna var överlyckliga över den långa åkturen, även Jamie:)

 

 
Nån kväll gick vi en promenad och kollade in Norbergsfestivalen. Inte helt säker på vad för slags musik som spelas men typ elektroniskt psykedeliskt hiphop jox. 

Säkert väldig trevligt men vi höll oss utanför och beundrade byggnaden de höll till i / vid.

Kanske heter den Mimerlaven?

   
 
Vi har promenerat hit och dit och snart har vi full koll på den här byn. 

Minus alla konstiga staket överallt, men fick höra att det visst är gruvhål överallt och kanske att svinnet på folk var för stort när de trillade i 😉

En grej vi undrar över, jag vet att några av er bor i Norberg och kanske har koll.. Något som verkar vara Gamla kyrkogården..? Vad är storyn bakom den?

Den är ju inte direkt fullbelagd utan gravar längs med kanterna bara och en grund för något i ena änden. 

Jamie började dilla om att han såg en gubbe, och eftersom det bara var vi där så såg han nog en huvudlös ryttare typ;)

Jag tror inte på övernaturliga saker;)

  
Så, varför har man gjort en ny kyrkogård när denna har massor av plats? Det är dagens fråga:)

Kyrkan är stor och fin

 


 Och det var massor av fina hus överallt här. Jag har spanar ut minst fyra jag vill bo i, ska bara flytta ut de som bor där redan 😉
Idag var det en dag på stranden   Känns luftigt och inte direkt som hemma, där man ligger kant i kant med grannens filt ..
Nu har vi ätit fruktsallad och ska väl diska och fixa innan vi åker och handlar middag.

Igår boxades vi, och idag har vi ont i armarna;)

Kanske kör vi ett magpass senare, annars tar vi det i morgon. 

Men nu.. Disken !

Hörs 🙂

Kommentarer

  1. Anne

    Wiki Norberg var bra. Dock får man inte svar på din fråga om kyrkogården. Blev själv nyfiken. Kyrkogården har en ”benkammare” fr 1700-talet. Kanske något för spökhistorieberättande??? 😉

  2. Malin

    Alltså den där byggnaden som de spelar musik i tror jag blev utsedd till Västmanlands fulaste byggnad för ett par år sedan… Haha ?

  3. Frida

    Finns ett ställe som kallas blå grottan, Man går in i en grotta och därinne rinner det vatten ner i ett djup som pga mineraler gör det helt turkost! Kolla på turistbyrån, de borde kunna förklara! Finns även en mysig badplats som heter Fliken i närheten!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing