Allmänt

Nextory:)


Som ni vet så samarbetar jag med Nextory mellan varven, och det är alltid lika kul att få erbjuda er bra grejor:)

nextory

För mig så har verkligen en helt ny värld uppenbarat sig i och med kontakten med Nextory, för jag har ju haft mitt läsande på väldigt mycket sparlåga under väldigt många år. Jag har inte känt att jag har kunnat prioritera att sätta mig med en bok, mitt i småbarnsstöket. I mitt fall så har det ju även varit skolbarnsstök och tonårsstök, och lite annat stök;)

Att sitta i soffan och glo på TV har varit det jag mäktat med koncentrationsmässigt.

De få gånger jag provade att lyssna på ljudbok ( från cd…väldigt låst till ett specifikt ställe, eller iaf beroende av en cd-spelare) så somnade jag direkt;) Länge trodde jag att ljudbok inte var för mig, ungefär tills jag fick kontakt med Nextory, och testade.

Att ha ljudboken i mobilen visade sig vara The Grej. För mig 🙂

Nu lyssnar jag på böcker hela tiden. Överallt. Och det bästa med att ”ligga efter” är ju att det finns så mycket att välja på.

Här lite busted, varför jag så gärna erbjuder mig att gå och diska;) Lurar i öronen = ljudbok igång;) Gömmer man dem under håret så fattar ingen något.. Diskar man långsamt så hinner man dessutom en bra bit.

nextory

Nextory har tusentals olika titlar, både nyheter och gamla godingar, till både barn, ungdomar och vuxna. Vill man inte lyssna, så finns det såklart även e-böcker som man läser på plattan. Det gör jag också, men föredrar ljudböckerna.

Jag testade ju även en annan leverantör av böcker, och då kom jag på att det gick finemang att koppla upp böckerna till min ljudanläggning i bilen. Så himla perfekt:)

På vägen hit till campingen lyssnade vi på Lasse Majas detektivbyrå, och faktiskt så har Novalie fått mig att lyssna på ungdomsserien Pretty little liars när vi åkte en längre bit hon och jag.

Jag gillar ungdomsserier, det erkänner jag villigt, och rekommenderar varmt Twilightserien, den är så mycket bättre i bokform än film.

Annars har jag precis laddat ner Midnattsflickor, av Jonas Moström.

Den utspelar sig i Uppsala, som ju är min stad:) och det tycker jag är extra kul, när man verkligen känner till miljöerna.

Nextory funkar såklart offline, man laddar ner sin bok i valfritt format och sen lyssnar/läser man var man än befinner sig. Det har varit guld värt här på campingen kan jag lova, med en usel täckning och inget wi-fi.

Och de har ingen bindningstid, perfekt.

Ni ska givetvis testa, och i samarbete med Nextory kan jag erbjuda er en månads gratislyssnande med kampanjkoden CAROLA, klicka HÄR (<—lånk) och registrera er. Glöm inte koden.

Viktigt att tänka på är att det kommer stå 14 dagar tills ni fyllt i era betalningsuppgifter, då ändras det till en månad. Inga pengar kommer att dras om ni väljer att avsluta, men de uppgifterna måste finnas av administrativa skäl.

Som vanligt så vill jag gärna ha tips på böcker från er, så ös på bara.

nextory

Svensk sommar…ösregn och sol om vartannat. Perfekt för att läsa böcker:)

Kommentarer

  1. Cissi

    Hej Carola
    Är nu här men älskar dina inlägg. Du måste vara den coolaste morsan ever! Så många barn, ensam med ansvaret & ändå så laydback inställning till livet.
    Rekommenderar bokserien av Ninni Schulman, tror att första boken heter Flickan med snö i håret. Kanske inga litterära mästerverk, men väldigt spännande & nästan beroendeframkallande….lyssnar på den senaste nu, Välkommen hem, en riktig ”sträcklyssnare”

  2. madde

    Mons kallentoft kan jag rekomendera, främst årstids-serien – elementserien var inte lika bra men funkar. Även de tre böcker han skrivit på sidan om, zack, leon och bambi.
    Hjort/Rosenfeldts böcker är också sjukligt bra skrivna.
    Hur bra en bok är mäts lite i hur snabbt de tar för mig att läsa ut dem – Marie Ljungstedt och Sofie Sarenbrandt skriver ok historier men språket är rätt tunt – läser ut en sån bok på typ 2 timmar, men jag tycker endå de är läsvärda i stort.

  3. Rebecka

    Den som visas på skärmen på bilden, Elva år i fångenskap, 3096 dagar av Natasha Kampush (med reservatiom av mamnet) , 14 år till salu och Skamfläck av Caroline Engvall, Horungen av Donya Wihbi, Bombay baby av Sonia Faleiro, Blondie av Birgitta Andersson och Ett stulet liv av Jaycee Dugard.
    Jag älskar självbiografier och biografier och ja, vissa av dem är bitvis förjävligt jobbiga att läsa men jag är så förbannat less på att folk väljer att blunda för all skit och intalar sig att allt i hela världen är perfekt nä det egentligen är helt åt helvete så jag tycker att det är bra att läsa den här typen av böcker så man får upp ögonen lite iaf.

  4. Malin

    Jag läser inte böcker, men hade nån period för längesen när jag läste några böcker. Den bok som fortfarande sitter på näthinnan (?) är Magdalena Graafs ”Det ska bli ett sant nöje att döda dig”.

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Åhh de har jag läst:) Stor skillnad mot filmerna. Superbra, så det tipset skickar jag vidare till de som ännu inte läst dem:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting