Allmänt

Sofias änglar

Jag har en kompis som jobbar inom mediebranschen, och just nu med programmet Sofias änglar.

De flesta av er vet vad det är, Sofia Wistam hjälper folk som hamnat i riktig nöd.  Programmet sänds på kanal Fem på måndagar och de tar fortfarande emot ansökningar.

Känner du någon, eller har du själv drabbats av olycka och elände? Det går att få hjälp av Sofias änglar.

Det här skickade min kompis till mig:

När olycka, sjukdom eller ödet slår till hamnar de drabbade ofta i personliga tragedier med ekonomisk kris och eftersatta hem. Det är då Sofias änglar rycker ut och hjälper människor i nöd med tröst, goda idéer och stora hantverkskunskaper. 

Känner du någon som behöver hjälp eller behöver du och din familj hjälp?

Maila Sofias änglar på:

hjalp@nordiskfilmtv.com

Kommentarer

  1. sara

    Hejsan Sara heter jag å jag å mina syskon förlorade våran pappa 2005 han var 36år gammal när han gick bort. sorgen å saknadem finns kvar hela tiden men min syster frida Englund bor i Örnsköldsvik hus med två barn är dom hinner ej fixa någe hemma med mkt jobb å sen ofta tänker på pappa. dom är världens finaste personer men skulle behöva den knuff å hjälp me hemmet.. hade vart så otroligt kul om.ni kom.till dom.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting