Allmänt

Det här med HD?

Och då inte Harley Davidsons motorcyklarna;) utan HD som i High Definition.. eller vad det nu kan stå för?

På tv:n alltså:)

Igår gick plötsligt Pirates of the Carribeen på kanal nio. Jag har inte den, och surade lite eftersom jag sett de två första nu på femman. Varför man byter kanals sådär begriper jag inte heller.. Men hur som helst, jag gick in på Boxers hemsida som är den leverantör jag har. Jag kan byta kanaler en gång i månaden och det gör jag aldrig:) Men nu har det varit fler program jag velat se på kanaler jag inte har så nu gjorde jag äntligen slag i saken.

Jag bytte hejsan svejsan och det visar sig hur det blev:)

Men det jag funderade över är det här med HD? Jag har en ny tv som är smart och har wifi och allt sånt där, och även HD. Men jag har inga HD kanaler, för jag har som sagt inte ändrat mitt utbud. Igår satt jag där och tänkte att jag skulle kanske byta ut trean, fyran och femman mot HD, och nu till min fråga:)

Förlåt en korkad, men är det samma program på HD som på vanliga kanalen? Alltså tar vi fyran, visar de samma tablå?

Till sist insåg jag att min digitalbox nog inte är HD så jag struntade i det, men undrar hur det är?

 

Jag är så omsprungen av tekniken:)

 

Nu ska jag åka och handla, Jamie följer med, och sen ska jag laga middag, för strax efter fyra så drar jag och hämtar upp Karin:)

Kopplar upp Nickelback på stereon i bilen och rattar mot hufvudstaden. Sköna dojor på och öronpropparna är givetvis med. Jag tycker om musik, men jag har inte för avsikt att den ska sabba min hörsel.  På Bruce Springsteen så tappade jag min ena öronpropp, syrran sa nåt och jag skulle ploppa ur den, och börja leta bland folks fötter ger bort;) Jag köpte nya på Hollywood Vampire men de är så galet skrikiga:)

Orangea ploppar som sticker ut som små kvastar ur öronen, och knallblått snöre. Stylish – not;)

De andra var genomskinliga, men jag har glömt köpa nya, så jag får glänsa i kväll, kan ju bli ett schysst färginslag i de svarta kläder jag lär ha på mig.

Ska bli intressant att se klientelet i kväll, jag gissar på mycket tjejer… i tajta läderbrallor, nitar och rött läppstift;. Nä jag har inga förutfattade meningar jag inte;)

Jag kommer definitivt inte sälla mig till den skaran, nån slags stolthet har man väl, och läppstift går fetbort;) hehe.

Nädå, det kommer bli bra det här:)

Jag kommer nog finnas på instagram i kväll så följer ni mig inte där —-> Gört!

 

Nu, mot affären:)

Hörs!

Kommentarer

  1. Anne

    Du som har en ny TV behöver ingen ny box du skaffar en modul till baksidan av Tv istället där sätter man in ett HD kort. Easypeasy som någon visst brukar säga! 😉 Jag vet för det är jag som jävlas med pappas Tv när den plötsligt inte funkar längre..

  2. Sylvia

    ”Off topic” kanske……men jag måste bara säga att jag beundrar dig Carola, för den powerkvinna du är! Stolt, stark och singel roddar du ditt liv fantastiskt beundransvärt. Önskat dig allt gott! /Imponerad 2-barnsmamma

  3. Karin

    Både ljud och bild är betydligt bättre i HD, men tv-utbudet är det samma som på ”vanliga” kanalerna.
    Jag tittar alltid i HD på de kanalerna vi har i HD, jag tycker det är otroligt skillnad.
    Kram från mig

  4. Lemmy

    Öronproppar? Jahaaa du vill inte höra hur de låter, jag fattar. Men är de inte enklare att inte åka och se/höra dem? Skoja bara 🙂

  5. Annika K

    Det är samma tablå men faaaan så mycket bättre kvalite på bilden.
    Du måste ha HDMI kabel mellan apparaten o tv:n.
    Så har jag fattat det iaf 😛

    1. Kul

      Samma utbud som sagt och visst behöver man en HD kabel. Följde inte den med boxen så ring ((eller chatta på Boxers sida, det går snabbt ) så kan de säga om du har en HD Box och skicka kabel

  6. Carina

    Nickelback vet jag knappt hur de låter men hoppas att du får en kul kväll.
    Vi har HD-kanaler i den mån det finns. Det är samma tv-tablå men skiljer sig på de regionala sändningarna. Får t ex se Stockholmsnytt istället för Östnytt som jag skulle känna mig mer hemma med. Nackdelen med HD är att man blir så bortskämd. Icke HD känns som såå dålig bild.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting