Allmänt

Röj på hög nivå:)

Omg vad bra de var, nickelback !

Riktigt störigt, stentufft, röjigt rockigt:) I am in love❤️

Jag har inte hunnit sätta mig vid datorn idag, det har varit fullt upp, så jag återkommer i morgon. 

Då ska jag såklart berätta exakt hur Chads jargong var, hur stort och bländande vitt leende han har och hur stenhårt Daniel slog på trummorna, hur Mike flörtade med tjejerna och hur Ryan rev av fräna gitarr-riff:)

Och allt annat ni kan behöva veta om Nickelbacks konsert i Globen.

Nu ska jag sova, och hoppas att den äckliga vagel som parkerat sig i mitt öga försvinner under natten:-/

Jag har aldrig vaglar..( plural på vagel??) men nu sitter den där, gör ont och är svullen. 

Sweet, not so much:(

Nu, sova?

 

 Natti natti 🙂

Kommentarer

  1. Margaretha

    Hej Carola,dina bloggar är perfekt skrivna ,du ska inte ändra på något !
    Det är alltid roligt att läsa o du är ärlig o rak,tycker mycket om dina inlägg ! Så fortsätt bara i samma härliga stil o tack för att vi får
    dela dagarna m dig!

  2. Kul

    Snälla. En blogg ska bestå av korta rappa inlägg å mycket bildet. Nu har vi redan hört om bandet så bespara oss en följetong om det, Dina inlägg är för långa och det är det många som tycker oavsett vad din fan club än säger. Du får fler läsare att stanna om du kortar ner lite grann. Annars är din blogg en av de bättre och ärligaste men för LÅNGA inlägg

      1. Anna

        Har aldrig någonsin kommenterat på en blogg förut, men nu kände jag att jag var tvungen att skriva. Till ”Kul”, vem har bestämt att en blogg SKA bestå av korta inlägg? Det här är väl Carolas blogg och då bestämmer väl hon hur mycket hon ska skriva? Om du skriver en dagbok t.ex. hur många sidor skriver du då? Hur många SKA man skriva? Jag älskar Carolas blogg just för de långa inläggen att hon verkligen skriver som hon tycker och tänker. Tack för en fantastiskt bra blogg Carola, fortsätt så! Kram!

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Fast… Jag skriver så här:) Det är take it or leave it på det helt enkelt.
      Men tack att du gillar den ändå 🙂

      1. Millie

        Carola är den bloggare som skriver bäst, roligast och utan lullull av de jag läser! Gör inget att de är långa. Kanske dela in i stycken för att tillfredsställa alla? Men mig funkar det för!

    2. Annika

      Låter mer instagram ?
      Gillar Carolas långa inlägg – vill hellre ha innehåll och tanke än bara masa bilder! (men några bilder är ju kul – men tycker det är en bra blandning här)

    1. Eva

      Enligt råd från en ögonläkare när min dotter hade vaglar till o från så skulle man ta en bomullsrondell blöta den i ljummet/varmt vatten och lite försiktigt massera ögat. Det funkade alltid på henne.

      1. Profilbild
        familjenannorlunda

        Den sitter på insidan av nedre ögonlocket.. Skitsvårt att komma åt men jag är där och försöker massera med en tops:)

    2. Profilbild
      familjenannorlunda

      Törs inte ge mig på några huskurer här, den sitter i ögat, insidan av nedre ögonlocket, och där vågar jag inte badda med kaffe eller något annat:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting