Allmänt

Veckan är full av tider:)

Vissa perioder är så knökfulla. September är en sån månad, och jag blir konstigt nog förvånad varje år;)

Den här veckan ska jag ränna runt på logopedbesök, tandläkare, bilen ska på service, och det var massa annat som jag skrivit upp på almanackan och glömt;) Sen är det eventens tid, allt ska liksom kickstarta efter sommaren, och det är superkul, men man hinner ju inte gå på allt roligt:)

Jag funderar dock på att åka och mingla med Eric Dane… Fast… jag vet inte vem han är;) Nån snyggdoktor från Greys Anatomi tror jag, men jag kollar inte på det. När den började var jag så less på alla läkarserier att jag vägrade se den. Kanske måste googla honom…

Nåväl, det är fullt upp, och det är kul:) Mindre klokt att jag ska lämna bilen på service FÖRST och sen hem nån timme innan Lovelia ska till tandläkaren.. kanske får åka buss, för jag har sånt skoskav på lilltån sen i helgen att jag inte direkt känner för att promenera;)

Det skoskavet kändes lite för mycket idag på träningen också, fast jag tejpat så noga. Power hour med David, som undrade om han skrämt bort Corrinda med träningsvärk eftersom hon inte var med mig idag;) Jag svarade såklart att så var fallet;) men sanningen är att hon hade basketträning. Satan så jobbig det var idag. Jag har nåt skit som ligger och kvittrar i kroppen, lite snuvig och seg(are än vanligt) Men det är skönt när man är klar.

Nä, faktiskt så gillar jag ju att träna, det är aldrig ett nödvändigt ont! Det kan vara sjukt trögt att gå dit ibland, men det har ju oftast en orsak. Man är inte helt pigg, man har varit sjuk, man är lat, man har ont nånstans eller så är det för stressigt. Men väl där så är det alltid bra. Träning är bästa botemedlet mot allt.

Inte minst mot latmasken;)

 

Jamie fick jobba för käket idag, det är lika bra att börja i tid, och han har ägnat dagen åt att skruva på cyklar.

Jamie

Själv låg jag och jäste i solen, det är så otroligt härligt väder och med tanke på att det snart tar slut och vi kliver in i dimman av kyla och mörker, brrrr, så gäller det att passa på. Njuter av varenda sekund som solen skiner, och skjuter gladeligen upp allt annat:)

Kom på att jag måste preppa inför kyligare tider och gick in på Apotea och beställde ColdZyme. Ni som inte provat det än- gör det. Jag kan nästintill garantera att den funkar:)

Nej, detta är inget samarbete, då skriver jag det tydligt, men jag gillar Apotea.( och coldzyme)  Jag beställer alltid för massor, passar på när jag ändå är i farten, och då kan jag välja på att hämta ut det på posten eller få det hemlevererat. Utan kostnad. Tja vad väljer man? Hm….. 😉

Dessutom är de billigare på det mesta.

Nu kom jag på att jag faktiskt  har ett paket att hämta oxå…som jag glömde i fredags.. jaja, får fixa det i morgon då.

Jag borde även till Ikea, för att köpa handtag till killarnas garderober och skåpluckorna i tvättstugan. På killarnas är det redan hål, jag spacklade inte igen dem, men i tvätteriet måste jag borra. Det ska jag i och för sig göra inne hos gossarna med, deras rullgardin står lutat i ett hörn. Varför är det så svårt att få undan det där sista fixet? Jag rev ju ner tapeterna, slipade, spacklade och målade väggarna,  rev bort en plastmatta och gjorde ren den som låg under ( det luktar för övrigt inte längre avfettning där inne, hehe) målade lister och smällde tillbaka dem på några dagar. Och in med möbler och sen ledsnade jag tydligen:)

Tavlorna satte jag upp för nån vecka sen, och nu är det bara rullgardinen och eventuellt nån hylla som ska upp.

Från detta:

renovera

 

Till det här:

renovera

På några dagar, och sen stannar det av:)

Vill ni läsa om att måla och greja så finns det här, här, här och här 🙂

Jag blir lika glad varje gång jag går in till killarna, så det var väl värda timmar att fixa till det.  Ingen ska ju tro att det ser sådär tomt ut på golvet längre bara, sist jag kollade in, för tio minuter sen, så hade de bara föst ihop sakerna i ett hörn. Funkar;)

Jag vill att golvet ska vara tomt när man går och lägger sig, men det är sällan som vi vill lika där;)

 

Nu ska jag hoppa i säng, jag har duschat och håret har nästan torkat, så det blir nog bra.

Vi hörs i morgon:)

Natti natti 🙂

 

Kommentarer

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Jo, jag har pluggat heltid i tre år:)
      Och siktar på vidare utbildning nästa år, men just nu är jag föräldraledig med Jamie:)
      Och njuter!! Det har varit tufft att plugga och sköta allt annat ensam så jag kände att det var nödvändigt att dra ner på takten. Finns nog folk som tycker det är slött men då får de tycka det!
      Jag måste tänka utifrån de förutsättningar jag har, och jag är mentalt trött… Saker kommer i kapp och jag vill inte braka ihop för då skiter sig liksom allt. Så, en paus, hämta kraft och på det igen är min plan:)
      De kurser jag läst har jag slutfört allihop och jag tror fortfarande stenhårt på hälsa och kommer fortsätta inom det.
      Men först måste jag alltså se till att behålla min egen hälsa 🙂

  1. Teresia

    Eric Dane!!! Åhhhhh!! Han är ju som Bon Jovi och Johnny Depp tillsammans! Du måste träffa honom (om inte annat så för min skull, hehe). Bästa uppladdningen vore ju att se några avsnitt Grey’s så du verkligen förstår tjusningen förstås;)

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Jag har bokat en dejt, men alltså.. Ingen slår Johnny Depp❤️jag är fortfarande helt amazed av att ha sett honom Irl. Mannen har något väldigt speciellt. Och Jon …❤️❤️ men Eric kan få komma trea 🙂
      Hälsar från dig då ??

  2. Ekot

    Ikea har bra pris (49) för frakt av allt som får plats i en stor låda, kan vara en idé för handtag? Man bränner snabbt av 50 kr på bilkörning, särskilt om bilen ska på service… Cykel funkar bra vid skoskav, om den får plats i bilen eller kan hängas på…

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Har ingen krok på bilen och cykeln ryms inte inne.. Men nu såg jag att tiderna krockade så jag måste ev kalla in hjälp, alternativt klona mig 🙂
      Ikea ligger fem minuter ifrån mig så soppakosrnaden är minimal 🙂

  3. Anna

    Då kan du tänka dig hur fullt upp det är den här årstiden när man jobbar på dagarna! Låter som drömmen att vara hemma på dagarna som du, men precis som du brukar säga, det kan ju vem som helst välja att vara! Dock förstår jag inte hur man har råd?! Kom gärna med tips! Hur går det med plugget, är du klar nu? Det låter så mysigt med dina skolresor när du bor över :-)! Ha en fin tisdag!

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Ja säkert, men då får man ju effektivisera det hela:) Samla tiderna så gott det går på en dag, eller sprida ut dem. Planera, delegera, effektivisera, prioritera gäller som alltid.
      🙂

      1. Anna

        Ja jag önskar det funkade! Men man styr ju inte över träningstider för barn, samtal, läkartider/ tandläkarn osv osv…och jobbar man har man inte så många timmar på dygnet att styra det till ändå så.
        Önskar jag hade möjligheten att vara hemma som du. Som ensamstående har även jag inte en suck att få ihop det dock. Hur får du det att gå ihop, tips? Har inte ett öre över och kostar aldrig på mig själv något. Då bor jag i lägenhet och har färre barn än du. Hur får du till det med så många iäoch dessutom ensam med ett hus? Missförstå mig inte, jag är imponerad av dig!!

  4. Linda

    Vad är coldzyme för något? Tycker man alltid åker på förkylningar o skit när skolorna börjar igen ?! Som du säger, man blir så trött och seg oxå ?.

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Åh!! En förkylningsspray:) man sprayar i halsen och motar bort förkylningen, alternativt förkortar man den:)
      Googla, och beställ på apotea där är den billigast!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting