Allmänt

Kids Brandstore:)

Jag handlar en hel del av familjens kläder på nätet, allra helst barnens. Det är enkelt och praktiskt, man kan sitta hemma och låta dem titta och fundera, i stället för att jaga runt i butikerna. Speciellt mina gossar är högst ointresserade av shopping, och det låter de omgivningen veta också;)

Jag har förut tipsat er om Kids Brandstore och i samarbete med dem vill jag nu visa er lite av de höstnyheter som jag funderar på. Jag ska bara kolla så det går hem lika bra hos de barn som jag tänker de till:)

Jag gillar den här butiken väldigt mycket, de är snabba, och har bra service, vilket jag tycker är jätteviktigt när man handlar online. Och givetvis suveräna kläder:)

kids brandstore

Det här gillar jag på killarna, jag använder ofta lager-på-lager principer eftersom det då är så enkelt för dem att själva reglera efter hur vädret är, speciellt så här års:)

Jag älskar huvtröjan:) och den gröna färgen på tröjan tycker jag är så härlig. Jordan valde brallorna:)

Kids Brandstore är en butik med mode och  märkeskläder för barn, mellan cirka 6-14 år, och det finns mängder av kläder från tex Ralph Lauren, Gant, Tommy Hilfiger, Didriksson och Converse. Och när jag säger ”mängder” så menar jag det:)

Till tjejerna funderar jag på något åt det här hållet:

kids brandstore

Gillar när det är lite färg och /eller mönster i höstkläderna.

Det ovan är nyheter, men det finns massor av andra kläder med, som tex  byxor:)

kids brandstore

Eller tröjor, jag är svag för de här tröjorna med lite färg, som den röda/orangea.

kids brandstore

Och finstickade tröjor…alltså, jag älskar sådana, och den här ovan från Levis är bara grymt snygg. Och inte handtvätt, utan 30 grader, perfekt så kommer jag inte att krympa den…Ta i trä! 😉

Sen erkänner jag en sak, och det är att om jag hittar en tröja med Anaheims Mighty Ducks…då vill jag ha, tycker det hockeylaget är bäst, sen jag var i Anaheim för …ehrm…*hosthost* skitmånga är sen, och jag har en liknande:)

kids brand storeDe här tröjorna är tunna men med lång ärm, och det gillar jag (och barnen!!) bättre än de tjockare varianterna.

 

En annan sak som är fiffig med att shoppa på nätet när man läser bloggar, som min:) så kan det hända att man får en rabattkod,…

Och med koden HÖST20 så får ni just 20% rabatt på hela sortimentet, gäller ordinarie priser:)

Den gäller tom söndag så skynda fynda:)

Jag borde skicka in min egen beställning innan jag ger er en rabattkod…risken finns ju att ni alla gillar just precis det jag spanat in;) men jag lär vänta in mina barn som är ute och springer så de får okeya det jag tänkt. Ju äldre de blir ju mer åsikter har de, och även om jag oftast prickar rätt så vet man aldrig:)

 

Och det här inlägget är i samarbete med Kids Brandstore:)

 

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting