Allmänt

Världsmästare, nära döden-upplevelse och köra snabba bilar:)

Idag var det segt på morgonen men sen ordnade det upp sig lite. Solen hjälper till, så jag begriper fan inte hur jag ska överleva vintern…:/ Kanske måste vinna på lotto och boka resa till solen;)

I wish.

Men, jag sitter ute så ofta det är möjligt och njuter. Idag drack jag två koppar kaffe innan jag fick fart under sulorna, men då hade jag suttit och funderat ut en plan:)

Jag borde försöka plocka undan utegrejor, för det är ju ungefär 100% roligare att göra det när det är varmt än svinkallt. Alltså påbörjade jag det. Och exakt NOLL blev undanplockat;)

Däremot så flyttade jag ut allt ur det som tidigare var sopskåp, och som är full takhöjd i, och kanske en och en halv kvadratmeter stort. Där hade jag bestämt mig för att ställa in en lagerhylla. Normalt skiter jag i att mäta och kör på ögonmått, det brukar funka, men här såg jag att det var på gärsgårn, så jag mätte. Det satt en hylla i vägen, som jag sågade av nån decimeter, för den fick gärna vara kvar. Det tog tid, jag svor, och jag gjorde illa mig, men till sist stod den där inne:)

Jag fick skruva loss ett ben och flytta in det men då minsann funkade det.

Jag är världsmästare på att få in saker i utrymmen där de inte borde få rum:)

Nu kan jag förvara saker hela vägen upp där inne i stället för att stapla ovanpå varandra. Perfekt.

 

Igår städade jag kylen….fy farao så tråkigt det är, men oj så nödvändigt. I den här familjen har folk väldigt svårt att dels kasta tomma förpackningar, dels att kasta sånt som är gammalt, och sen ställer man in alla möjliga och omöjliga rester…

Resultatet blir kaos.

kylskåp

Dessutom så var det en yoghurtkvarg som exploderade i kylen för ett tag sen, Patricia torkade upp det mesta, men det gick inte att komma åt överallt. Jäkla skit, den var inte ens gammal, men kände väl att det var dags att liksom gå ut;)

Jag plockade ur alla varor och hyllor, diskade dem och torkade alla väggar och så tillbaka med det som fick vara kvar. Inte så mycket:)

kylskåp

Mjölk och fil står på översta hyllan som inte syns, men den är alltid full och alltid lite smågrisig….:/

Jag vill ha allt som man använder till smörgåsar på en hylla, alltså ost, smör, och olika pålägg, men ingen ska ju tro att det funkar;) Nu har jag lagt en kassler där, men den åt vi till middag så det var högst tillfälligt.

Jag är inte ett dugg bättre än nån annan. Eller jo jag försöker ju eftersom det är jag som får städa sen:)

 

KLockan 18 var det Power hour med David. Syrran blev sen från jobbet och hann inte, och Janelle hade jobbat tio timmar och var slut, så det blev bara jag. Och typ trettio andra förvisso;)

På allvar så var det en nära döden-upplevelse idag! Jag var så slut redan efter uppvärmningen, bara flåsade och andades snabbt och tungt, men vafan, det är ju bara att köra.

Så även om det inte gick speciellt bra så gjorde jag (nästan) mitt bästa.

David kom fram efteråt och konstaterade att jag såg helt slut ut:) så jag såg uppenbart lika död ut som jag kände mig..:)

Men det var ändå skönt, och nu kan det bara bli bättre. Jag har ju nåt skit i kroppen som inte riktigt kan bestämma sig för att bryta ut eller dra år skogen, så det är ju inte jättekonstigt att det känns halvbra.

Det får gärna låta bli att störa mig i morgon i alla falla för då ska jag göra något jag sett fram emot jättelänge!

Jag ska få köra snabba bilar på bana:) Ihhhhhh!

Och få åka med riktiga rallyförare, fatta vad läskigt och samtidigt skitkul! Enligt info så är det ”som att köra halkbana, fast tusen gånger roligare” och det kan ju inte bli tråkigt! Jag gillar ju att köra fort, men det funkar ju dåligt på vanliga vägar. Att slira och greja är kul så länge man har kontroll, och ….inte behöver utsätta sin egen bil för risker;)  Det ska bli så roligt:)

Mer om det i morgon,

 

Nu är det sovdags.

Natti natti 🙂

Kommentarer

  1. Linda

    Jag förvarar allt till smörgåsarna i en plastlåda i kylen för då är det bara att ta ut hela lådan och risken är att allt följer med in igen och är på samma plats! 😉

  2. Sara

    Arlas Yoghurtkvarg gissar jag? Jobbar i butik och vi har haft flera som jäst och exploderat i kyldisken. Gissa hur roligt… Vi har tagit bort den ur sortimentet nu, eftersom de inte har nån ordning på kvalitén.

  3. Niki

    katastrofkyl har vi nog allihopa mellan varven. När vi var 6 st som mest i familjen köpte jag en stor plastlåda för livsmedel från Ikea och la alla pålägg i. Tröttnade på att hitta gamla torra ostbitar och öppnade skinkpaket lite här och var i kylen.. Det blev en hit och gav lite mer ordning i kylskåpet 😉 Faktum är att påläggslådan är fortfarande kvar fast barnen är vuxna nu. Jag gillar ordningen 🙂

  4. Birgitta S

    Hej!
    Tack för en bra blogg och du gör en super jobb på egen hand bara så du vet, En sak katastrofkyl det har vi också mellan varven trots bara 4 personer.
    Hälsningar Birgitta S

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting