Allmänt

Ikea, ändrade planer och träning:)

Jag har (nog?) ändrat textens färg nu, för er som hade svårt att se den grå:) 

Jag hade inte ens tänkt på att det var så, jag läser sällan bloggen när texten väl är publicerad, och i läget när jag skriver är det ingen större skillnad på svart och grå. Men, jag vill ju såklart att ni ska kunna läsa allihopa:)

Säg gärna till om det fortfarande är grått, eller ändrar tillbaka sig. Den verkar göra det nämligen:(

 

Idag var det kyrkis för Jamie. Bara det att de messade igår och ställde in det pga sjukdom. Bah. 

Jaja, ingen fara på taket, vi skulle ju ändå ha en dejt med tvillingbebisar på eftermiddagen så vi hade ändå att göra. Bara det att på morgonen så messade Linda: ”Asså fan men jag har glömt att tjejerna hade läkartid idag, kan vi skjuta på träffen? ”  (inte hennes exakta ord, men typ)
Haha, jag kommer ihåg hur det var att ha små tvillingar:) För den delen så glömmer jag saker hela tiden fast mina tvillingar är 16 år;) Jag tänker att man alltid kan skylla allt på dem, för det är något väldigt speciellt att få fler bebisar på samma gäng. Det är underbart, men kräver sin logistik och är aningens krångligare. Men, jag har alltid velat ha tvillingar igen, så värre än så är det inte alltså.

Jag funderade hårt på att skriva en bok för blivande tvillingföräldrar när mina var små. För all info jag själv fick var negativ och gjorde mig orolig. Jag var förberedd på totalt kaos och elände, och går fortfarande och väntar på att det ska kicka in;) För det är KUL med tvillingar:) Jag tror stenhårt på att om man utgår från att det är något positivt så kommer man långt.

 

Jaha, jag tänkte att jag ligger väl kvar i sängen och surfar hela dagen då….Men så messade en av de andra kyrkismammorna och undrade om vi skulle hitta på nåt, så vi bestämde oss för Ikea. 

Ikea är bästa stället för en dejt. Det är som att slå ett antal flugor i samma smäll, för man kan både inspireras, käka/fika, shoppa och leka. Det är barnvänligt. Killarna sprang före oss och provade soffor och fåtöljer och vi efter– Schhhhh, dämpa er:)

Vi tog en runda uppe, och sen käkade vi lunch.

ikea

Nån ny salladstallrik, i alla fall förr mig:)

Man tar en tallrik med vetesallad (?) och så kan man välja tillbehör i små skålar, jag valde lax. Älskar Ikeas lax!

Salladen var god, men jag orkade inte äta upp allt.  Kanske hade jag ätit frukost/brunch lite för nära inpå;)

 

Sen ville Jamie in i leklandet med kompisen var inte så med på det först, men blev övertalad. Så vi lämnade in dem där, och körde nedre delen av varuhuset.

ikea

 

Idag kom jag ihåg fler av de saker jag tänkt att jag skulle ha, normalt glömmer jag allt… Men idag köpte jag två stora plastbackar till förvaring i pannrummet, en duschstång, en glödlampa och glas. Vi måste ha en glastjuv i huset för de bara försvinner?

Sen plockade jag på mig ett gäng plastblommor på Fyndet. 

Ja, jag vet, det är pensionärsvarning på plastblommor sägs det, men jag tänker att som pensionär DÅ ska jag ha tid och lust att pyssla om mina blommor, så jag kör plast nu:) Bara att duscha av när de är dammiga, de dör inte och ledsnar jag på dem kan jag skicka in dem i garaget. Asbra.

Vi betalade, och sen kom jag på att jag hade glömt ta fram något ur frysen att äta, så jag greppade en påse frysta kycklingköttbullar och en påse grönsaksbullar. Häpp, dinner fixed!

Skjutsade hem kompisarna och sen bytte jag om och drog på cirkefys.

Olle, och han har oftast samma bana, den är bra, så det gick helt ok idag. Jag missade Davids pass igår för då gjorde jag fransar….hehe yta;;) men så hade jag ingen större träningsvärk heller. Men kommer ha senare i veckan;)

Janelle och syrran var med idag, och vi stod kvar och snackade en stund sen innan vi for hemåt.

Ätit, duschat, fixat i pannrummet med de nya plastbackarna, och det är lika underbar varje gång:)

Det är rent, snyggt och allt förvaras i backar med lock. Ingen risk att det kutar upp ett jävla monster till spindel just där i alla fall. Vi har ju haft massor av gigantiska husspindlar inne, och jag har sprejat spiderpoison på dem. Taskig tycker vissa, mamma tex. Hon gillar inte spindlar hon heller, men vet ni vad hon gör? Hon fångar dem i ett glas och bär ut!? 

Spindlarna här ryms knappt i ett glas….och dessutom, de hon burit ut kryper in igen. För den delen så ryser jag bara jag ser dem så att ens tänka mig att ha bara en liten pappersbit mellan mig och dem!!

Snabba är de åxå! De springer säkert i 30 km i timmen;) Jag googlade nu, och de bits oxå, de jävlarna! Jag ska gå en runda med min spray innan jag lägger mig…

Min deal är: Spindlar ute går säkert, spindlar inne dör. Så enkelt är det. Jag är inte omöjlig;)

 

Nu ska jag hoppa i säng snart, bara fixa lite innan.

Natti natti 🙂

 

Kommentarer

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Maila på:) jag försöker alltid svara, men ibland är det mycket och då kan det ta tid:/
      Men jag blir alltid glad över mail!!

  1. nicke

    fick bra sen med åka på den där grejen är alla ben i kroppen hela forfarande

    vad Corrinda växt hon är kvinna nu

    vad hon är snygg o fina kvinnliga former och super fin r u m p a

    du har fin kropp med som 23 årig den åldras inte är nog svårt tro du är äldre än 23 om ser dej bakifrån gående då du ex går en promenad i jeans/leggins / träningstajts

  2. Margaretha i Bålsta

    HA ha,så det är pensionärsvarning på konstblommor ! Jag är pensionär sen något år o har det överallt .För som du säger ,de är så
    lätta att bara duscha av. Och tro inte att man vill ha mer att göra när man är pensionär,det är sådant man tror o tänker innan!
    Köper bara någon levande blomma ibland för köks o soffbord.
    Läser din blogg ofta,ofta o du skriver så bra,så du är ett journalist-författarämne ,absolut !
    Det är kåserier du underhåller oss med !
    Tänk på sådana som typ Cecilia Hagen t ex. Du står dig GOTT i jämförelse!!
    Så all lycka till dig ,kära Carola,som blivit en kär vän att läsa!

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Åh tusen tack!! ❤️
      Och jag gillar mina plastblommor 🙂 och misstänker att jag aldrig kommer få tillbaka de gröna fingrar jag en gång hade, det är skittrist att pyssla med blommor 😉

  3. Susanne

    Ja fy för äckliga husspindlar! i våran källare finns det fullt av dom, min dotter vart biten i foten för flera är sedan, det vart ett stort sår som inte ville läka och hon fick ett fult ärr efter bettet. Våran katt är en bra spindeljägare han äter upp dom så fort han ser en!

  4. Helen

    Alltså fyyy f#n jag dör. Biter dom !!!! Äckliga kryp…. jag har så jäkla svår fobi att det hämmar mitt liv. Har ensamsovande jour på jobbet & det finns gigantiska kryp där…
    Det måste finnas nån som har knep för att dom jäklar a inte ska trivas i huset. Kom med alla knep & förslag & gifter ni kan komma på. ?

  5. Linda

    Carola du borde skriva en bok!!! Eftersom du är så duktig på att skriva, skriver med spn inlevelse! Man verkligen sugs med i texten! Eller bli journalist och skriva om Nickelback ??! Nej men allvarligt så är du jätte duktig på att skriva ?!

  6. Karin

    Vi bodde i ett gammalt hus tidigare, där hade vi hundratals inneboende spindlar av den typ du beskriver. De fanns överallt och det var vidrigt. En natt blev jag biten av en i armvecket, ja, det hände att de kom upp i sängen (!). Hade ont i flera dagar, så jag tror vad jag vill, lite gift har nog svenska spindlar av monstertyp. Även om jag varken dog eller blev sjuk – så ont hade jag.

    1. Lena

      Åh fy, önskar att jag inte läst denna kommentar, :o. Vi har också dessa spindlar hemma och har flera gånger hittat dem på väggen bredvid min säng:(. Känns som om de är på väg att anfalla mig….

    2. Lena

      Åh fy, önskar att jag inte läst denna kommentar, :o. Vi har också dessa spindlar hemma och har flera gånger hittat dem på väggen bredvid min säng:(. Känns som om de är på vä

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting