Allmänt

Sämst på att ragga?

Satt och pratade med ungarna i helgen, och plötsligt ramlade samtalet in på män. Mina män, eller snarare bristen på mina män;)

Alltså, jag har inte haft minsta längtan efter en ny man i mitt liv, jag klarar mig alldeles utmärkt ensam. Jag är inget våp som står på pallen och skriker om det kommer in en mus i huset – jag fångar den och slänger ut den. Jag meckar, snickrar, städar och lagar mat. Läser läxor, blåser på sår och luskammar. Jag kan själv helt enkelt. Det är inte helt fel att vara kung över fjärrkontrollen, och att slippa ta hänsyn till en annan vuxen. Gå och lägga sig och kliva upp när man vill utan att nån suckar och tycker att man är lat;)

Eller komma hem halv sex på morgonen och vara bakis hela dagen efter:)

Jag har varit i ett förhållande, dessutom samma;) sen jag var 17 år, och erkänner villigt att jag på ett sätt är glad att vara av med honom;) Jag har 100% roligare nu:)  Hade han inte förvandlats till det förstaklassens generalpucko som han gjorde hade jag gärna levt resten av mitt liv med honom, men nu gjorde han det. Och idioter finns det inte plats för i mitt liv helt enkelt;)

Givetvis är jag bränd så det står härliga till, han utsatte mig, och gör fortfarande, för ett jäkla helvete och det spelar såklart in, Dessutom så har jag verkligen inte haft tid. När skulle jag haft det? Heltidsplugg, nio kids, träning, hus, trädgård och tja ni fattar;)

Men kanske att jag måste fundera på det ändå:)

 

– Alltså du är ju sämst på att ragga! sa Corrinda argt, och jag försökte försvara mig med att jag ju inte ens försökt ragga ju?

– Nä, men gör det då! Jag vill ha en ny pappa!

Jaha… 😉 Ehhhhh…. tja, vad ska man svara på det?

Hon funderade en stund, och så satte hon ribban:

– Chris Hemsworth! Honom vill jag ha till pappa. ( okeeey, inte mig emot, jag kan leva med det.)

Thor-The-Dark-World-chris-hemsworth-34502146-500-400 Chris-Hemsworth-8-1024x640

Fast sen kom hon på att det inte alls var så bra, för om nu Chris skulle bo här och vara ihop med mig, så skulle hon vara svårt avundsjuk.;)

No shit, jag skulle nog vara avis på mig själv;) Haha;)

Typ två meter lång, muskler och goodlooks, och till råga på allt australiensare.

Meeeen, nu är ju jag sämst på att ragga så;)

 

 

Och för den delen, det känns som att det vore enklare att klättra upp på Mount Everest, naken med ett levande ljus i handen än att fixa en ny farsa åt nio ungar;)

Inte ens om man sänker kraven från Chris till nån vanlig svensk. Och, OM jag nu skulle det, så kan man ge sig fan på att nån eller några av ungarna skulle ogilla valet och så fick man börja om igen. Palla;)

Jag menar inte att jag skulle misstycka om prins Charming stod här och knackade på dörren, eller hängde i baren på O´Learys, eller Interpol  det skulle visst vara trevligt, men jag känner inte något desperat behov av att det ska ske NU. Och jag kommer aldrig att leta efter en ”ny pappa” åt ungarna, det är att begära för mycket av folk;)

Fattar ni?

Men, det sved lite att bli kallad för ”sämst på att ragga” 😉 så jag tror jag måste ut och testa:)

Fast jag har i och för sig inte en jäkla susning om hur man gör…kanske får googla lite först;)

 

Mvh Sämst på att ragga;)

Kommentarer

 1. john doe

  Hoppsan hejsan.. Här gick ett missunsamt fruntimmer igång.
  Ingen Peter här inte.
  Jag håller lite till på mystiken om vem jag är
  Alltid retar det nån skvallerkärring 😉 .

  Du Carola ,vet. Nog vem jag är om du rannsakar ditt hjärta.
  Låter dig fundera lite och leta lite i ditt minne.
  ”I’l be back” som en viss Arnold skulle uttryckt sig 😉 .
  Kram du kloka vackra underbara kvinna!

  Carola: Jag funderar och funderar och letar i minnet, och kommer fram till att jag har absolut inte en susning:) Hur vore det med en liten ledtråd här? 🙂
  Räcker inte med Arnold:)

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Skulle jag göra det alltså menar du? Jag tiger så jag blir blå mellan varven, inför barnen. Inte inför andra vuxna för varför ska han skyddas? Av mig? Aldrig.
   Men barnen hör mig inte säga knappt ett ljud om honom. Har man inget snällt att säga kan man lika gärna vara tyst, är något jag tillämpar. Och återigen så läser de inte bloggen,
   Till och med soc begrep och såg inget fel så varför gör du det?

   1. Lena

    nu kom ju inte min hela kommentar med..?? jag håller fast vid att man ska inte tala illa om den andra inför sina barn så som en DEL gör, ibland kan man höra i kön vid affären om barnet vill ha ngt tex, att det kan du fråga din jävla farsa….eller att mamma /pappa har viktigare saker än er..blir så förbannad ..så inget alls riktat mot dig :/ jävla dator 🙁 Kram och sorry

    1. familjenannorlunda
     familjenannorlunda

     Ok bra:)
     Tack. Jag får höra det så ofta och när man verkligen försöker är det surt.
     Däremot svarar jag alltid ärligt, så på frågan vrf han kommer så sällan är svaret att han inte har tid, och inte vill mer. För det är den bittra sanningen. Dock utan jävla före pappa, det är enbart i mitt huvud 😉

 2. Myran

  Är din syster singel? Isåfall ragga nästa gång ni är ute, gör det till en avslappnad och kul grej, kanske känns lättare och mer naturligt om båda raggar. ? Kom till Sthlm en kväll på pubrunda och se nytt folk och öva, dom kanske du inte stöter på i Uppsala sen om det blir pinsamt. ??

 3. Myran

  Är din syster singel? Isåfall ragga nästa gång ni är ute, gör det till en avslappnad och kul grej, kanske känns lättare och mer naturligt om båda raggar. ???

 4. john doe

  Tyvärr är jag inte Johnny Depp..
  Jag är bara en vanlig man i mina bästa år 😉
  Jag finns ju här i din närhet.. Om du bara tänker efter så VET du ju vem jag är. Tills på
  lördag hinner jag tyvärr inte komma hem till gamla svedala. Men om några veckor så;-)
  Fundera och så hörs vi och kanske ses vi om du vill och vågar. Kram till dig makalösa kvinna!

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Men vafan?? Är du allvarlig? Jag förgås ju av nyfikenhet!
   Ja jag vågar allt. Eller det mesta?iaf en gång, så vi ses väl då:)

  2. Filippa

   Sitter du och raggar på din blivande ex-frus bästa kompis så öppet? Inte svårt att förstå vem du är. Känner igen sättet du skriver på från din IG. + ”Jag finns i din närhet”. + ”Hinner tyvärr inte komma hem till Svedala” = Du är utomlands = Du är i Barcelona.

   1. familjenannorlunda
    familjenannorlunda

    Ehhh pratar vi om Peter här?? För isf så vet jag att han kommer hem idag typ. Vet det Via Mirka är väl bäst att säga;) Och alltså skulle kunna dejta på lördag . MEEEEEEN jag trodde vi rett ut detta? Peter är en kompis. Kompis kompis kompis 🙂

 5. Birgitta S

  Bra blogg kommenterar inte ofta men du gör ett superjobb och jag fattar skönt att vara ensam om alla beslut ibland o få såsa runt i morgonrock till kl 18 eller hur? Vi har 2 barn tvillingar nu stora 17 år och min man har rest o varit borta ganska mkt i sitt jobb jag har alltid jobbat heltid men jag har alltid fått ihop tillvaron osv här hemma tyvärr blev det nästan så att det var jobbigt med en till när han var hemma??? som skall lägga sig i o fråga o krångla om saker som jag o barnen redan hade koll på. numera är han mera hemma o då är allt enklare men ibland kan jag känna vad skönt det skulle vara att sköta sig själv antar att det inte är en ok känsla i mångas ögon . Men jag förstår hur du tänker o känner du är din egen boss och en till som skulle kliva in o tycka? det räcker med barnen och att ta hänsyn till dem o jämka. Fast vi älskar varandra och har det bra så kan jag fatta.
  Hälsningar Birgitta S

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Tur det, jag är en värdelös skådis 😉
   Pluggar inget nu, men fortsätter inom hälsa nästa år hoppas jag:)
   Saknar verkligen journalistiken och er alla massor!!!

 6. Marina

  Var bara dig själv. Det räcker långt. Du är bra precis som du är. Kärleken kommer. Vad pluggar du nu? Saknar Journalistik studierna.
  Lycka till med raggandet ?

 7. Helena

  Du raggar inte för att du har god förmåga att överblicka…och nej en ny man kan inte älska alla dina barn som du skulle vilja och du har ju inte heller barnfria veckor. Mkt skilsmässor på g bland mångmammor nu och jag tror att de tror att gräset är grönare på andra sidan men det är ju INTE det. Din tid kommer, jag lovar <3. Kanske när barnen är äldre och kan ta vara på sig själva. Du är värd all kärlek i världen, håll ut medsyster!!

 8. Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

  Haha gud jag känner så igen mig. Jag blev gravid med min son när jag var 19, sedan dess så slutade jag helt intressera mig för köttmarknaden. Jag brukar tänka på hur det skulle vara om jag träffade någon? Jag och sonens pappa umgås varje dag som vänner men har inte en kärleksrelation om man säger så. OM jag skulle träffa någon? Vill jag ens träffa någon? Jag klarar mig så bra själv. Har inkomst, har boende, kan roa mig med det jag vill. Om jag skulle dela hemmet med en karl? Då skulle ju han vilja bestämma också? Nja, jag är ganska nöjd med livet som jag har ;).

 9. Cecilia

  Låter som nåt någon av mina tjejer skulle ha sagt? Jag som du har blivit rejält bränd…. Men fick ett ryck och skrev en profil på en dejtingsida , utan bild och utan för mycket information. Jisses vad folk är tokiga?Men jag skrev ”en riktig karl snusar dricker kaffe och äger ett par träskor ” (min pappa har alltid sagt så? Resten är historia, nu har det gått ett år och jag vet att en dag kommer jag flytta in hos mannen med träskorna?

 10. Akå

  Jag kanske är naiv men tror att killen som följde dig till dörren sist ni var ute raggade på dig! Testa att ragga på honom så får du nog napp!

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Nä fy. Jag har blivit övertalad att testa både det och dejtingsidor och känner mig mest som om jag sitter på en människoauktion och bedömer folk efter utseende… Inte du inte du.. Du var snygg du får stanna.. Inte du, verkligen inte du.. Men hallå snygging.. Nä jag har svårt för sånt där:)

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Nu är jag föräldraledig med Jamie ❤️ Tänkte fortsätta plugga när han börjar skolan:) Behöver en paus helt enkelt

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing