Allmänt

Takdropp, storm och chaufför:)

Jag är förkyld. Mår inte speciellt dåligt, och var och tränade:) men det är snuvigt och takdropp i snoken. Bah.

Kunde varit värre, och idag är det studiedag för de flesta av barnen så man kan ta det lugnt.

 

Ute är det storm, eller har varit i alla fall, och det är läskigt att köra bil över gärdet vi har på väg in till stan. Jag hämtade Corrinda och Sara i natt efter att de varit på insparksdisco, och höll på att blåsa av vägen.

Jag lovade så stort att jag kan hämta, och då sa Corrinda att det slutade klockan tre….ooops;) Så länge trodde jag ju inte att det skulle hålla på, men som sagt studiedag… det funkar.

Nu ringde hon halv två och då var det slut så det blev inte riktigt så sent. Det är tur att hon inte är som sin morsa som stänger ställena klockan tre och sen käkar kebab för att sen komma hem halv sex;) Å andra sidan hade jag inte hämtat henne då, för är man ute så sent så är man tillräckligt stor att ta sig hem själv åxå.

I kväll ska hon på Justin Bieber, ska bli kul att höra hur det var. De har ståplats så det lär ju vara rätt hysteriskt… tur de är långa baskettjejer så de ser kanske nåt över hopen av skrikande tonårsflickor:)

 

Jordan var så gullig här i kväll. Han kom och kramade mig och så sa han:

– När du fyller år ska jag köpa ett par skor till dig.

– ska du? Vad snällt 🙂 Vad då för skor?

– Ett par klackar, som kostar 499kr. Ska jag visa?

Och så hämtade han ett reklamblad och visade vilka skor han ska köpa till mig ♥

Jag använder mest gympadojor så han tyckte visst att morsan behövde ett par schyssta klackskor.)

 

I går var det träning, och jag var lite fundersam skulle jag strunta i det eller gå? Jag kände att jag var på väg att blir förkyld men så har det varit ett tag nu. Det brukar vara att går man och tränar så blir man antingen frisk, eller så bryter det ut, och båda alternativen är bättre än att gå och vara seg. Det gick förvånansvärt bra att träna, cirkelfys, så beslutet var helt rätt. Jag tränar inte med halsont, men med lite snuva och så länge jag mår bra så kör jag. Annars hade man ju inte kunnat träna på hela vintern, då är det ju det normala statusen..

Däremot har jag rätt ont i nacken/axlarna, och funderar på att gå iväg på lite massage. Under hälsocoach-kursen gick jag ju några gånger till en av tjejerna som läste till hälsopedagog, de behöver öva massage så det är win-win – de övar, vi får massage:) och det har varit väldigt mycket bättre i både nacke och axlar.

Nu känns det stelt och lite orörligt igen, så lika bra att boka en tid kanske. Om jag börjar fundera på det nu så kanske jag kommer ihåg det om nån månad eller två;)

 

Idag ska vi fira Patricia, och ska snart iväg och handla lite, och sen är det tacos som vanligt.

Kanske vill hon ha en tårta, det var länge sen nu vi åt det, så det skulle inte vara fel, men hon är inte alls som mig och gillar inte fika…? Märkligt .Hur kan man inte gilla fika liksom? Hon får väl bestämma, det är ju ändå hennes födelsedag 🙂

Hörs nog senare 🙂

 

 

 

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting