Allmänt

Förlust:/

Sovit kasst i natt med, svårt att sova med täppt näsa.

Ibland är man ändå glad att det inte ligger någon där precis intill;) så man kan snurra och snora bäst man vill. Men nu så, det känns som det är bättre idag så i morgon siktar vi på David:)

Man behöver David på måndagarna för att kicka i gång veckan på bästa sätt, så är det bara.

 

Jag fick med mig Trixie och Lovelia på basketen, och även syrran kom dit för att kika. De spelade mot Fryshuset idag, och eftersom de spelar i U19 nu så är tjejerna de möter äldre. Våra är födda 2000 och någon 01, men de möter 97,98 och 99:or, så det är skillnad. De höll emot finfint i första halvleken.

uppsala basket

Sen tappade de och Fryshuset drog ifrån, och vann med ganska stora siffror. Lite tråkigt, men de vann med stora siffror förr helgen så det är ju upp och ner. Tydligen så spelade några av de här tjejerna SM-final för ett tag sen så de är ju riktigt vassa.

Corrinda ville stanna och kolla på matchen efter så vi åkte hem ensamma, via Citygross för att handla middag. Trixie och Lovelia ville ha massa maträtter som krävde timmar i köket men jag kände inte alls för det, och skyllde på min förkylning;)

Till sist blev det skinkschnitzel,,,, ( hur fan stavas det??)  och pommes. Det gillar alla ungar och jag med, dessutom går det snabbt. In med pommes i ugnen och så steka på köttet som den får ligga och koka i grädde och soya:) Supergott.

Under tiden höll barnen mig sällskap…..;)

osocial

Det är ett sjå att hålla koll på alla youtubers man följer alltså;)

Vi käkade och sen fick de välja om de ville gå ut med Doris eller röja efter maten, och de valde röja.. Tror jag det, det är ju kolsvart och svinkallt ute nu. Märks att det är oktober.

Jag tog en hyfsad långpromenad med henne, och så brukar jag ta en kort sväng innan jag lägger mig.

 

Veckan som kommer nu då:)

Jag antar att husvagnen ska köras ut, och sen måste jag till tippen nån vända,

Jag försökte boka in alla utvecklingssamtal på samma dag, men det gick ju inte;) men på onsdag har jag i alla fall Jordan och Trixie. En på förmiddagen och en på eftermiddagen.. Jaja.

På torsdag har jag blivit bjuden på Alcazars Disco Defender:) på Hamburger börs. Jag vet att det här är en kanonshow, och nu blir det middag och nattklubb plus barhäng åxå. Bara det att jag inte kan festa loss eftersom earlybirdy på fredag så ska jag infinna mig på Älvsjömässan-. Typ 7.45 eller så… inte läge att vara bakis med andra ord;)

Va där det då då?

JO det är dags för Underbara Barn mässan!

underbarabarn_banner_250x240_2016_1

Jag tycker det är superkul med mässor, och även om jag nog tror att det blir sista året jag åker hit, i alla fall i egenskap av förälder, eftersom mina ungar börjar bli stora, så ska det bli kul:)

Jag är VIP inbjuden och ska inställa mig innan mässan öppnar för frukost ihop med ett stort gäng andra bloggare. Jag vet några som ska dit, ska nån av er det?

Jag tar med  mig Jamie såklart men jag vet att Lovelia älskar den här mässan så jag funderar på att ta ledigt för henne. Hon är egentligen inte alls målgruppen, det är barn 0-6 år, men eftersom hon verkligen har längtat så kanske jag gör det. Förra  året blev det inget för vår del för då fick vi in äckelbaciller i huset som sen vandrade runt hela familjen. Ta i trä och tvitvitvi.

Ska fundera lite under veckan:)

 

Fredagkväll kommer jag alltså vara trött och sliten, och funderar därför på att hänga på barer då:) Så man med riktigt gott samvete kan vila upp sig på lördagen, för på söndag ska jag och kidsen på ett event till….:D

Veckan lär gå snabbt med andra ord.

Nu ska jag kolla på nån film, och sen sova. I morgon är det ju måndag igen…. Samma visa varje vecka liksom;)

Natti natti 🙂

 

 

Kommentarer

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Nä inte känna dig dum:) Finns det ingen anledning till!
      Det var ett filter på appen snapchat som gjorde att man blev manligare:) och jag tror nu att jag borde varit man, känns som bitarna föll på plats 😉
      Jag snickrar ju och klättrar på tak och avskyr tvätt och matlagning, för att inte tala om skönhetsfix.. Värdelös på det. Som man, bara fixa skägget och så klart 🙂
      Å andra sidan.. Jag trivs som jag är och skulle aldrig byta bort det:) p>

  1. Agda

    Nu får du erkänna………………
    Visst var det DU på bilden du skrev var din bror ?
    Du har väl ingen bror ?
    Ha en bra dag.
    Hälsningar Skåne.

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Ja, jag erkänner att det var jag:) Tyvärr har jag ingen brorsa. Det är snapchat som hade nåt kul filter med skägg och lite bredare käke osv. Jag borde kanske varit man för oj som jag gillade skägget 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting