Allmänt

Dagarna man glömmer…:)

Jaha, måndag igår och vad gjorde jag??

Jag har suttit en lång stund nu och funderat, för det känns som att jag grejade på hela dagen, men jag minns liksom inte. Jag tvättade, och vek tvätt, samt ägnade mig åt min icke-favvo-syssla.

Sortera strumpor.

sortera strumpor

Här finns inga par, ser ni några är det olika storlekar:)

Urk, det kan vara det mest lönlösa görat ever. Jag har ju en plan att byta ut alla strumpor med enbart svarta, möjligen vita med, men enfärgade i alla fall så man alltid hittar två som är typ lika iaf. Men jag kan ju knappast kasta felfria strumpor…. dock åker de i soporna rätt enkelt nu, minsta lilla så. Om jag hinner på ungarna innan de tar på dem vill säga;)

Jag har alltid tyckt att man ska ha likadana strumpor på sig, så är det bara. Som mamma till många barn så har man i viss mån ögonen på sig oxå så att låta dem gå i omaka sockor känns inget bra. Då tänker folk att ”Aja, hon har ju så många ungar klart att hon inte hinner se till så de är hela och rena…”

Eh, nä, men just strumpor har jag släppt på. Och trasiga jeans för den delen…;)

 

På morgonen så låg vi kvar länge i sängen efter att skolbarnen åkt iväg. Jamie och Doris kommer och lägger sig såhär, på min mage, för att förhindra att jag kliver upp.

pojke och hund

– Vi kan väl gosa lite, mamma? säger Jamie och alltså…. hur svårövertalad är jag? Inte alls:)

 

Så jag städade och plockade med tvätt igår. Och det märks inte idag;)

Sen lagade jag middag. Sjömansfalu, lägger in ett recept snart. för att sen packa ihop mig och åka och träna. Med David. Vilket innebär en nära-döden-upplevelse som alltid:)

Han har ju bytt pass, lite andra övningar och sådär, och som alltid när det är nytt så blir det en extra dimension av skitjobbigt. Kände redan när jag gick ut därifrån hur det drog i gluteus och överarmarna. Musklerna blir liksom lite för korta:)

Fast jag kolhydratladdat hela helgen och det alltså borde gått som en dans så var jag helt färdig efteråt. Kanske att öl, pizza, bullar och mjukglass är fel kolisar???? Taskigt;)

Aldrig tappar man så många saker på golvet som när man har ont, och givetvis slängde jag mina bilnycklar i backen inte bara en gång utan TVÅ på väg till bilen.

Det här passet på måndagarna är så härligt, även om det även är förfärligt;) men det är bästa sättet att avsluta helgen och påbörja veckan på. Jag har ju bytt upp min boll, från4 kg till 6 kg och man kan ju tänka att det inte skulle vara nån större skillnad. Men det är det. Att han dessutom vill att vi ska sträcka ut armarna framför oss med bollen i händerna är helt galet tungt. Att ha med sig den där förbannade bollen i nästan alla övningar gör de dels tyngre, men påverkar även balansen, Man får stabilisera mera, och flåset ska vi inte tala om….:)

Love it.

Nu känner jag hur den riktiga träningsvärken börjar krypa på..

På väg hem messade Corrinda om hon kunde få skjuts till träningen, så jag var snabbt in på affären och handlade lite, hem och packade ur och käkade snabbt innan jag körde henne. Hon fick åka med nån annan hem så jag behövde inte ut igen.

I stället kollade jag Äntligen Hemma, där de gjorde om en tvättstuga. De pysslade ihop en tavla med magneter på där man tex kunde hänga upp udda strumpor., en och en….

Jorrå, men med min strumpsortering i färskt minne så räckte inte den där lilla pyttetavlan så långt;) Jag behöver små klämmor över hela tvättstugan, även i taket så kanske….bara kanske det räcker;)

 

Nu är det matlagning igen…herrejösses, även fast jag är snabb på att laga, och gärna kör på kvicka rätter så lägger jag så många timmar på matlagning per vecka att en tredjedel vore nog. Jag gillar det ju inte alls:)

Men, bara görat:)

Sen skjutsa på gympa och dra på Gränby nån timme medan jag väntar på dem.

Vi hörs senare igen!

 

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting