Allmänt

Bloggmiddagen 2016

Jag har via bloggen lärt känna människor jag aldrig annars ens hade stött på, och det är ju helt otroligt roligt:)

En av dem är Tjejmorsan:)

Vi har känt varandra i flera år nu, och ni vet hur det är: Vissa människor tar en omedelbar plats i ens liv.:)

Ewa är en härlig, sprudlande kvinna och jag blir alltid glad av att träffa henne!

Så, det var helt naturligt att kvällen igår skulle bli skitkul. För hon är inte bara själv en härlig människa,, hon har sjukt roliga vänner oxå:D

Kvällen kan enkelt sammanfattas i ett ord : GAPSKRATT.

Internt det mesta, så det går liksom inte att återge.

Jag hade tänkt åka tåg, men ångrade mig när jag kollade lite mer noga vart det låg dit vi skulle, Beirut cafe.. Engelbrektsgatan. Visade sig att det låg precis mitt emot där jag parkerade i söndags, så jag bestämde mig för att ta bilen. Det är lite tidsbesparande när det är helg och bara jag vet att det finns parkering.

Det är (inte) lustigt, men en vardag kan det ta två timmar att köra till Stockholm, och igår vid halv fem tog det 45 minuter. Inte så värst mycket trafik alltså, och inga felkörningar:)

GPS i mobilen tog mig på en extrapromenad, runt kvarteret, men jag var rätt tidig så det var helt ok att få röra lite på sig. Och sen hittade jag på alla härliga brudar direkt…det var svårt att missa skratten 🙂

IMG_2852

 

Jag hade lockat håret med BH-bandsmetoden och hej vad det inte blev bra:) Ena sidan var det tjusiga hollywoodlockar och andra nåt slags änglakrull.  Gick inte att se ut så, så det blev en plattång i stället, och håret blev extra långt. Jag måste boka klipptid….mina toppar ser ut som skit.

 

Sen var det fullt ös direkt. Jag lärde känna nya tjejer vid det bord jag satt, och eftersom alla är Ewas vänner så vet jag ju att de är trevliga redan innan:)

Det pratades hur mycket som helst om att hyra en man, eller Rent a husband. Alla som hört ett stort gäng tjejer, varav rätt många singlar;) i en grupp vet hur jargongen kan bli:) Grymt tuff, på gränsen till vulgärt men med en jäkla massa ironi och värme i:) Så varsågod att själva tänka ut skämt om att hyra en man…;)

Jag trodde att det var nåt de hittat på, och höll fan på att ramla ur soffan sen hemma när jag såg en instagrambild på en bil med den loggan….? WTF det är ett riktigt företag…! Jag undrar vilka tjänster som tillhandahålls jag;)?  Det står på deras hemsida att det är typ allt-i -allo grejor… men nja;)?

Maten var supergod, även om jag inte riktigt vet vad jag åt:)

libanesiskt kök

Detta var tallrik ett av två:)

Jag drack ett mycket gott vitt alkoholfritt vin till,

Ewa hade fixat goodiebags till oss, och från ett företag som heter Smolk.se hade hon fixat varsitt halsband till oss.

Företaget hade varit in på allas våra bloggar och/eller instagram och gjort något speciellt till var och an av oss

Mitt:

smolk

Så är det, Ingen är den andra lik. Ett av varje.

Jag är helt kär. Ett sånt här smycke kostar 150kr och det går att få med valfri text, men finns även färdiga, som denna tex.

smolk.se

Jag älskar grejor med dryga citat, och de här har verkligen ATTITYD:)

Kan vara så att jag ser ett antal julklappar här…. Kan vara så:D

Sen lyckades jag som inte direkt är känd för min tur i lotteriet ( eller spel och kärlek;) ) vinna de här sötnosarna:

carola wetterholmNi känner igen modellen om ni är lika gamla som mig, fast röda. De fanns i typ alla hem till jul, och är för mig förknippat med värme och …hm..kanske – frid? Jag har gjort ett antal i slöjden dessutom…(blev dock fula…)

De vi hade hemma var för sådana här fjuttljus, som jag inte vet vad de heter, men som är som en blyertspenna typ, värdelös storlek, men de här är för vanliga ljus.

Så fina, och står nu på mitt köksbord och ger en liten längtan till julen, fast bara lite..:)

Mera snack, mera garv, mera värme.

Här ska tanterna som behöver senilbrillor för att se försöka se på en bild av förra årets servitör…som tydligen klädde av sig på överkroppen sent på kvällen och serverade drinkarna så på begäran;)

bloggmiddagen2016

 

Efter massa snack om just denna servitör så kom killen som serverade i går in med vatten. En av tjejerna hojtar då åt honom:

– Vet du vad våran servitör gjorde förra året??!!

Givetvis utbröt ett jubel och gapskratt utan dess like, och den stackars killen såg frågande ut.

– Han klädde av sig skjortan, så……? Uppfordrande blick, Men killen avböjde, och sa att möjligen senare;)

Ja, jag är fullt medveten om att om ett killgäng sagt samma sak så hade det inte varit ett dugg kul, men nu är det så att det är skillnad på folk och folk:)

bloggmiddagen2916

Vad gillar ni min tröja? Den är från me&i, och jag älskar den här modellen:)

Jävligt rosa dock… 🙂

Men kan ju vara lite kul att inte vara svart svart svart jämt.

Efter flera timmar av skratt och härligt umgänge så var klockan dags att åka hemåt. Jag sa farväl åt alla godingar och så kramades jag med Ewa, innan jag trippade iväg till bilen.

Hemåt gick det lika snabbt som dit, fast jag var in på McD och köpte en kaffe. Plus att jag goffade i mig av godiset i goodiebagen så nu måste jag sno en bild av nån för att kunna visa den:)

 

Tack Ewa och alla andra för en skitrolig kväll:) Den lever jag länge på:)

 

 

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting