Allmänt

Hm… Depeche Mode;)

Ja, jag vet inte jag hur det är möjligt, att Karin lyckades övertala mig till att gå på det här bandet…?
Som min syrra lyssnade på i sitt rum och jag kontrahöjde Bon Jovi, Mötley Crue eller Judas Priest inne på mitt rum;) Stackars mamma som var i köket utanför…;)

Synthshit…jojo, Men man är väl aldrig sämre än att man kan ändra sig, och även om jag fortfarande inte räknar dem som några favoriter så är de ett band som hyllas och som jag varit lite nyfiken på hypen runt.

Jag har vänner som är lyriska och vafan, jag kommer ha trevligt sällskap och det är alltid kul att gå på konsert.

Tror jag kommer på en låt, och det är Master and servant. Sen ingen:) Tänk om de inte ens kör den? Det kanske inte ens är deras? Jo, det är det.

Ja, som sagt ingen koll, men vad gör det. Jag får umgås med vänner och bara det är ju värt att pröjsa för;)

Biljettsläpp är ju som alltid en sak för sig, med fler olika aktörer och slut på den ena med fanns på den andra. Och alltid, alltid är det bara skitbiljetter kvar, hur är det möjligt, man borde ju nån gång komma in på sidan så man får kanonbiljetterna, men nix.

Nu tror jag vi sitter ( ja sitter för en gångs skull, men det är ju bara Depeche…hehe) på hyfsade men inte mer än så platser.

Det kommer bli bra det här.

Och om jag mot förmodan kommer och är salig efter den här konserten får nu snacka vett i mig, jag är ju vansinnigt mycket  mer åt rock och hårdrockshållet 🙂

Nåväl, jag testar allt, en gång som sagt.

Nu ska jag dricka kaffe och duscha, dock inte samtidigt:)

Vi hörs sen:)

 

 

Kommentarer

  1. AnnKatrin

    Du är en förebild för mig – en stark kvinna. Jag lever lite grann som du dvs ensam mamma med en svikande spermadonator och ikväll rann det över igen och jag skrev om honom. .se min blogg förstår du.

    Carola: Kram till dig, och styrka:)

  2. Karin i Malmö

    Den här kommentaren hör inte hemma här, men tänker att du kanske inte ser den om jag lägger den på det du skrev om London.. I alla fall, här kommer ett restaurangtips till dig ! Jag var i London med min familj i januari 2015 och då bodde vi på ett hotell vid Earls Court och hittade det här fantastiska stället av en slump. Adr: http://www.thelittlefrenchrestaurant.com/Home/Menu. Helt underbart god mat, den godaste coq-au-vine ( stavning ? ) som jag ätit ! Det finns en karta på deras sida så du hittar, ligger helt nära tunnelbanestationen Earls Court. Missa inte det här stället och ha en trevlig resa !

  3. Ansan

    Min man var hårdrockare under tonåren (och är det väl i grunden fortfarande…) medan jag var synthare. För några år sedan tog jag med honom på en konsert med Depeche Mode. Han tyckte att det var jättebra! På riktigt! Det är inte längre ”plingplong-synth” i deras musik utan det är helt klart rockigare. Dessutom sjunger både David Gahan och Martin Gore otroligt bra. Jag tror att du kommer gilla konserten!
    (Personal Jesus, Strange love, Just can´t get enough m fl låtar har du säkert hört 🙂 )

  4. Ansan

    Min man var hårdrockare under tonåren (och är det väl i grunden fortfarande…) medan jag var synthare. För några år sedan tog jag med honom på en konsert med Depeche Mode. Han tyckte att det var jääääättebra! På riktigt! Det är inte längre ”plingplong-synth” i deras musik utan det är lite rockigare. Dessutom sjunger både David Gahan och Martin Gore otroligt bra. Jag tror att du kommer gilla konserten!
    (Personal Jesus, Strange love, Just can´t get enough m fl låtar har du säkert hört 🙂 )

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting