Allmänt

Vem är den skyldige?

1717256

 

Varje natt, och jag menar faktiskt på allvar VARJE natt, vid 02 så vaknar jag, och sen är jag klarvakten till 4-4.30…Det behöver inte vara av någon synbar anledning utan jag vaknar till och kan inte somna om, vänder mig om och tittar på klockan och jajamen,,, alltid runt tvådraget. Detta har varit sen vi kom hem från husvagnen så det är ett tag alltså..

OM jag inte har gått och lagt mig vid två så är det ingen ide’ då kan jag lika gärna vara vaken en timme eller två till för jag somnar ändå inte.

I natt sov jag som en stock men vaknade av att Jordan pep i vardagsrummet, han ligger där för han är krasslig, lite feber och förkyld. Kvicknade till och for upp och ut, och då var han ledsen för att han inte kunde sova. Det var så många ljud.

Mmm, det är ju så att man hör allt om natten, men han skulle minsann inte kunna somna igen, men jag stoppade om honom och gick in i mitt rum igen, drog täcket även huvudet och …. klarvaken, Jordan somnade innan jag lämnat vardagsrummet, men jag låg där och glodde i mörkret.

Inte så jäkla konstigt att jag är trött som en annan zombie på dagarna.

Så, vem eller vilka det nu är som inte kan låta bli att drömma om mig;) Skulle  vi kunna göra så här i stället. Att i stället för 2-4.30 så är det ok att drömma om mig vid halv sju, sju? Då skulle jag behöva lite hjälp att komma ur sängvärmen nämligen;)

Möjligen kan 23-01 funka för då är jag ändå vaken för det mesta.

Men mitt i natten är så dumt;)

Kan vi säga så?

Finemang!!

 

Nu ska jag försöka boka biljetter till en konsert som ni aldrig någonsin trodde att ni skulle få höra mig säga att jag skulle gå på. Jag trodde aldrig någonsin att jag skulle göra det själv heller nämligen;)

Det är inte direkt min grej, men man måste prova allt, i alla fall en gång. Vid närmare eftertanke är det så långt ifrån min musiksmak som det går att komma;)

Måste ha varit tillfälligt sinnesförvirrad när jag sa Okey då på frågan om vi kunde gå, men nu gjorde jag det och får väl liksom stå mitt kast. Det blir nog bra, om det finns biljetter vill säga, och risken är rätt stor att de tar slut på en kvart….

Mer om det sen, nu släpps de så jag måste hålla koll:)

 

Ses sen:)

 

 

Kommentarer

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Nej ge er nu:)
      Jag tänker inte springa till läkare för att jag sover lite dåligt! Nån måtta får det vara:)
      En Surprise för många men läkare kan inte trolla;) och jag sover dåligt just nu, jag är inte sjuk. Det ger sig snart, och gör det inte det så gör det väl inte det då:)
      Vad ska läkaren göra åt det? Medicin? Tack men nej tack:) Jag sover hellre dåligt än proppar i mig läkemedel.
      Såhär har jag mellan varven och typ alla jag känner upplever samma. Jag är inte orolig så ni behöver inte heller oroa er:)
      ?

      1. Cecilia

        Nej nej. Medicinering är inte alls nödvändigt. Läs texten i inlägget så förstår du ?

        Det kan vara svårt att själv finna lösningar på problem. Läkarna är kunniga och även till för att hjälpa. Även vid nåt så ”löjligt” som sömnbesvär.

        Att du störs av barn m.m. och sover illa av den anledningen förstår jag mycket väl. Det är samma här.

        Men nu skrev du att det inte behöver vara något som väcker dig utan att du alltid vaknar en viss tid sedan en längre tid tillbaka.

        De kan vara värt att se över sömnrutin, kost, försöka stressa ner osv. Ja OM man vill få någon ändring alltså. Vilket jag trodde du ville först då jag läste inlägget. Men jag förstår nu att du inte vill utan accepterar läget och känner dig nöjd som det är ?

  1. Helena

    Du är ju inte purung längre även m det ser ut så :-), det är vanligt att kvinnor i din ålder somnar och vaknar, somnar och vaknar. Vore jag som du skulle jag snacka med ngn läkare nu och inte vänta tills det blir värre <3 för det kan det bli.

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Men lägg av ? Nä du det har nog med annat än åldern att göra, som massa skit som ni inte vet om, och så. Och söka läkare?? Jag? Möjligen när helvetet fryser till is;)
      Jag håller mig ifrån dem så långt det går och sömnproblem löser sig vad det lider. Det är inte första gången jag har så här.:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting