Allmänt

Halloween:)

Halloween är 31 oktober. Alltid. 🙂

Ska vi importera seder ska vi väl fira på rätt dag? Jag säger inget om att ha Halloweenfester på andra dagar än den rätta, det säger sig själv att ska man festa ska det helst vara en helg:)

Men Bus eller Godis är 31 oktober.

I vårt område har alla koll på det, inte en enda unge plingade på dörren  tidigare än idag:)

Även mina var ute och tiggde godis, såklart. Det här är grejen de pratar om hela året;)

halloween

Inte att tigga godis, det är sekundärt, De pratar om hur de ska klä ut sig. Hur de ska sminka sig, vilken figur de vill vara, och de planerar och övningssminkar:)

Pumpan är viktig, och de får skära ut den själva. Inte de minsta, men i år var det Corrinda med hjälp av Lovelia och Trixie som fixade den. Ser ni vem det är?
IMG_3135

Monsters Inc egen Mike Wazowski. Med reservation för stavningen, men det är den lilla runda gröna killen med ett öga:)

Och så bad jag Novalie fota ungarna när de var på väg ut, eftersom jag själv drog på Daviddejt, och tja;)

IMG_3139 IMG_3138

Kanske att det varit kul att se Trixies fina egengjorda sårsminkning 🙂 och inga jackor ovanpå men nu fick ni inte det.

Trixie  har övat flera gånger på det här, i fredags var det Halloweenfest i skolan, och då sov hon över hon en kompis för första gången ♥ och sen sminkade de dagen efter med..

 

Jag åkte alltså och dejtade David, och det hade ju kunnat vara en dejt på tu man hand, men nu får man ju dela honom med trettio andra människor….jaja, lika bra misstänker jag;)

Jag tränade alltså ifall nån inte hänger med:D Bästa sortens dejt:)

Och sen efter den nära dödenupplevelsen som hans pass alltid är så stod jag en stund utanför och snicksnackade med syrran och en av hennes kompisar och försökte samla ihop musklerna så det skulle gå att köra hem utan att skaka. Gick sådär;)

Hemma plockade jag in kidsen i bilen och åkte till mamma och pappa. Tänkte att eftersom de alltid klagar att det inte kommer några  barnbarn och tigger godis så överraskar vi i år.

Ingen bra ide’ 🙂 Där stod vi och plingade på och de var minsann ute på annat håll.

Jaha, bara att åka hem då.

Jag gick  en vända med Doris när jag kom hem, och fattar inte varför folk bytte sida på gatan när vi kom?

IMG_3136

Kan upplysa om att jag körde bil så här med, alltid skrämmer det någon. Lite som när Tomten kör bil mellan sina uppdrag på julafton;)

Ungarna var nöjda med sin kväll, och sminkade av sig och sen satt vi i soffan och såg på Äntligen hemma ihop. De åt godis och jag drack kaffe. Okey då jag plockade i mig lite godis jag med, men inte så många för det fanns inget gott:)

Sen hoppade de i säng, och nu dröjer det ett helt år igen. Som de ska längta efter, planera och fundera över nya sminkningar och utstyrslar

Happy Halloween 🙂
IMG_3137

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing