Allmänt

Det här med att jag är singel?

fattar inte varför ;)?

 

 
Jag slipar trappsteg. Jag är dödsless.

Det var tolv i morse. Efter två timmar var det elva kvar…

Vi åkte på kalas och vid sju började jag igen och nu är det fyra kvar. Plus alla jävla kanter. Jag HATAR att slipa. Ändå gör jag det, så noga det går, och satans jävla skit om inte allt slit ger ett perfekt resultat.

Jag hade såklart inget munskydd och det kändes lite dammigt i halsen så Cajsa Warg fick återigen rätt: man tager vad man haver.

En liten sjalett till en pepparkaksdräkt;) med ett kaffefilter under ?. Funkade superbra. Dammade i ögonen åxå så senilbrillorna åkte på, så såg jag vad jag höll på med dessutom. Lurar med Nickelback i öronen och nån unges hörselkåpor utanpå, och så slipade jag i sex timmar. Nu har jag ont överallt, damm överallt och armar och händer känns lite skakiga 😉

Snart är det klart med det aptråkiga slipandet! Snart får man börja måla:)

Kommer att hata Doris då eftersom hennes hår flyger runt överallt och kommer fastna i färgen.. Ska försöka leja bort henne då tänkte jag. Eller så siktar jag på pälsklädd trappa.. Det borde göra dammet tämligen osynligt;)

Hallen uppe är klar så när som på trappan. All inredning är uppbyggd igen. Bara för att jag kunde så bytte jag plats på skåp och hängare, ungarna gillar det och jag tror det funkar. Ibland är det jobbigt med högt i tak, när man måste skruva fast stolpar i taket tex och får lov att klättra upp på trappstegens handtag och stå där och balansera och sträcka sig mot taket..;)

No hands;) Daredevil Living on the edge;)

Men nu är allt skruvat. 

I mitt nästa liv ska jag vara en två meter lång man, med starka nypor och allmänt stark. Det underlättar nog. Jag har tills för några år sen hånflinat åt ”tjejverktyg” på butikerna. Tittat på den rosa skruvdragaren och valt den svarta. Tills jag började använda verktyg själv. Jag har alltid varit den i hushållet som fixat smågrejor och spikat och rensat avlopp osv, men sällan de större sakerna. Förklaringen på det är enkel och stavas ” bebis, gravid, amma”

Och ”lat” ?

Verktyg är gjorda för män. De är gjorda för stora händer och starka armar. Jag har svårt att hålla i och jag orkar inte. Men gör det ändå:)

Tänkte på en sak när jag slipade, man hinner fundera rätt mkt kan jag meddela;)

Tjejer som klagar på sina män att de gör fel när de tex viker tvätt eller byter blöjor.. Är det då ok att deras män klagar när de gör fel när de ska byta däck eller snickra? Jag vet inte mitt eget svar på den frågan för jag har alltid haft rätt i allt. Och har jag nån gång fel är det ett misstag ?

Haha, närrå men det är fantastiskt skönt att vara enväldig härskare i huset. Jag gör som jag vill, när jag vill, om jag vill. 

Men om jag nån gång framöver börjar dilla om att slipa nåt så hejda mig! För det suger.

Och nu inser jag att jag nog skakat omkring hjärncellerna lite väl mkt genom vibrationerna från slipmaskiner, jag fattar knappt själv vad jag skriver 😉

Bäst att sova nu då, natti natti 😉

Kommentarer

  1. Tant H

    Carola Du starka, duktiga mångsidiga kvinna – Du imponerar verkligen! Men jag hade valt en annan väg nämligen att ta hem en hantverkare med rotavdrag! Kollat in hantverkaren lite, gått ut med hunden, shoppat loss, ätit ute……
    Att jag tycker så beror på att jag själv förstört en hel påskhelg på just en trappa!!!!!

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Nä jag vill göra själv 🙂 Jag tycker det är oerhört kul och en grym självförtroendeboost att våga prova och klara av saker:)
      Jag har haft hantverkare här i nio månader iom vattenskadan och jag är rätt less på dem?
      En snygg trevlig sån står dock på önskelistan ?Lång snygg långhårig kanske;)

      1. Tant H

        Det var precis det där med önskelistan jag tänkte på! Du är redan så bra på det mesta så Du skall vara just grymt nöjd!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting