Allmänt

Spännande:)

Jag slipar vidare jag:) och skjut mig nu, för jag har kommit till det stadiet att det är rätt trevligt att sitta där och slipa. Maskinen är grym, det blir fint och jag har fått till en bra teknik. Det är nästan lite meditativt:)

Jag funderar på vart jag kan slipa sen, när trappan är klar…haha. Jo på allvar.

 

Igår fick jag ett samtal, och jag ställdes inför ett val:) Att vara feg eller anta utmaningen på något jag tycker är läskigt. Jag antog utmaningen och vi får se hur det blir, sådana här grejor har en tendens att ändras in i det sista. Det visar sig:)

Jag berättar i morgon, eller senast på torsdag. Inte meningen med nån cliffhanger:) men eftersom det kan ändras så känns det onödigt att säga mer…och egentligen att säga något alls men nu gjorde jag det:D

Inte kom jag väg och handlade idag som jag tänkt, men då kan jag ju roa mig med det i morgon, lucky me liksom.

Jamie och jag sov länge idag. Han kunde inte somna i går kväll och jag hade svårt att komma i säng. Sen är det ju nån slags superfullblodsmånehelmåne jox: Jag tror inte att jag påverkas av månen, men när jag läste det på instagram precis innan jag släckte så satte det sig i huvudet och jag har inte kunnat sova sen dess:)

Haha.

Men det är härligt att ligga och jäsa intill den där lilla godingen, fryser jag efter att ha varit uppe med skolbarnen så kryper jag bara närmare och gosar in mig hos honom och snor lite värme. Han brukar sen vakna före mig och smyga ut och slå igång tv:n, så jag vaknar till den. När jag går ut i vardagsrummet så ligger han där under en filt och myser.Jag älskar att vi kan få ha de här morgnarna. För mig finns det inget viktigare i hela världen än att få ge mina ungar en lugn och fin start i livet:)

Bilderna har inget med det att göra, men de var fina:) och jag hittade dem precis.

Novalie och Jordan

IMG_3403Syskonkärlek. ♥

Novalie och Jordan på Furuvik i somras.

Snart är det sommar igen:) Men ganska mycket önsketänkande förvisso. Innan dess så ska vi bara ta oss igenom den mörka tiden.

Nä’, jag ska hoppa i säng nu, vi hörs snart igen:)

Natti natti 🙂

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting