Allmänt

London, bröder, snicksnack:)

Kommer inte på nån rubrik:) Haha, då är det illa. Få se allt eftersom, Något kommer jag ju skriva dit till sist, men nu vet ni. Det är inte alltid enkelt att vara bloggare;)

Eller förresten, vi kallas för Influencers nu för tiden:) Det låter ju lite fräckt, Lite som en officiell titel. Som Key Account Manager. Eller CEO vad nu det står för;) Jag är Influencer:) Och stolt som sjutton över det. ♥

 

Jag tycker att dagen har susat förbi idag! Det var sol och varmt, det hjälper såklart till. Säga vad man vill om vintern, men visst är ju de allra flesta av oss mer trötta och mer inåtvända så här års? Inte lika spontant som på den ljusare årstiden. Men dagar som denna, så känns jag hur livsandarna kvicknar till:D
Började med Doris-promenad, och sen kom Mirka och vi drack kaffe och bubblade. När hon for så var det dags för nästa promenad med Doris, och sen bytte jag om och målade. Kanske sista varvet med vitt, jag är nästan säker på att det ser bra ut, men måste kolla i dagsljus också.

I så fall kan jag limma fast golvet snart, och så måla lite lister, de som sitter längs med sidan av trappan. Och ja just ja, lite annat får nog en släng av penseln med, det är ju det som är problemet. Börja måla vitt och allt annat ser sunkigt ut;)

 

Corrinda var hemma idag, hon är skruttig. vet inte riktigt i vad, men allmänt risig. Inte så kul, speciellt inte som SM i basket spelas i helgen.. Måste krya på henne.. Krya ska även Janelle göra som åker iväg på Dream Hack, nåt datspelsjoxelimox, och inte var höet piggelin. Hon har sån otur den ungen, så fort hon ska göra något så drar hon på sig nåt skit. Men det brukar reda ut sig. Håller tummarna att det blir kul ändå, och att hon är frisk.

Vid halv tre bytte jag om och åkte på utvecklingssamtal, det sista för terminen tror jag…så är det bara att börja om efter jul. Never ending story:)

Och sen hem, och så den där hälsogrejen, som jag inte riktigt vet vad det var, och vi lyckades inte ens hitta dit vi skulle, så det är ombokat till efter jul. I stället satt syrran och jag i hennes bil i två timmar och snackade. Hon kallar det för Tamburförlamning:) och det är exakt vad det är. Man ”ska bara” säga något kort och så tar det en evighet. Vi står oftast i hallen och jiddrar när hon är påklädd och ska hem, och så ”ska man bara” berätta något.

Snart åker vi till London!! Fattar inte på riktigt att om en vecka sitter vi på hotellrummet och kan ha hur mkt tamburförlamning som helst:)

Det är nog ganska precis sex år sen jag var där sist. Vi åkte innan jul när Jordan var ett år. Känns inte som så länge sen, och det ska bli hur kul som helst att vara tillbaka. Älskar atmosfären i London, och att typ allt är tillåtet.

I morgon ska jag hämta mitt pass…som jag glömt..Men nu så:) Och sen tvätta underkläder, jag har inga vettiga strumpor, bara långa med knätofsar eller rosetter bak och det blir lite knöligt under jeans.

 

I går när jag skulle sova så hittade jag de här godingarna i min säng.♥bröderna wetterholm

Inte alla förunnat att ha två prinsar i sin säng, och som håller sig på sin sida dessutom:)

De ligger faktiskt riktigt stilla för det mesta, och igår så kröp Jamie upp bakom ryggen på mig och gosade in sig, perfekt för det var lite kallt i sovrummet.

I morse sov han som en liten gris, vaknade inte riktigt förrän långt över elva. Riktigt så länge brukar han inte sova, men det är härligt att han är som sin morsa,) Som förvisso var uppe långt innan honom idag.

 

Corrinda ligger på soffan här intill, det har hon gjort hela dagen och plöjt Prison Break. Jag fastnar hela tiden, jag såg den på tv när den gick för flera år sen, men kommer bara ihåg bitar, och den är ju så bra.

Jag kanske måste sätta fart att se lite serier jag med, men med min takt så händer det inte mycket. Jag har fortfarande inte sett klart på Sons of Anarchy…. 🙂 Å andra sidan kan jag fortsätta dregla över Jax ett tag till. Det gör inget.

 

Nu ska jag slita mig från TV:n, fattar inte vad snabbt tiden går efter 22 på kvällen…?

Natti natti 🙂

Kommentarer

  1. Monica Andersson

    Ett litet tips innan du åker till London! Du skall växla pengar här hemma och inte betala med kort. Det rådet fick min dotter på Forex idag! Dom tar höga avgifter både på kort och växelkontor!
    Önskar också dig en trevlig helg i London! Kram Monica!

  2. Lisa

    Åh vilket bra ord 😀
    Det händer mig då och då med min bästa vän att vi sitter i bilen efter vi har promenerat och babblar på länge 😉
    Men då vet jag vad det är vi gör då 😀

  3. Lillgammal

    Haha ”tamburförlamning” var det bästa jag läst på länge.. klockrent! Ja nog sjutton blir det lätt så att man blir stående/sittande och bara babblar på fritt. Riktigt mysigt faktiskt, även om tiden brukar springa iväg 😉

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting