Allmänt

Lite nervös…:)

Jag har packat klart. Det skramlar i resväskorna, för ja, jag ska ha två med mig;) Hade jag bara haft en unge eller så så hade jag lugnt kunnat ha en väska, men om jag så bara köper en varsin tröja åt mina kiddos så tar det massor av plats.

Tanken är ju inte att det ska vara nån storshopping, men jag vet exakt hur det kommer att bli:D

Det blir proppfulla väskor hem.  Nu har jag packat ett par brallor, två tröjor, två linnen och underkläder plus ett par gympadojor, och necessären. Och pyjamas:) Linnena inte för att ha enbart som syrran trodde, utan för att kunna köra lager på lagerprincipen. Sist vi var i London, samma tid för sex år sen, så frös jag konstant. Jag hade tjock vinterjacka på, och det var väl max en minusgrad;) men den här oerhört råkalla fuktiga luften som gör att man fryser ända in in i märgen.. Denna gång har jag en yllekappa och en poncho över och huvtröja under. Testade det ute i går och det funkade men man vet ju aldrig.

Kommer säkert att frysa ändå:)

Jag gillar inte att flyga. Det är jäkligt märkligt för jag har absolut inte haft några problem med det tidigare, mer än att jag tycker det är tråkigt:) Inte har det hänt något heller, men jag tycker det är obehagligt.

Det är ett säkert sätt att transportera sig det vet jag, procentuellt sett så är det ytterst få plan som ramlar ner, och det är inte det jag där rädd för heller. Jag vet inte VAD det är mer än att jag inte gillar det:)

Men det kommer nog att gå bra.

 

Jag har förberett så mycket jag kan här hemma, handlat mat och försökt tänkt till. Jordan ska på kalas på lördag som jag har fixat present till. Jag vet ju att mamma klarar allt, det finns inget som hon skulle stå handfallen inför, och det känns inte ett dugg jobbigt eller oroligt att lämna över ansvaret för barnen till henne De längtar nog lite faktiskt, för mormor lagar visst mycket godare mat än mig:D

Nu har ju inte jag åkt iväg till skola sen i våras, eftersom jag inte pluggar, och vi har ju haft en finfin rutin i två år – jag åker iväg, mamma kommer och tar hand om barnen. Klart att de längtar:)

På fredag kommer Janelle och Simon och byter av mamma, och det längtar nog alla syskon efter, att få hänga hela dygnet:)

 

Nu ska jag gå ut med min lilla fjollhund och sen sova. Ha det så bra 🙂

Natti natti 🙂

 

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing