Allmänt

Glossybox! Varför visste inte jag det?

Hörrni, jag har ju sett den här Glossyboxen lite varstans på nätet, men inte riktigt fattat vad det är. Jo att det är smink och sånt, men trodde att det var små fjuttiga provförpackningar och bara konstiga fancy grejor som jag ändå inte visste vad det var:)

Patricia och Corrinda, och även Novalie har lagt in en önskan om en sån här box i julklapp, så jag var ju tvungen att kolla närmare. Jag tänker inte köpa tre stycken, men beställde hem en för att se om de kunde tänka sig att liksom dela på det. Man får fem olika skönhetsprodukter varje månad, för 139kr så det är iofs en jäkligt bra julklapp…Måste klura på den ändå kanske.

glossybox

Sjukt lyxig förpackning, det kändes finfint redan innan man öppnat. Och lika fint förpackat inuti:)

Jag tycker det känns så lyxigt bara av att saker ligger snyggt fast de åkt runt med posten land och rike.

glossyboxMin tanke är att vi ställer produkterna i badrummet och använder gemensamt tills de är slut. Ja inte sånt man inte kan dela av hygienskäl då förstås men ansiktsskrubb och hudkräm kan man väl dela på? Det gör vi i alla fall. Eller, jag delar med mig till tjejerna, de delar inte med sig tillbaka;)

Den här Glossybox kan man i alla fall dela på vissa saker och sen är det väl först till kvarn antar jag:)

glossybox

Det var en bodybutter, en ögonskugga, en ansiktsskrubb, en serummask som Corrinda tjöt högt över, den är tydligen poppis bland de som förstår sig på sånt här:) och så var det en ask med en liten svampaktig grej i där man tvättar sina makeup-borstar. Eh… ska man alltså tvätta dem;? Det gör jag inte, men får väl börja nu då. Å andra sidan använder jag inte så mkt borstar. Eller smink, Men ska ju lära mig nu har jag bestämt:)

Jaha, så nu har jag upptäckt detta, visste ni om den? Jag är ju sjukt dålig på att köpa produkter till mig själv, och även om jag nu åker på att dela så kanske jag komma upptäcka vad man behöver.

Och vem lurar jag? Jag kommer inte ens se den här boxen i brevlådan innan den är tom:)

Vill ni starta en prenumeration så kan ni klicka HÄR så kommer ni direkt dit.  Fanns massa olika varianter man kunde välja bland.

 

När ni läser det här är jag på väg till London, förhoppningsvis:)

Håll tummarna.

Puss♥

Kommentarer

 1. s.

  Detta inlägg tycker jag var otydligt. Funderade på om det var reklam eller inte? Gissade dock att det var de pga att du länkat,, men höll på att missa #samarbete längst upp som rätade ut frågetecknet. Jag skulle önska en tydligare märkning av reklam i din blogg, skriv rätt ut i texten att det är ett samarbete tex. Det är så lätt att missa syftet med inlägget, du är ju klok carola så jag hoppas du tänker över detta i framtiden 🙂

  1. Karin

   Jag tror att det är felmärkt. Räcker inte med att det står med #. Fundera ett varv till över produkten. Många prenumeranter säger upp för det blir sämre och sämre. Senast var det produkt från Ica.

  2. Tanja

   Jag reagerade på samma sak. Tycker det är bra att vi läsare lärt oss att ställa krav på bloggarna vad gäller annonsering och märkning. Många slarvar och en hel del skriver inte ut eftersom företagen inte vill förknippas med ord som reklam och sponsring, för dem låter det givetvis bättre om det låter som om bloggaren kom på det helt själv och inte fått betalt för att ”tipsa”.

  3. familjenannorlunda

   Det gör jag ju alltid. Alltid alltid alltid. Utom nu när det tydligen föll bort:/ det här var tidsinställt så jag kollade inte. Men givetvis uppmärksammar ni det;)
   Jag länkar faktiskt även sånt som INTE är samarbeten / reklam utan bara för att jag vill tipsa 🙂
   Bara för att det är länk betyder inte att det är reklam.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing