Allmänt

Henke Lundqvist, Whisky och oxfilé:)

God kväll på er:)

Jag sitter här och dricker whisky. Jodå på allvar, Coldzyme hela dagarna och så kör jag en whisky på kvällen när jag inte ska ut och köra. Det smakar generalskit. Men vem vet innan denna epidemi är över så kanske jag är whiskyfantast:) Inte helt troligt dock för det är som sagt inte mig grej att dricka sånt som mest bara bränner i halsen. Men i syfte att bränna bort virus så testar jag. Mitt ex drack gärna en rökig variant av detta, ibland undrade jag på allvar om han ställt en askkopp med gamla fimpar nånstans för fy farao så det luktade;) Sen blev han buddhist och flippade och eftersom han inte tog med ett jota härifrån, förutom kläderna som JAG fick packa ihop…så står det ett batteri av whisky flaskor i mitt ”barskåp” Dock smakade de så vedervärdigt att jag idag var iväg och köpte mig en egen:) Och tog ett rockigt kort, Jack Daniels;)

Nåväl:)

 

Idag har vi städat. Det tar sig:) Jag funderar på vad jag glömt, för det känns som att jag ligger rätt bra i fas, men det lär väl dyka upp nåt snart, som ställer till det och skapar tidsbrist.

Lovelia och Novalie var superduktiga och gjorde massor och bara att de röjer köket ger mig tid till annat.

De ville ha tomatsoppa så jag körde till ICA och köpte det, och baguetter.

Förra gången jag var där, hämtade jag ut detta:

loppi

På vå julavslutning på Loppi så kunde jag inte åka, Jamie var sjuk, Robban var sjuk och nån mer var krasslig, Jag åkte dessutom till London dagen efter så sova över var uteslutet men jag hade tänkt åka dit på kvällen. Men fick ställa in. Som så ofta, det är livet med småbarn. Men det hade uppmärksammats lite och jag fick detta, För lång och trogen tjänst:) Jag har bloggat längst av alla på samma portal tror jag. Vet inte riktigt när jag flyttade hit men det kan ha varit 2012. Kanske är det dags att röra på sig? 🙂 Jag trivs väldigt bra, men kanske att jag borde nappa på något av de erbjudanden om att byta som kommer då och då?

Jaja, jag trivs ju här, så vi får se:) ♥ Jag gillar Loppi:)

 

En annan uppskattning som jag blev glad ända in i själen av. det var en fin blomma från Nextory som kom med bud.♥

nextory

Jag älskar amaryllis som snittblommor, de står i evigheter och är så vackra i sin prakt. Tusen tack Ylva och Nextory:)

Jag har laddat ner en bok som jag inte haft tid att läsa, men ni vet när man riktigt längtar efter att få sätta sig med den? Så är det, och så har jag tusen andra saker som måste gå före., men sen efter jul så ska jag ligga en hel dag i sängen, äta praliner och läsa den:)

 

I min brevlåda i dag så landade denna.. Jag önskar att den levererats personligen….. för den som gjort den här kollektionen är ingen mindre än Henke Lundqvist:)

henrik lundqvist kollektion

Han är inte bara snygg utan han har även hjärtat på rätt ställe. Han och hans fru(? tror jag det är) har designat en barnkollektion som givetvis är hockeyinspirerad. Allt överskott från den går till Ronald McDonalds barnfond, för att bygga fler hus.

Kollektionen går att hitta på Babyshop.se, heter Make a save och är riktigt snygg.

Nej, detta är inte ett sponsrat inlägg, men jag tycker det är viktigt med de här husen där sjuka barn kan få bo ihop med sina familjer:)

 

Jag fick även en ny Glossybox 

glossybox

Mähhh nu syntes inte det skitsnygga läppstiftet ju… måste googla upp en bild, vänta!

glossybox

Själva förpackningen, vad det nu kan heta på läppstift? Mycket snyggt, och färgen var perfekt, jag har sällan läppstift och känner mig som en clown med röda läppar;) men detta är väldigt milt och soft. Tuberna snodde tjejerna direkt:)

Haha.

Och själva boxen har jag använt till att slå in tjusig julklapp i, de är väldigt fina:)

win win win:)

 

Jag har beställt en hel del på nätet sa jag förut, och det ramlar in små vadderade kuvert mest hela tiden, och så får jag hämta de som brevbäraren inte får rum med på affären. Nu tror jag att jag fått allt jag beställt:) och med det borde det mesta vara klart.

På juldagen ska vi ha middag här, och det är alltid oxfilé, men satan vad dyrt det är. Jag kan inte säga att det är värt mellan 4-500kr kilot. Det är gott, absolut, men fläskfile är fint det med:) Idag for jag iväg en sväng på kvällen med syrran för att leta fryst svensk oxfilé och det var verkligen ett misson impossible. Det finns från Uruguay, så det får väl bli det. Förra årets var från Nya Zeeland och smakade prima, så det funkar nog. Jag föredrar och försöker alltid köpa svenskt kött, men inte när vi ska ha tre kilo för 500kr/Kg:)

Nån måtta får det vara.

 

PÅ Halloween körde jag ungarna iklädd mask. Den satte jag sen på huvudstödet i bilen, och där har den blivit kvar. Varje gång jag har gått förbi bilen har jag hajat till för att jag trott att det suttit nån där…:)

Nu har han fått en tomteluva:D

skelett tomte

Han känns nu som en polare, och vi sjunger julsånger ihop han och jag;)

Nu kom Corrinda – mitt i natten ska vi nu kolla på Prison Break:)

I morgon är det ingen klocka som ringer och det ska bli så skönt!

Natti natti på er:)

Kommentarer

  1. Nattpatrulen

    Till önska er alla en jul fröjd jul! Tänk på barnen i första hand. Håll nyktra och låt mobilen vara över jul helen. Så gör ni barnen en stor bamse tjänst åt barnen. Barnen vill ju detta. att har en rolig och lung julhelg tillsammans med oss föräldrar. Det är den bästa julklappen som dom kan får av oss medmänniskor. Tänk en extra gång innan ni gör något förhastad! Det är lätt hänt! Det vet jag! Men men men SKÄRP ER!!! Innan det är försent! Ska har ett vakande öga på familjerna. På nattvadring! Tänk på att vi är skyldig att anmäla om någon fara illa! TÄNK TILL EN EXTRA GÅNG!!!!!!!!! All väl mening!!!

    Önska en God Jul!
    Vi har ett vakande öga på familjerna över jul helgen nu! Med vänlig hälsning. Nattpatrulen.

  2. Linnea

    Ica väst hat allrid fryst oxfile för 199kr/kg. Dock inte svensk, men den funkar fint 🙂
    Missa inte deras fyndtorg innan själva butiken börjar 😉

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting