Allmänt

Men vänta lite nu?? ;)

2017 kändes som ett bra år. 

Som att det kunde bli fint och sådär. Det grusades första gången man borstade tänderna och råkade kolla till fejset i spegeln. 

Själva nyllet var sig förvisso likt men på knoppen växte det inte ett, inte två eller ens tre, utan FYRA grå hårstrån!?!?

Vafan är det för sätt att bli välkomnad in i ett nytt år va?

Jag har dragit bort totalt en tio stycken gråa strån under hela mitt liv och nu fyra i ett svep? Bådar inte gott.

Och en fråga: växer grå, eller fan de är kritvita, strån en decimeter i taget? Eller flyger de på en om man går för nära nån gråhårig? För de är alltid ca en dm. Aldrig lika långt som mitt andra hår, och aldrig kortare utan typ 8-10cm.

Jaja, jag har sanerat bort de här nu, misstänker starkt att jag vaknar med helgrått hår i morgon och funderar på om det är frisör eller hemmafärgning som gäller framöver. Och med tanke på att jag går till frissan typ max 1-2 gånger/ år så kanske jag får bli skinhead ist.. fast nä hu!

Kan man skylla på barnen? Har några duster på sista tiden som säkert är orsaken till de gråa stråna;)

Och tja, välkommen 2017 men vi kan väl skippa ålderskrämpor och sånt lite till tycker jag 🙂

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting