Allmänt

Ni som ännu inte provat Nextory :)

Idag har jag återigen ett samarbete med Nextory, de gillar er och vill att ni ska få testa på deras tjänster.

 

Jag vet inte riktigt när jag hade mitt första samarbete med dem, det är något/några år sen, men jag vet att från den stunden har jag varit en trogen medlem:)

Nextory är alltså en sida där du kan läsa eller lyssna på så många böcker du vill. Online, eller offline, man behöver alltså inte vara uppkopplad på internet, bara man laddat ner dem innan.

Vill man så kan man köra ett par stycken parallellt, det är perfekt nu när Jordan börjat sluka böcker. Ungen är sju år och läser ut typ Mordmysterie-böcker eller LassaMaja.böcker på en kväll.  Grymt imponerad, och han är verkligen sin mamma upp i dagen när det gäller det. Jag läste jämt som mindre. Och hade en miljon böcker i bokhyllan.

Nextory

Jag är inte en såndär som tycker att det är fint att inreda med böcker. Jag avskyr bokhyllor med böcker som bara står och dammar, för jag läser en bok EN gång. Max två med flera års mellanrum. Det är helt värdelöst att uppta plats med det:)

Tidigare har jag köpt massor av böcker, det är ju rätt dyrt, och sen skickat iväg till återvinningen när jag läst ut dem, eller till vänner. Snacka om att jag lika gärna kan elda upp pengarna;)

(Det är en annan sak med bilderböcker för små barn, de kan man ju läsa dagligen i flera år, och det är kul att bläddra fysiskt då)

 

Nu har jag inte köpt böcker på länge, men jag har läst fler än någonsin, hos Nextory. då såklart.

Och jag har alltså varit extremt anti mot att läsa böcker på padda/mobil eller ännu värre – lyssna…

Men, man är inte sämre än att man kan ändra sig 😉 och jag älskar nu att läsa böcker på mobilen! Det är lite litet, och man får bläddra ofta, men det gör verkligen inget.

nextory

Väljer man att läsa på platta, så blir det ju såklart betydligt mer text, men att ha boken i mobilen gör att man aldrig behöver glömma att ta med den. Det är bra för mig som inte orkar släpa saker, om jag ens kommer ihåg att ta med dem;)

Samma med att lyssna, jag älskar det nu. Ingen tycker ju att det är fel att man sitter med en bok i näven och läser, det anses kulturellt och fint, men lägger man sig på sängen och lyssnar så får man dessutom en stunds vila för både ögonen och kroppen. 🙂

Man lyssnar/läser via en app, ser ut så här:

 

nextory

Och ja, jag spelar Plant Vs Zombies:) och har tjugotvåtusen olästa mail…fast det är mest spam;) Viktiga mail läser jag!

Man laddar ner appen, funkar på iPhone och android och såklart på alla plattor. Sen är det bara att lyssna/läsa!

Det finns tusentals olika titlar, allt från nyheter, barnböcker och topplistor till affärslitteratur. Tre olika abonnemang .- bas 99kr/mån,. Standard 199kr/mån och Premium 249Kr/mån.

Jag har standard, då får jag alla nyheter direkt, med bas får man vänta lite.

Eftersom jag är helt kär i en författare som heter Karin Slaughter, som skriver så jag inte kan lägga ifrån mig boken(mobilen, plattan då) så vill jag såklart tipsa om henne. Igen, men det är hon värd. Jag har förvisso läst hennes böcker i helt galen ordning, men det gör inget.

Just nu håller jag på med den jag tror är den första i en serie, i alla fall handlar det om samma personer som i den jag läste innan, fast här lär de känna varandra…Den heter Fraktur. Svinbra. Dödsläskig.

nextory

Och nu ser jag på bilden här att Fraktur är bok två…men gahhhh;) Snacka om att läsa baklänges… Men perfekt för då har jag fler kvar:)

Eftersom jag vet att jag inte kan sluta så måste jag välja mina tillfällen att sätta mig med denna, för just den här boken finns bara som e-bok. Annars kan jag lyssna i bilen eller på hundpromenaden. När jag var i Stockholm i tisdags och missade tåget hem med en sekund, och det var en timme tills nästa, plus en resa på 40 minuter hem sen så passade jag på:)

Höll på att missa att kliva av. Tur att Uppsala är ändstation;)

 

Okey, Och nu till er belöning för att ni läst hit:)

Ni får läsa/lyssna gratis i 30 dagar med koden Carola <—direktlänkt till erbjudandet.

Viktigt att veta är att ni kommer få registrera ert betalkort, men det kommer inte debiteras något förrän efter 30 dagar, Det är för att det bara ska löpa på om ni väljer att fortsätta.

Vill ni avsluta så gör ni det två dagar innan provperioden är slut och då kostar det inget.

(Ibland står det att det bara är 14 dagars gratis, men det ändrar sig i slutet)

 

Och eftersom jag snart läst ut den här Fraktur så efterfrågar jag som vanligt boktips från er:)

Jag har läst en hel hög av det som ni tipsat och alla har varit bra, tusen tack!

 

 

 

 

Kommentarer

 1. Carl

  Jag skulle vilja rekommendera Birgitta Ohlssons nya bok ”Duktiga flickors revansch” – den är riktigt bra. 🙂

  Och sedan förstås hela serien med Christopher Silfverbielke och hans liv.. Riktigt bra böcker! 🙂

  Kram

 2. Sarah

  Den författare som jag kan rekommendera är Janet Evanovich och hennes böcker om Stephanie Plum. Den första boken heter Lovligt byte (one for the money). Svårt att sluta läsa dom

 3. Louise

  Tips på bra böcker, enligt mig.
  David Baldacci
  Spännande deckare, men inte för detaljerade i mord och sånt. Utan bygger mest på berättelsen runtomkring och lösningen på gåtan.
  Jag älskar alla hans böcker.

 4. Karin

  Jag började med Nextory efter ett tips från dig för ett tag sedan, lyssnade på ljudböckerna då för hade bestämt mig för att läsa böcker i mobilen, det går icke!
  Innan jul började jag läsa på mobilen, tänkte testa lite men slutade med att jag slukade boken och har nu läst 10 böcker 😉

  Mina tips:
  * Baby doll – Hollie Overton Handlar om en tjej som blir kidnappad och hålls fången i 8 år, boken utspelar sig efter att tjejan lyckats rymma och man får följa henne, henneas familj samt gärningsmannen pararellt.

  * Ole dole – M J Arlidge Första delen i en serie, helt omöjlig att lägga ifrån sig.

  * Sekten på Dimön – Mariette Lindstein Författaren var med i Scientologerna i typ 20 år men lyckades fly, denna boken är baserad på hennes erfarenheter av livet i en sekt

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing