Allmänt

Glossybox, var är vintern? Snapchat och Loppi:)

Kan nån lyfta bort den tunga gråa filten nu? Jag är SÅ trött. Jag orkar fan inte med mig själv snart;) Bara sover, vaknar nästan till, går lite och vankar här hemma, städar lite kanske. Börjar med en sak, hittar nåt annat som jag övergår till, och så nästa sak. Så blir jag trött och dricker kaffe. Och sen har jag glömt vad jag höll på med;)

Jag tror jag behöver ljus. Jag vet att jag är ungefär lika trött den här tiden på året, varje år. Och det är värdelöst varje år. Jag är ute, men vad hjälper det när det är jämngrått och trist? Nä, jag tror inte att jag säger det här –  men ge mig vinter! Lagom vinter – Fem minus en halvmeter snö och strålande sol:) Så tallkottkörteln får sitt ljus! Eller vad det nu är i hjärnan som behöver ljus?

Men, jag är nästan frisk i alla fall. ColdZyme funkar det kan vi ju en gång för alla konstatera. Jag har hängt med riktigt sjuka människor i alla storlekar och blivit nyst och snorad på. Och fast jag förvisso haft lite småsympton, som trötthet, yrsel och matt i kroppen så har jag inte mått dåligt.

Samma innan jul när alla mina kiddos däckade, dels i magsjuka och sen nån feber/hostavariant. Magsjukan tror jag kanske var mest whiskey-intaget som motade:) Men nåt var det ju. Whiskey och handtvätt kanske?

Så jag tror på ColdZyme, det vet ni redan och har ni inte testat så gör det. Slipper ni bli sjuka så gynnar det mig i andra hand, när ni inte smittas vidare. Jag ska kanske köpa in mig på aktier eller nåt? Som om jag skulle ha koll på sånt:)

 

Jaja, jag vet att ett säkert sätt att känna sig lite piggare på är när det kommer paket i brevlådan:)

I går kom månadens Glossybox!

glossybox

Jag har ju inte haft den här så länge, men jag kommer aldrig att sluta med den tror jag:) För det känns så jäkla lyxigt på nåt vis.

Varje månad, och det här hade jag inte fattat, men varje månads box är olika. Jag har ju sett att de är olika såklart, den förra var rosa tex, men jag har inte begripit att det är lite av grejen att man ska spara dem och använda till något annat. Förvaring kanske, eller presentaskar. Sånt gillar jag:) Denna gång var den marmor.

glossybox

Både Patricia och Corrinda försökte paxa den för att den var så snygg:)  och jag som tänkt att JAG skulle ha den.

Nåväl, jag fick ha nästan hela innehållet för mig själv i stället.

P1250261

glossybox

Den innehöll bland annat en whitening accelerator, som man ska borsta tänderna med efter den vanliga tandborstningen, för att få vitare tänder. Det kan jag definitivt behöva, men jag vet inte om jag vågar? Jag har ju massa ilningar i tänderna, känsliga tandhalsar som det så fint heter, nån som vet om detta påverkar? Jag ska testa i alla fall för det verkade suveränt. Sen en härlig rengöringsborste, jag har haft en liknande som är spårlöst borta så detta var tajmat:) Och annat smått och gott, ska testa och visa er sen.

Om ni vill prenumerera på Glossybox så kommer de en gång i månaden och kostar 139kr. Värde över 500kr.

Vardagslyx:)

 

 

Från Glossybox till Lill-Fjant.

Jamie

Lovelia har fått en ny-ärvd mobil och älskar Snapchat. Vem gör inte det iofs? De olika filtren man kan lägga på är så kul, och Jamie är tacksam att leka med. Han är ju hyfsat fotogenic  och det blir ju inte sämre av gigantiska ögon och öron:)

Jag är inte lika söt, men älskar den här mössan.

snapchat

Här på väg hem med tåg från Stockholm, där jag varit ikväll på en härlig tillställning med Loppi.

Jag har svårt att komma iväg på sådana här grejor, jag försöker alltid, men det kommer ofta något i vägen. Då märker jag hur sårbart det är att vara ensam förälder. Nu handlar det ju inte om livsviktiga saker, inte så, men just det här att jag ALDRIG kan vara ”säker” på att komma iväg. Är man två föräldrar i samma hus så finns det ju alltid en naturlig backup. Den saknar jag. Jag saknar inte den andra föräldern;)

När allt klaffar och jag får träffa alla mina härliga kollegor, (eller delvis eftersom alla aldrig kan samtidigt ) så är det så himla kul. Jag tänker alltid att alla som bor i Stockholm har så nära till de här träffarna. Och att jag har så långt. Stackars lilla mig liksom;)

Man dömer ju efter sig själv, och Uppsala är inte så stort:. Även om man bor i ytterområdena så är det 15-30 minuter in till city. Typ. Finns såklart undantag, men då säger man inte att man bor I Uppsala utan i Tierp, Östervåla eller Knutby.

Stockholm däremot är ju GIGANTISKT. Och jag inser varje gång att jag har kortare väg hem än många av de som är stockholmare. Så det är dags att ta av offerkoftan:) För mig tar det en timme från min dörr till Stockholms Central. Då kör jag bil, parkerar på stan och sen tåg. Tar jag buss kan jag lägga på väntetider på en tjugo minuter eftersom man alltid missar en, och alltid måste åka en extra för att vara säker på att hinna.

Väl i huvudstaden så beror det på om jag går vilse eller hittar rätt direkt;) , men oftast är det en promenad på 20-30 minuter. Förra gången och idag åkte jag tunnelbana hemåt minsann:

tunnelbana

Det för att jag hade sällskap av Linnea som ser till att jag kommer på rätt tåg och sen av igen. Fattar inte hur det kan kännas så mycket svårare här än i London? Måste helt klart öva på detta:)

 

Jag ska berätta för er om vad vi fick lära oss ikväll, men nu måste jag hoppa i säng. Ni får vänta tills i morgon.

Men för att vara lite sån där cliffhangers 😉 så handlar det om ekologisk hudvård. För barn. Svenskt såklart.

Jag doftar fortfarande gott på underarmarna där jag smorde in mig:)

 

Mer om det sen, nu håller jag på att gäspa käkarna ur led!

Natti natti 🙂

Kommentarer

      1. Jenny

        Jo, det förstås… men det kan ju bli fler säsonger ?
        Fast för mig som följt din blogg lääänge är du ”bra kvinna reder sig själv” personifierad ?

  1. Sara

    Om du har ilningar i tänderna testa Sensodyne.
    Är 60+ och bytte tandläkare för några år sedan, har alltid haft problem med ilningar hela mitt liv. Fick en liten tub av henne, trodde vad jag ville, har ju sett reklamen…Men vips så var ilningarna borta. Min tandläkare sa också att man ska inte skölja med vatten när man borstat, tandkrämsrester kan gärna ligga kvar på tänderna.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting