Allmänt

Linicin Prevent förebygger löss!

Det här inlägget är i samarbete med Linicin Prevent

 

Löss.

Säg ordet och sekunden efter börjar det klia i huvudet. Hemska små djur.  Jag har en långhårig familj, och det tar evigheter att luskamma alla. Bättre att aldrig få löss från första början:)

Jag har använt Linicin Prevent  sen den kom ut på marknaden och kan gå i god för den till 100%. Linicin Prevent är en förebyggande lusspray  och den funkar!

linicin prevent

Det är alltså inte ett medel man använder när man redan fått löss, till det har Linicin andra preparat som är bra, utan detta använder man innan. Förebyggande. Man sprayar det i torrt hår, lämpligen varje morgon innan det är dags för skola/förskola och den gör så man blir osynlig för lössen:)

Kommer det en lus i närheten så innehåller produkten något lössen inte gillar och går vidare till någon bättre värd. Kanske lite taskigt mot de som inte använder detta i och för sig insåg jag nu när jag skrev det…Men alla borde göra det! Det är ju allas ansvar att försöka få stopp på löss. Det går, man behöver inte lära sig leva med de små odjuren. Tittar vi tillbaka cirka 50+ år så var löss utdöda i Sverige. Jag skrev en artikel om det en gång, och snokade reda på gamla artiklar där det berättades om att en flicka haft EN lus i huvudet och de stängde hela skolan. Så är det ju inte direkt nu.

En flaska innehåller 100ml och räcker till cirka 30 doser, men det beror ju på hur långt hår man har. Jag är storkonsument på dessa, och det känns som de räcker ungefär som man förväntar sig. Den finns att köpa på alla apotekskedjor och matbutiker.

(Kolla längre ner var ni hittar bästa pris)
IMG_4341

Linicin Prevent är färglös, luktlös och mild mot håret. Det ger ingen kladdig hinna utan när den torkat så är håret bara som vanligt. I åtminstone sju timmar är sprayen verkningsfull, och det är ju ungefär den tiden man är bland massa andra kids om dagarna. Man kan fylla på under dagen, exempelvis om man duschat, simmat, eller borstat håret väldigt noggrant. Lössen kan INTE bli resistenta mot detta.

Jag sprayar det här i håret på alla skolbarnen varje morgon, under de värsta lusperioderna, och ta i trä, men det var väldigt länge sen vi hade löss. Givetvis kan man inte låta bli att luskamma mellan varven ändå,
IMG_4342

Ja det är Jamie, han har långt hår:)

 

Hur gör ni för att undvika problem med löss hos era barn?

IMG_4344

 

Ni kan läsa med om Linicin Prevent HÄR och sen, när ni förstår att detta är så mycket enklare och inte obehagligt som det är att ha löss, så kan ni gå in på Apotea och beställa:)
De är billigast på marknaden, och uppger ni koden : stoppalössen2017 så får ni ytterligare 40kr rabatt.

En förpackning kostar då 99kr istf 139kr. Så ni kan köpa på er ett litet lager:)

(På de flesta apotek  och butiker kostar den här produkten 179kr)

 

Tipsa alla ni känner, för ju fler som sprayar sina barns hår, ju mer troligt är det att dina barn slipper få löss.

Bästa win-win ever ju.

Koden är giltig 1/2-8/2 och kan användas flera gånger per kund.

Ni kommer direkt till erbjudandet HÄR

 

Och som sagt, jag vet att detta funkar. Jag har använt det i flera år nu, och de gånger ungarna fått löss sen jag upptäckte Linicin Prevent så har det varit för att sprayen varit slut hemma, och jag inte kunnat förebygga.

 

Linicin Prevent är en medicinteknisk produkt, läs användarinstruktionen noga innan användning. Marknadsförs av Meda AB, www.linicin.se

Kommentarer

 1. Mb

  Ska man verkligen förebygga löss nuförtiden
  Sjukvården rekommenderar ju att man inte gör det för att motverka resistens
  Jag har haft tankar om löss och kan det inte vara så att om ungarna inte hat mössor på för ofta och att de är ute i friska luften mer, och att det finge vädras på skolor och dagis, att det kunde bidra till att minska på lössen !
  Bara en tanke

 2. maria

  Låter bra, har varit inne o beställt några, barnbarnet får hela tiden löss på dagis, verkar som en del föräldrar inte bryr sig o inte behandlar o kammar
  Maria i Skåne

 3. Rille

  Bra att sprayen är luktfri nu. Måste vara ett nytt recept. Vi provade sprayen för ett par år sedan, och då luktade den så illa att varken vi eller lössen stod ut… 🙂 Dessutom var den så rinnig så man fick vätska överallt, på kläderna m m. Så vi lade ner det projektet då. Kanske läge för ett nytt försök, även om det var länge sedan barnen hade löss nu.

  1. familjenannorlunda

   Ja, känner igen det. Det är inte alls så längre, utan nu luktar den inte alls och är inte ett dugg rinnig. Mycket bättre!!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing