Allmänt

Workout parties:)

I fredags så var ju jag på ett superkul event i Annexet, Globen.

workoutparties

Workout parties!

Ett extremt märkligt men hur kul event som helst:)

Jag undrar hur man kom på det? Men det är en strålande idé.

Man bjuder in cirka tretusen träningsintresserade och så kör man två tuffa träningspass tillsammans. Häpp!

Jag blev inbjuden till en tjejträff i eventet, av Sofie som jag känt länge och Nettan som var en ny bekantskap. Totalt tror jag vi var tio tjejer. Hur trevliga som helst!

Jag började med att missa tåget:/ Svor över busschauffören som lyckades blu sju minuter sen på 300 meter. Vi såg när han körde ner till ändhållplatsen,, i god tid innan avgång och sen kom han alltså inte förrän sju minuter sent, och fortsatte söla hela vägen ner på stan. Jag borde ha haft 10-15 minuter på mig från buss till tåg och det räcker om man så går baklänges, men nu missade jag tåget med typ fem minuter. Fuck Uppsalabuss helt enkelt.

 

Jag hade inte bråttom egentligen men eftersom jag skulle möta upp Johanna på centralen i Stockholm kändes det surt att hon fick vänta extra länge. Men hon messade en bild på en kaffe och energiboll, som svar, så jag kontrade med min kaffe och banan:)

kaffe bananKom fram, letade reda på Johanna och kramades lite. Det var så länge sen vi sågs, och jag gillar henne, hon är så jäkla positiv och härlig:)

Vi tog oss med tunnelbana till Globen, och var stolta som tuppar, lantlollor som vi är:) Kände oss oövervinneliga. Eftersom man måste ladda med kolhydrater inför träning så käkade vi på Donken innan det var dags att möta upp övriga tjejer. Sofie och Nettan hade fixat träningskläder till oss alla, så jäkla coola!

fullsizeoutput_3697

Det var linne till, men jag fegade ur där och kände att det fick räcka med brallorna:) Men tjejerna som hade båda och var supersnygga! Äh, ärligt – jag måste tajta till magflobbet först…. Sen ska jag med glädje ha hela setet på:)

De kommer från Gavelo och det fanns massa coola och snygga, helt utanför min comfortzone som alltid har svarta, men jag tror jag ska köpa ett par till, det fanns med dödskallar på bla…♥ Än så länge har jag inget att klaga på, de har lite högre midja och sitter kanonbra, svinsköna.
IMG_4561

Och de ger verkligen hopp om våren:)

Jag har haft dem på alla träningar sen dess, sköljer upp dem i ättiksvatten och hänger upp, efter råd från er:)gavelo

Vi gick in, och ställde oss i ett hörn och vi som inte svidat om i garaget, bytte om här. Jajemen mitt bland alla men vi tänkte att ingen har tid att bry sig;)  Kön till garderoben sen var inte nådig, det tog evigheter att lämna in jacka, skor och väska. Under tiden hann jag berätta för Johanna exakt vad jag tyckte om Ruffie 🙂

Vi hade det som gästpass på Friskis för några år sen, och det är en form av parträning, där man är väldigt fysisk med varandra. Vi snackar om att sitta på varandras ryggar och göra knäböj eller lyfta och bära varandra. Jag har svårt med kroppskontakt med folk jag inte känner, och i svettigt tillstånd blir det en pina:D

Nu har jag kommit en bit på vägen och tur var väl det för efter att vi minglat runt lite, hängt med Pansar i poolen,

pansaroch snackat massa skit så klev Simon Sköld upp på scenen för att hålla i det första passet. Han är MMA-kille….om jag tänkt efter en enda sekund så hade jag ju kunnat klura ut att det skulle bli ett kramkalaspass:D

simon sköld

Bild snodd från hans instagram.

 

Johanna bara skrattade åt mig och så teamade vi ihop oss, och körde ett typ ruffie-pass. Mycket kroppskontakt:)

Nu känner jag Johanna och det var faktiskt inte jobbigt att vara nära-nära-nära henne, utan det var skitkul. Och jobbigt! Vad sägs om att hålla i partnerns ena fot och hoppa på den andra? Det suger fint. Eller ligga skavfötters, hålla varandra i händerna och sen lyfta fötter och rumpa från sida till sida, alltså gnugga rumpa om man inte orkar lyfta höfterna högt nog:) Det blev många gapskratt.

Jag hade sån träningsvärk efter tre tuffa pass tre  dagar i rad att vissa saker blev svinjobbiga, jag var helt slut i axlarna redan innan tex.

Men det var så roligt!

workout parties

Lite paus och sen var det Michaela Laurens tur att hålla pass. Hon är boxare, och det var ett boxpass, vilket är minst lika jobbigt som ruffie, men aningens mindre närkontakt:)

Så roligt det med! Vi har gått på boxpass ibland, och nu längtar jag efter det igen, det är galet jobbig träning.

Efter detta pass var det en överraskning, och det var Phoenix, Gladiatorn som lärde oss dansa salsa på fem minuter. Haha, att svänga på höfterna är INTE min paradgren, och koordination är jag sämst på, men vad gör det? Bara att skutta lite hit och dit och se glad ut funkar:) Återigen, tretusen personer som dansar salsa, det är mäktigt.

Sen dags för party!

workout partiesVärdelösa bilder, jag vet.

Det var dans och hög musik men de flesta ställde sig i garderobskön, som var l å n g. Vi dansade och snackade och gick en sväng runt i lokalen, det var en del utställare där.

Och sen var det slut:)

Det låter kanske inte så kul, men det var jäkligt annorlunda, och bara det här att 3000 personer gör burpies ihop är ju asfräckt. Stämningen var HÖG. Jag kommer försöka gå nästa gång igen helt klart.

Jag fick skjuts till centralen och satt sen och snackade med Nettan en stund innan våra tåg gick.

På väg hem var jag trött och seg, men det gick ju över efter att precis ha missat bussen hem. Blir så trött på att de inte kan samköra busstrafiken som de gjorde förr. Nu kommer tåget in, och min buss går exakt samtidigt, och även den alternativa buss jag har. Buhu. Att vänta 30 minuter på att åka i tio suger:) Usch vad jag klagar, sorry!

Men man blir pigg;)

En kort promenad sista biten och sen ut med Doris innan jag hamnade i soffan. Där jag sen satt och inte orkade  göra ett enda dugg, inte ens ta mig till sängen..då är det segt i både muskler och huvud.

Med oss hem fick vi Tereses böcker.

IMG_4570

Goodiebag som Sofie och Nettan fixat:)
IMG_4550 IMG_4549

Och den från Workout parties:)

Corrinda snodde den delvis.

Oh gud, ny smak på Loka, gurka och mynta…smakade som kräftspad, minus det salta. Urk, never again! Men Vitamin Wells nya smak – mumsfilibabba!IMG_4548 IMG_4547Det var en härlig dag. Ett jättekul event, superkul att träffa alla tjejerna, och väldigt roligt att få träna sådär.

Dagen efter vaknade jag med vader som granit, hade så ont i dem efter att ha hoppat på ett ben, två ben, ett ben igen och studsat hit och dit. Det värkte överallt, som sagt så hade jag tränat hårt flera dagar i rad.

David hade cirkelfys som vi var bokade på och det var så skönt att få köra igenom alla stenhårda ömmande muskler, träning är verkligen bästa boten för träningsvärk!

Älskar att de har ett pass CF kl 15.30 på lördagen. Ofta ligger passen före lunch då och jag eh…typ sover då:)

Men detta kommer vi kunna gå regelbundet på, jippie! Verkar vara David och Olle som turas om – perfekt för de är favoriter båda två.

 

Och till dig som kom fram och hälsade på mig på Workout parties  – ♥ tack:)

Jag tycker det är SÅ kul när ni gör det! Oftast verkar jag nog helt off för jag blir så förvånad och vet aldrig vad jag ska säga, men jag uppskattar det massor. SÅ tack!

 

Hörs snart:)

Kommentarer

 1. Nettan

  Så kul att du kom! Får väl se om vi kan få ihop ett event till nästa Workout Parties också 😉 Då ska jag se till att inte vara skadad och också kunna ge 100% ! 😉

  1. Anne

   Jag har också lyckats övertalas om samma sak… Just nu vet jag inte om jag orkar springa många metrar alls. Förresten springa och springa.. På måndag kör jag igång det tolvveckorsprogram som finns på Iforms sida då ska jag vara i form för vårruset! Så det finns hjälp att ta till! Lycka till!

 2. Sama

  Ruffie som är den enda träningsform jag verkligen gillar 🙂 Önskar så det fanns här i Lund så jag kunde börja röra på mig…

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing