Allmänt

Använder ni strumpbyxor?

Idag har jag ett samarbete ihop med EFI, och det gäller en sak som jag borde ha skaffat mig för länge sen:)

 

Idag ska vi nämligen prata lite om helt vanliga strumpbyxor. Till oss ladies:) inte till ungarna.

soft silk tights

Jag är ingen storkonsument av strumpbyxor för tillfället, men i perioder är jag det. Och som mamma i en familj med många långbenta döttrar så kan man ge sig sjutton på att fast jag köper flera paket och lägger i min låda…så är de borta när jag behöver dem.

Varje gång. Har jag ”tur” kan man hitta ett par med maskor på i tvättstugan, men oftast så har jag noll framförhållning när jag ska ha kläder som kräver strumpbyxor. Eftersom jag VET att jag har flera paket behöver jag inte fundera på det tänker jag.

Yeah right.

Det har hänt ett antal gånger att jag fått stanna på vägen, kutat in på nån matbutik och rafsat åt mig ett par strumpbyxor som jag sen försökt krångla på i bilen. Det är ju charmigt. Folk får sig ett gott skratt i alla fall:)

 

Men, nu har jag fått veta att man kan abonnera på de här strumpbyxorna som heter Soft Silk Tights

soft silk tights

Snygga ben va? Tyvärr är de inte mina för det var sjujäklar så svårt att fota;), utan jag fick anlita en modell- Patricia.

De finns i fem olika färger, Patricia har Svart, Natur och Caffé

Övriga färger är Charcoal(mörkgrå) och Antracite( mörk jordfärg)

soft silk tightsBlir man kund så får man fyra par Soft Silk Tights hem i brevlådan var fjärde månad, Det kommer inte att helt täcka det ungarna snor av mig, men chansen att jag i alla fall kan gömma något par ökar stort:)

Grejen med sådana här strumpbyxor är ju att de är så töjbara att även fast Corrinda har en kilometer långa ben, medan jag har mer stubbar så är storleken lite sekundär. De passar alltid om än bättre och sämre. De här finns i S/M. M/L och L/XL så det finns en för alla.

Man väljer storlek och färg när man beställer, helt efter eget önskemål alltså.

Det är svårt att fota inomhus så här års, färgerna blir lite olika beroende på var man står, men jag ville visa att de täcker benen fint. Eller hur?

P1250288

 

De är inte så här gulorange utan en helt vanlig natur. Täcker perfekt.

Oj vilken snygg trappa hon sitter i åxå…..;)

soft silk tights

Soft Silk Tights är tillverkade i microfiber, 4o denier och har en osynlig tåförstärkning.

De håller sig fina, nopprar  inte, och luddar inte. Jag tvättar alltid mina på fintvätt i tvättpåse, men inser att jag antagligen inte gör korrekt ,så gör som det står på förpackningen:) Men…. det funkar super, så ni vet;)

De är inte sådär jättehöga i midjan, inte upp över naveln  så man får en sån där högst osmickrande degmage som delas på två av mittsömmen, haha, utan de här slutar vid höfterna, sitter toppen.

Sticks och kliar INTE, som jag tycker en del strumpbyxor gör. Känns faktiskt knappt att de är på. Och de är enkla att ta på, inte att förglömma.

 

För att ni ska få prova själva så erbjuder EFI ett gratisprov på Soft Silk Tights:)

Ni får dock betala porto som är 9 kronor, men det bli billiga strumpbyxor ändå. NI tecknar er då för ett tillsvidare abonnemang, MEN det är inga krav på köp eller några andra villkor, ni kan avbryta när som helst.

soft silk tights

 

Man kan hoppa över en eller flera leveranser, eller få en extra om ungarna snott alla;)

Jag älskar ju som ni vet när det går att abonnera på förbrukningsvaror, och tänker att jag inte kan vara ensam om att tycka att detta är perfekt. Alltid hela strumpbyxor i lådan 🙂

 

 

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing