Allmänt

Shoppa online:)

                                                          Inlägget innehåller adlinks

 

Jag har sen i höstas haft som intention att köpa mig ett par skidbyxor och ett stycke skidjacka. Jag ska åka slalom:)

Nu är det som så att jag avskyr att prova byxor. Jag tycker det är nästan lika besvärligt som att prova BH-ar. Speciellt om man inte har nån med sig som kan vara ens personal shopper-assistent och springa och hämta  andra storlekar. Jag har tittat på massor, klämt och känt och suckat och pustat och gått därifrån.
Tänkt att jag skiter i det, jag orkar inte. Dessutom var så många vita och det vill jag inte ha.
Men nu ska vi snart försöka åka, och jag har inga kläder! Min jacka har gått sönder i dragkedjan och byxorna eh…alltså… men vafan då, jag säger ju att magflobbet måste bort, det går inte att böja sig i dem:)

Sjuka barn, prova-byxor-fobi, lätt bacillskräck – jag letar på nätet!
Jag hittade dessa på Cellbes

399755-product-magnify-large

Det är skidbyxor, inte jättetjocka men jag ska heller inte åka i speciellt många minusgrader:) Jag har ett bra underställ så huvudsaken är att de är vindtäta och sitter bra. De ska vara vida i benen så man kan dra dem över pjäxorna, och jag tycker det ser ut som de är lite högre i ryggen, det gillar jag så det inte glipar och kommer in snö när man ramlar. Inte Om man ramlar alltså, utan När:)

Till det denna Jacka

424901-product-magnify-large

Samma där, den verkar inte supervarm, men det är ju inte bra att man svettas ihjäl, men jag vill inte frysa förstås. Har en fleecejacka jag brukar ha under, och ibland en riktigt härlig lusekofta i fårull:) Att man kan röra sig utan att den åker upp är viktigast efter att inte frysa, för det suger att behöva försöka dra ner jackan varje gång man sitter/står i liften. Och färgerna var ju liksom mina:)

Och jag har nu klickat hem det!! Hoppas det passar så kan jag matcha syrran lite i färg, hon har illgula brallor:)

Det var länge sen jag beställde från Cellbes, jag har lite glömt bort dem, men nu när jag kikat runt så hittade jag mycket jag ville ha.

Denna jacka till våren tex

446307-product-magnify-large

Eller den här lampa som jag tycker skulle passa kanon hemma hos Janelle som älskar ugglor:) Janelle?

142969550741376160-product-magnify-large

Nån av er som beställer från Cellbes? Nåt ni har att säga?

Jag tycker alltid det är lite ”spännande” första gången man beställer från olika sidor gällande storlekarna. Ingen kan ju tro att vi någonsin kan komma fram till nån slags universell standard, för även om det står strl 38 så kan den ju skilja sig oerhört beroende på modell. Jag har kollat storlekstabellerna och hoppas att de kommer passa.

 

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sen fixa i ordning mig inför kvällens festligheter:)

Stiftelsen, Takida, O´Connors.

Helen var sur för att jag hängde ut hennes kvällströtthet här på bloggen;) men nu kan hon inte motbevisa det för hon är sjuk 🙁

Tråkigt! 
Jag har inte skrivit ut biljetterna utan har de på mobilen, det har jag aldrig vågat ha förr, så jag hoppas det funkar. Min skrivare behöver färg så det får lov att funka, och det ska det ju göra.

Jag velar lite inför vad jag ska ha på mig, fick en jättefin tröja med Metallica-tryck på av Corrinda i julklapp, med sådana där bara axlar.  Men jag har alltid tyckt att det är muppigt att ha ett annat bands tröja på sig när man går på konsert, så jag vet inte jag…;) Annars blir det en top från me&i, svart såklart, möjligen att jag tar ett silvrigt linne…det brukar bli så svettigt och varmt på konserter att det är skönt att ha lite tunnare klädsel. Svarta jeans till såklart, och kanske lite klackskor så man bli de där extra centimetrarna lång och ser över folk:) Jag är ändå hyfsat lång för att vara tjej men man brukar ju alltid hamna bakom nån långskånk till kille. Lagen om alltings jävlighet.. Haha.

Nåväl, det kommer bli kul!

Vi hörs i morgon, men inte allt för tidigt;)

bakfylla

Kommentarer

  1. Mb

    Det viktigaste är vad du har närmast kroppen
    Har beställt en del tunikor och även nån jacka från Cellbes
    Men då, för ett par år sen, var de väldigt stora i storlek. Jackan var snygg och när jag ringde dem bara för att höra om den fanns i mindre storlek, vilket den inte gjorde, så valde jag ändå att inte skicka tillbaka utan sydde in den, med stort möda och besvär för jag och symaskinen är ovänner sen flera år
    Men det var då och dina fina plagg kan ju komma att sitta perfekt

  2. Hanne

    Om du bara åker slalom någon gång ibland i relativt varmt väder funkar det där säkert jättebra. Glöm inte hjälmen (och gärna ryggskydd). Jag som bor i norra Sverige och åker skidor flera gånger i veckan (mest längd men även turskidor på fjället och snowboard) kan lätt säga att vinterkläder för olika typer av uteaktiviteter är en sak som får kosta. Det är väldigt stor skillnad på kvalitet och komfort beroende på pris.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting