Allmänt

Cashbackshopping:)

I samarbete med cashbackshopping.se

 

Jaha, vad är nu Cashbackshopping.se för spännande? 🙂

Jo det handlar om att få pengar tillbaka på det man handlar. Exakt som det låter alltså -cash back = Pengar tillbaka.

Jag brukar kalla de här grejorna för winwin. Alla tjänar på det, och inte minst du och jag::)

Cashbackshopping är en helt kostnadsfri tjänst som ger dig återbäring när du shoppar och bokar resor på nätet. 347 butiker är anslutna och 44 olika resepartners.

Exempelvis Boxer, Mat.se, Sembo, CityGross, Ur&Penn, Deichmann, Ellos, Cubus. Ni kommer med all säkerhet hitta massor av butiker och resepartners som ni gillar, jag törs lova det:)

Hur mycket återbäring varierar från några procent upp till 20%. En del butiker ger en fast summa per köp, bokning eller registrering. Lite olika alltså.

Man kan välja på att få sin återbäring utbetald till sitt bankkonto eller via PayPal och man kan även ta ut den i form av superpresentkort. Cashbackshopping drivs av det svenska företaget Online Evolution Nordic AB:)

 

Alltså det är så enkelt att det är löjligt!

cashbackshopping

Jag handlar ju ofta på nätet, och det enda jag gör annorlunda när jag använder den här tjänsten är att gå in på cashbackshopping.se och söka reda på den butik jag vill handla ifrån:

cashbackshoppingSen handlar jag som vanligt, viktigt att avsluta köpet innan man surfar vidare bara så man säkert får sin cashback., Sen är det klart, och man har fått betalt för att shoppa.

Ja. Så enkelt är det:) Och varför handla utan att få återbäring när man kan få det?

 

Just nu har jag hittat ett intressant erbjudande från SF Kids Play som jag skaffat till kidsen. Är lite trött på allt skräp de kollar på och här finns de verkliga godingarna:)

Pippi, Emil, Mamma mu och Pettsson. Svenska klassiker. Finfina grejor 🙂

Nu  får man prova tjänsten gratis i 1 månad, därefter kostar det 59 kr/månad helt utan bindningstid.

Och så får man 50kr i cashback.

cashbackshopping

När man bli medlem på cashbackshopping får man dessutom en välkomstbonus på 25 kronor  så det är verkligen winwin deluxe:)

SF Kids Play erbjudandet hittar ni HÄR <— direktlänk

Lovelia och Jamie är riktiga Pippi Långstrump fans ♥

cashbackshopping

Det låter för bra för att vara sant eller hur?

Men det är sant! Hur det är möjligt? Jo, genom att dela med sig av de pengar som butikerna annars använder för att marknadsföra sig, tex via jämförelsesajter i form av återbäring till de som verkligen är viktiga. nämligen vi som kunder.

Jag har inte använt cashbackshopping så länge, men nu kan jag inte förstå varför? Det är ju helkorkat att INTE göra det;) Det är bara fördelar, inget krångligt och även om man inte tjänar miljoner så får man pengar tillbaka för att shoppa.

Perfekt.

Det var mitt tips till er i samarbete med cashbackshopping.

 

Shoppa lugnt nu bara;)

Kommentarer

 1. Sama

  Men varför inte bara ge rabatt från början, istället för att skicka pengar fram och tillbaka? Kanske är jag dum som inte fattar poängen 😉

  1. familjenannorlunda

   Ja, du fattar inte poängen ?
   Eller förvisso har du rätt, men här samlar du ju ihop från alla köp, från alla butiker. Ist för en krona rabatt här och en där så blir det en större summa totalt. Som du får tillbaka:)
   Jag förklarar uselt idag, fattade du? Har svamlat massa goja till kidsen med, helt off i hjärnan;) skyller på snön!!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing