Allmänt

Att bara vara….underbara dagar:)

Innehåller adlinks

 

Vart tar dagarna vägen? Vad gör vi? Hur kan det gå så fort?

Det är de stora frågorna här hemma just nu;) för det är redan fredag(natten till i alla fall) och hela sportlovet har gått. Nu lämnar vi över till bland annat Stockholm och ser fram emot nästa lov;)

Ungarna har skrotat på, gjort vad de velat och ingen stress. Vi njuter.

Idag har det blåst snålblåst och varit rysligt oskönt väder, Jag är glad att jag skottade undan eländet igår för det har såklart frusit på och det hade varit totalt vidrigt att gå och köra på. Nu är det bara halt;) men inget som lite tösalt råder bot på.

Trixie gjorde pannkakor till brunch idag, bilden är från tidigare i veckan då både hon och Lovelia hjälptes åt.

baka med barn

Loppan har fått en bagarmössa:) Hon ska vara ett litet bagarbarn i en musikal de sätter upp i kyrkan – Luthers ungar, tror jag den heter. Hon ville så gärna ha en sån här mössa och blev så glad när jag hittade den på TGR. Nu har hon den på sig så fort det ska göras något i köket ♥

 

I tisdags var vi på Ikea, och då lunchade vi såklart. Eftersom alla ungar upptäckte att det var fritt wifi på Ikea så snapchattades det:)

snapchat ikeaVi ska dit i morgon igen och köpa byrå. Jag har försökt hitta en som jag slipper bygga ihop, men gått bet, så jag får väl skruva då. Jag tycker det är kul att montera möbler, men inte byråar. Det är så jäkla många skruvar, alla skenor….suck. men jag fick ju en skruvdragare i julklapp som jag kan testa:)

 

I brevlådan de senaste dagarna har det trillat in hoprullade rullar, det är de där väggdekorationerna som jag beställde från wish. Ska vänta in de som fattas och sen ska vi bestämma vart på väggarna de ska sitta. Det är till killarnas rum först och främst, men även Lovelia och Trixie valde några.

En annan sak som kom i lådan var månadens Glossybox:) Nu när jag har fattat att själva lådan är en del av grejen så är jag alltid lika nyfiken när jag öppnar kartongen. Förra månadens marmorbox är svårslagen, men denna var fin den med.

satu

Innehållet:IMG_4836

Novalie snodde ögonfransböjartången med den lilla förvaringspåsen, det gäller att vara först på plats när boxen öppnas:)

Det här läppglanset hade så cool hylsa.
IMG_4844

Men min absoluta favorit, hittills i alla boxar, var denna parfym!

IMG_4845

Jag tycker om när det doftar gott, men gärna utan att vara en distinkt blomdoft eller så, gärna bara rent och nytvättat. Älskar alla Clean-varianter. Den här doftar i mina ögon, eller näsa kanske;) helt underbart. Lätt och fräsch. Den föll i god jord även hos Novalie och Corrinda så jag är glad att det inte är en som är svindyr, utan en som går att köpa mer av sen. Att hitta nya parfymer är ”jobbigt”. Efter ett tag i butiken luktar alla likadant;) Den sista jag testade luktade gott i sin flaska, men efter en stund på kroppen stank jag som av myggmedel….Kanske inte riktig min signaturdoft om jag får välja;)

Denna kommer definitivt stanna hos mig.
glossybox

Det ingick extra gummikuddar, eller vad det kan heta? till ögonfransböjartången. Älskar det ordet;)

Perfekt att ha när vi leker Hänga gubbe;)

Glossybox kostar 139kr, och det är så lyxigt att få hem den en gång i månaden:)

Jag har varit på en del event nu på sista tiden, och med event ingår det allt som oftast någon form av goodiebag. I en så låg det en Glossybox, och den lyckan när tjejerna insåg att vi fått dubbelt upp den månaden:) Whihooo:) Förutom det så har det varit otroligt mycket produkter som bara varit grymma. Massa härliga ansiktskrämer och makeup jag inte ens vet vad man gör med, men det gör ju tjejerna. Jag lär mig. Det är väl själva sjutton att man ska behöva bli typ gammal innan man begriper vad skönhetsartiklar kan göra:):)

Jag har inte tid att greja. Jag är otålig och pallar inte att stå vid handfatet en kvart varje kväll för att tvätta och fixa. Så det gör jag inte. Nu sminkar jag mig inte till vardags så det är inget som behöver tvättas av på kvällarna, men bara tanken på att stå där och vaska nyllet gör att jag kvicknar till. Det är det sista nattugglan behöver kan jag meddela;) Men nånstans är det lite mysigt att smörja in med nån luktagott kräm, som dessutom gör gott, så det gör jag när jag duschat på kvällarna. Ganska ofta alltså eftersom jag tränar rätt ofta, och då är det inte precis vid läggdags.

Ikväll var jag dock lat och struntade i att tvätta håret efter träningen…jag ska ändå inte träffa nån som ska snosa mig i håret tänkte jag, och det blir så tråkigt av att tvättas varje dag. Och OM nu nån skulle vilja snosa i mitt hår så kan jag ju för säkerhets skull spruta lite parfym i det i morgon;) Haha, eller torrschampoo, denna nygamla goding.

Det var tredje cirkelfyspasset på lika många dagar och första varvet var inte nådigt. David hade flera övningar igår som var grymma för armar och skuldror, och hela övre ryggen, så att göra armhävningar idag gick inte alls;) Helt omöjligt att hålla emot, Tur att det gav sig när alla muskler var ordentligt genomvarma.

Idag kändes det lite ostabilt i ryggen, det gör det ibland, utan att jag vet orsaken riktigt, men det har väl nån rimlig anledning kanske. På ett sätt är det lite bra för då tänker jag mer på att spänna magen. Så inget ont som inte har nåt gott med sig.

 

I morgon, eller senare idag, så blir det vilodag. Så på det igen på lördag:)

Nu ska jag ta den här träninsgvärkande kroppen och gå och borsta tänderna och sen krypa ner i sängen. Ska bara lyfta bort en k-pist, en bok, en tröja, ett par jeans, en lampa och några bilar från den först;)

Gossarna ligger för tillfället i sina egna sängar, men jag vet att Jamie snart kommer in och sällskapar. Han är så tyst när han kommer smygande på natten, jag hör oftast inte ens att han öppnar dörren. Och det ljudet har jag en reaktionstid på 1 millisekund, eftersom det brukar innebära sjuka barn, Han är verkligen tyst som en liten mus:)

Sov gott nu, ni som är nattugglor som jag, och God morgon till er som kliver upp.

Natti natti ♥

Kommentarer

 1. M i Bålsta

  Hej fina Carola!
  Blev så sugen på att prenumerera på denna Glossybox ,som du skriver om,så jag undrar har du någon kod att uppge
  om jag beställer !?
  Ha det så gott i vintersolen!

 2. Hanna

  Hej Carola! Hanna här, en 41-årig trebarnsmamma från Göteborg. Jag är en av dina flitiga läsare, som går in varje dag och läser om det som sker i ert liv. Håller inte med dig i allt, så är det ju, men är så otroligt imponerad och inspirerad av dig och ditt positiva tänkande! Du personifierar styrka, självständighet, positivitet, överlevare, mod och livsnjutare! Och så är du ju så snygg så klockorna stannar, och verkar vara en riktigt härlig mamma till dina fina barn <3. När min vardag är grå och motig (för så är det ju för oss alla då och då), så har jag dig som ett litet ankare – jag går in och läser här och sedan får jag kraft att ta nya tag. Tänker; "kan Carola så kan jag" :). Så jag ville bara med dessa rader låta dig veta att du betyder så mycket för så många, och fortsätt vara den du är. För det finns bara en som du <3. TACK Carola! Hoppas du får en riktigt fin fredag och en mysig helg. Kram Hanna

 3. Agneta

  Hej Carola. Jag älskar att följa ditt liv och blogg. Jag tycker så lika som dig i mycket. Och de som kommenterar här är oftast vettiga, tycker jag. Men jag förstår inte hur du kan bli upprörd av kommentarer på Mirkas blogg. Det är lite som att jag skulle bli arg varje gång jag läser om Trump i Aftonbladet . Jag skakar på huvudet och fortsätter. De som kommenterar hos Mirka verkar vara människor utan ett eget liv som ifrågasätter allt så det nästan blir komiskt, typ att hon förgiftar sina barn om de dricker oboy. Men bloggen är väl hennes inkomst… Både hon och du verkar så vettiga, Ha en trevlig tacofredag. Kram

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing