Allmänt

Inte helt övertygad…

Alltså är ni säkra på vitt?


Ser det inte lite tråkigt ut?

Lager två på plats överallt utom just på räcket då.

Och jag kom precis på att jag glömde sandpappra efter första lagret?

Skiter i det och hoppas det blir bra ändå!

Slipar av räcket iaf i morgon. Eller när det nu blir.

Men ni vidhåller vitt alltså? Inte svart? Grått ? Rosa? ?

Nu ska jag ut med Doris, måste motionera bort semlan de gav mig på CityGross 😉 

Vi hörs senare!!?

Kommentarer

  1. niobarnsmamman

    Du har ju fått alldeles tillräckligt med förslag redan men jag tänker ändå ge en röst. Jag röstar på grått. Jag har själv en vit ledstång upp till vindsvåningen och det funkar också i en storfamilj. Det samlas ju en massa baciller på en ledstång som man behöver städa med jämna mellanrum men visst är det trevligare om inte varenda liten fläck syns. Dessutom ser det aningen trist ut med vitt fast jag föreslog det innan du målat.

  2. KalmarAnna

    Vitt 🙂 Blev jättenyggt! Bryt av med något på väggen istället.
    Jag tycker också ledlist vore snyggt,helst under räcket då.

  3. Linda

    Inte vitt, så tråkigt med vitt på vitt. Det blir tråkigt, sterilt och fantasilöst. Hellre svart, grått eller vilken färg som nu passar in hos dig.

  4. Madde

    Alltså- antracit grått räcke skulle bryta av jättefint. Och varför inte de där ledlamporna som folk tipsar om?
    Som pricken över i sätter du upp 2 tavlor på väggen över räcket . En tavla med ram antracit färg och den andra svart.
    Varför inte ngn bild med svart/vitt tryck i? Blir kanonfint det där Carola!

  5. Elin

    Grått! Vitt kommer kostant se solkigt ut om du inte älskar att torka av handledaren, fråga mig jag vet :-). Svart kommer minsta dammkorn och djurhår att synas på, har provat det också och det var inte heller någon hit 😉 så nästa gång blir det definitivt grått här iaf!

  6. Maja

    Vi har tre barn och vita. Vet du hur ofta man får torka av – allt syns! Inte för att jag vill ha lortiga handledare men verkligen minsta lilla syns och det är ngt man tar på. Ofta.

  7. Monica

    Jag tycker inte det ska vara svart. Hade sagt vitt innan jag såg det målat. Möjligen en lite mörkare nyans men svart blir nog för mycket kontrast. En ledlist skulle nog funka också!

  8. Anna T

    Jag är ju fullständigt allergisk mot allt vad vitt heter, gillar färg och då gärna i kontrast, så varför inte rosa……nä men grått eller svart hade ju varit ur snyggt tycker jag.

  9. Jenny

    Jag var inne på vitt men nu när jag ser bilden tycker jag räcket skulle vara snyggt i någon färg som bryter av, typ som färgen på golvet eller mörkt grå.
    Bra jobbat ?

  10. Karin

    Ja jag tycker fortfarande vitt, jättebra idé att sätta en ledlist på baksidan av räcket, det kommer bli riktigt snyggt.
    Kram från mig

  11. Catarina

    Jag skulle faktiskt tagit en typ antracitgrå färg eller ljusgrå och sen som någon annan skrev, en ledlampslist klistrad fast bakom. Lite kontraster och inte bara vitt!

  12. Malin

    Vitt med en sån där tunn ledlampslist (vad det nu kan tänkas heta…) nersatt emellan väggen och räcket, över eller under, helst under kanske, om det får plats men de är ju typ jätte tunna, och klistras på liksom..
    så lyser det upp även fast räcket är samma färg som väggen ?

  13. Ella

    Jag tycker fortfarande att vitt eller grått nog passar bäst. Skulle kanske föredra grått framför vitt eftersom det skulle bryta av lite. Men tycker vitt var fint också 🙂 Men kör på det du själv vill ha, är ju trots allt du som ser det varje dag!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting