Allmänt

Älskar er:)

Jag blev ju inte ett dugg klokare av att rådfråga er;) Massa olika svar. Men älskade idèn med ljuslist bakom så det ska jag kolla upp. Ni menar sån man typ köper på metervara på Ikea?

Jag har inte hunnit måla mer idag, och det får nog vänta några dagar nu för mitt schema är fullbokat. Måste ta mig en ordentlig funderare på färgen. Tusen tack för att ni orkar engagera er!

 

Idag har jag hjälpt Janelle och Simon att flytta. Nu blir det inga träningspass med flyttkartonger på ett tag, eftersom de nu köpt en egen lägenhet:) Tur det för den här hade värsta jobbiga trapporna. Bara två, men långa och med höga steg. De har haft i princip allt i kartonger i Simons mormors garage så det var en enkel flytt på så vis. Lägenheten de hyrde sist var ju möblerad och sen har de bott en månad hos Simons mamma. Det är en stor tvåa de köpt, med fina utrymmen, men en del möbler passar ju inte med mått osv så det blev en vända till tippen och så står en del i förrådet. Det ligger precis bakom deras ytterdörr, de behöver inte gå många centimeter, så det är ju perfekt.

flytta

Det är vansinnigt skönt att ha två starka långa och väluppfostrade killar med när man flyttar. De tar allt som är tungt och svårt att bära utan att knorra. Det är liksom självklart för dem. Jag var inte alls i form idag, allt målande och slipande med armarna upp i luften tar på krafterna;) och jag bar lätta saker. Men många vändor:)

Har snott bilderna från syrrans instagram, det här var i går kväll när det finlirades det sista med målningen. Det blev så fräscht! Jag är svårt sugen på att måla med den här färgen – vit marmor – i mitt vardagsrum. Men det får bli till sommaren. Det är så aptunga möbler som ska flyttas omkring, och det är skönt att bara kunna använda poolrummet som avstjälpningsplats. Och jag orkar inte med mer än ett renoveringsobjekt i taget. Till sommaren har jag även den där carporten och även poolrummet… sen:)fullsizeoutput_3787

Just nu är det fullt av saker överallt, men de kommer snart att vara i ordning.

De är duktiga de här två:)

Syrran och jag packade över slalomskidorna från min bil till hennes, så det är preppat för i morgon, innan vi avvek från flyttningen.

Det ska bli så kul att inviga dem, och hjälmen. Har precis hämtat mina gamla stavar från garaget också så allt är redo. Vädret säger -7 och snö…nja:)

Hemma var det lugna gatan. Lovelia är pigg, men matt och yr. Jag hoppas det håller i sig.

 

Igår så satte jag upp en väggdekal jag beställt från wish. Bästa roligaste appen, eller sidan, bara massa roliga saker och kostar ingenting. Men tar lång tid att få hit, så man hinner glömma bort vad man beställt;) Corrinda konstaterade att det var som julafton varje dag när det började droppa in saker från hennes beställning. Jag har beställt ett helt gäng dekaler och fått de flesta men väntar in några.

väggord

Tänkte skapa lite brödraband mellan Jordan och Jamie:) De slåss som satan hela tiden, men så ligger de tätt ihop och kollar film eller läser en bok i nästa sekund. Jag har aldrig varit med om att mina barn slåss så som de här två gör. Jag har hört andra som har pojkar säga att det är så, men eftersom jag mest har tjejer har det gått mig obemärkt förbi. Robban kom ju i par med en tvillingsyrra, och har två äldres syrror och tre yngre (Corrinda borträknad) Intressant 🙂

Den här texten var easypeasy att sätta upp. Alla bokstäver är utstansade och allt gick på räls. Tills jag kom till ordet SUPERHERO. Det är nämligen bara det svarta som är dekal, det vita är dörren. Fatta hur bökigt och svårt det var att få ihop det när det korvade ihop sig och man inte såg vad det stod? Som jag svor:)

Corrinda kom till undsättning och googlade upp en bild på hur det skulle se ut och då fick jag ihop det. Jag tycker det blev fint.

Jag frågade Jordan vad det stod. Han kan ju engelska, hur nu det gått till:) Han höll igång en konversation med en pojke som pratar engelska på kyrkis för ett tag sen. Jag stod intill och bara gapade när de två diskuterade ett spel på mobilen. Jordan snackade på om vithajar och de skrattade och babblade. Helt jäkla obehindrat. Jag tror på allvar att min son är mer begåvad än genomsnittet:) Vad jag sen ska göra med det;)

Hur somhelst. Han började läsa texten på engelska, men började om och översatte den

” Ibland är det bättre att vara en broder än en superhjälte ”

Jojo. Min kille det där. ♥

 

På måndag sen så ska jag och Mirka  på ett event i Enköping – Vardagslyx. Det är Nina som anordnar, och det kommer bli så trevligt. Dresscode – myskläder. Bara det säger ju en hel del:) Nu har jag inga fina myskläder….måste lösa det på nåt vis. Jag ser fram emot det, och tanken är att Mirka kommer hit så åker vi gemensam bil dit. Mycket roligare och miljövänligt:) Ska bli så kul att träffa Nina och hennes Tony igen ♥

Sen rullar veckan på, jag antar att det kommer vara någon som är sjuk;) men hoppas att jag har fel.

 

Jag var nyss ute med Doris på en kvällspromenad. Hon saknar mig när jag är borta, och det är lite mysigt. Nu var det rysligt bråttom ut och hon ställde sig vid dörren och moffade. Sen var det full rulle ute, hon gillar snön som kommit. Jag höll på att ramla omkull av förvåning när jag tittade ut  i morse på ett vinterland. Jag har inte hunnit, eller orkar skotta så jag hoppas det kan hålla sig på några minus så det inte först tinar och sen fryser på.

 

IMG_4983

 

Nu ska jag kolla klart på Marvels Avenger. Jag och Loppan och Jordan sitter här och myser medan övrig här utspridda i huset.

Vi hörs i morgon. Jag tycker ni kan hålla koll på min instagram för bilder från slalomen:) Ta i trä, man vet ju aldrig.

Natti natti ♥

Kommentarer

 1. Susanne

  Carola, visst berättade du för ett tag sedan att du beställt ett nytt soffbord? Har det kommit, blev det bra (eller blandar jag ihop dig med ngn annan)?
  Älskar också Wish 🙂 tycker inte det gör något att det tar tid, upplever även att dom grejorna är av bättre kvalitet än aliexpress.
  Det blir sååå snyggt i din trapp!

   1. Sanna

    Va kul! Hoppas dom ska trivas! ? vi har bott här i 4.5 år o blir kvar länge till ?
    Såg förresten dig o Mirka på Gränby i ons. Jag o barnen. Vi satt o åt korv på bänken vid rulltrappan upp till Food Court. Tänkte ropa hej men kom ju på att bara för att jag läser era bloggar så ”känner” ju inte ni mig! ?

 2. Karin

  Jag har tänk om… Der skulle nog bli riktigt snyggt med en gråsvart nyans på räcket, och så en ledlist som du faster med tejp bakom räcket.
  Tokgillar grabbarnas dekal.
  Kram från mig

  1. Profilbild
   familjenannorlunda

   Har beställt med superhjältar på till deras rum. Kostade typ 30-50kr/st:) Ska bara få upp dem åxå ?

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting