Allmänt

Nextory i mitt hjärta:)

Jag fortsätter mitt samarbete med Nextory, för jag vill verkligen att så många som möjligt ska upptäcka det:)

 

I några år nu så har jag abonnerat på deras Standard utbud, (De har ett Bas och ett Premium med) och jag kommer inte sluta.

nextory

Med Standard  får jag alla nyheter direkt och det gillar jag, för om folk läser och diskuterar de senaste böckerna är det kul att kunna gå in och plocka hem den direkt. Med Bas får man vänta lite på nyheterna, men det är å andra sidan billigare:) Med Premium får man tillgång till även affärslitteratur.

Nextory har tusentals titlar och man får tillgång till dem i sin mobil och läsplatta. Man kan börja läsa i mobilen och sen fortsätta på plattan om det är så, perfekt.

I alla år har jag läst, mer eller mindre i perioder såklart. Småbarn och böcker har funkat sämre för mig. Jag har inte haft ro att sitta, och har jag det så har boken varit borta, eller bokmärket spårlöst försvunnet…;)

När de första boktjänsterna kom på nätet så ruskade jag bara på huvudet och tänkte Aldrig.

Från början var jag superanti mot att lyssna. Inte bara lite avig, utan riktigt, riktigt anti:) Ni vet sådär att man nickar och säger jaja, när folk pratar om hur bra det är, men i sitt stilla sinne tänker att de är korkade. Böcker ska läsas.

Jag var rätt anti mot att läsa på platta/mobil också, tyckte det var lite fånigt på nåt vis.

Man kan säga att jag har ändrat mig:)

När jag fick testa Nextory så ändrade jag mig lika fort som en gris blinkar. Det är helt suveränt.

 

Idag älskar jag att ha tillgång till böcker i mobilen, för det är framför allt där jag läser/lyssnar. I början var det mestadels på plattan, och den läser jag ofta på om jag ligger i soffan hemma, men allra oftast så lyssnar jag på böcker när jag gör annat.

Ingen har ju missat att jag målat min trappa väl?  Det har tagit massor av timmar, och jag har hunnit med att lyssna på flera böcker:) Multitasking. Eller underhållning;)

fullsizeoutput_37d0

 

Jag gillar deckare. De får gärna vara lite brutala men jag vill ha med alla dimensioner i dem. Älskar psykologiska thrillers där man tas med på hemskheter:)

En av de böcker jag lyssnat på nu är Nora Roberts – Förföljaren. Jag har läst mycket av det hon skrivit, och den här var grym. Handlar om hur  en tolvårig tjej avslöjar sin pappa som seriemördare, och hur det förföljer henne resten av livet.

Tro fan det….brrr. Bra bok – rekommenderas!nextory

 

Hos Nextory finns det alltså tusentals titlar att både lyssna på och/eller läsa. Man kan ladda hem böckerna så man kan läs/lyssna i offline-läge, det gillar jag så man slipper slösa sin surf om man inte sitter på ett wi-fi.

Man laddar bara hem Nextoryappen, ser ut såhär:

nextory

Den finns såklart till både android och iPhone/Ipad.

När man väl gjort det så har man tillgång till ett enormt utbud. Som man inte behöver ställa i bokhyllan sen, eller gå tillbaka med till bibblan:) Dessutom behöver man inte hålla reda på var man var, för det sker automatiskt.

Det är ingen bindningstid och skulle man (mot förmodan) vilja säga upp det så gör man det senast två dagar innan nästa debitering.

Superenkelt.

Nu har jag den delikata uppgiften att välja nästa bok, det är alltid lika svårt, om man lider av beslutsångest;)

nextory

Jag har lite kvar på trappan, och fast jag är stenless på det nu, så är det ändå något jag ser fram emot, eftersom jag då inte blir störd av ungarna och i godan ro kan lyssna:)

nextory

 

Ni har rekommenderat massa böcker, och jag tror att jag läst de flesta nu. Alla föll mig i smaken så ni får gärna fortsätta med era rekommendationer:)

Och som vanligt när det gäller Nextory ska ni få ett erbjudande. Om ni fyller i kod Carola så får ni 30 dagars gratis lyssnade, i stället för de normala 14. Ni hittar direkt dit HÄR

In och passa på nu, och kanske att ni bli lika fast som jag:)

 

 

Kommentarer

  1. Caroline

    Åå alltså jag fastnade för hennes böcker efter att jag lyssnat på den boken! Så just nu är det Lögnaren jag lyssnar på och den är minst lika bra 🙂

  2. Sofie

    Kan man ladda ner dessa om man inte bor I Sverige? Betalar man med kredit kort, kan man använda utländskt. Vore ju toppen, så mycket böcker som jag släpar över Atlanten varje sommar.

  3. Lisen

    Allt av Maj Gull Axelsson. Har läst det mesta av henne mer än en gång. Börja med ”Jag heter inte Miriam”, du kommer inte bli besviken.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing