Allmänt

Tröttare än tröttast

Idag har det gått i sirap. Vissa dagar är bara så, och även om den startade rätt okey så var det bara en tråkig dag bitvis.

En sak som är helt ljuvlig, det är att det är ljust på morgnarna, och rätt tidigt också. Jag var uppe tidigt i morse och blev så glad av ljuset att jag knappt kunde somna om;) Men aldrig att jag kliver upp flera timmar innan jag absolut måste….Brrr.

Jag väckte kids, och eftersom det är kyrkisdag så ruskade jag liv även i Jamie. Han var trött han med, och bad om att jag skulle hämta kläder åt honom. När jag gjort det så lyfte han lite på täcket och undrade om jag kunde klä på honom också;) ;Men nej, där går gränsen. Men bra försök 😉

Vi gick ut med Doris innan vi åkte till kyrkan, och sen var han inne där medan jag pimplade kaffe med de andra mammorna. Man hinner snacka om massor på de där två timmarna, och sen lekte ungarna ute en lång stund.

Igår lovade jag Jamie att vi skulle tvätta bilen. Det hade jag glömt ,men så fort vi satte oss i den så påminde han mig. Jag försökte avstyra för jag orkade verkligen inte. Jag ville hem och lägga mig på soffan:)

Men eftersom jag sagt så så körde jag väl till macken då. Jag tänkte att det var säkert kö runt hela stället, men såg bara en bil, så det kändes lovande, Vi parkerade och gick in och bad om att få tvätta bilen.

” Vår biltvätt gick sönder i morse, så tyvärr”

Men vafan? Oddsen på att jag kommer iväg är dåliga, men att det så sammanfaller med att tvätten är trasig är ju löjligt små. Men det var ju bara att åka hem, för jag kunde inte komma på ett enda ställe som hade biltvätt. Jamie visste att det fanns en hos syrran, men det är i andra änden av stan.

Vi provar snart igen.

 

Hemma skulle vi äta lite så det gjorde vi, och sen var det röja. Men jag blev så sur på ungarna som på sista tiden är som tornados i huset. Där de går fram är det totalt kaos. Köket var inget undantag, och jag vägrade. I stället lade jag mig på soffan:) Jamie kröp ner och vi låg där och kollade på klipp på Youtube. Efter ganska precis fjortons sekunder så somnade jag:) Det var inte meningen, men oj så skönt det var.

Sov en stund men vaknade av att jag var arg på någon i drömmen, minns inte vad men jag skällde ut nån i telefon. Antar att det hänger ihop med det stökiga köket, och när skolbarnen kom hem fick de hjälpa till så fixade vi det. Nu ser det bättre ut i alla fall:)

Så småningom åkte jag och tränade, och precis när jag skulle kliva ur bilen ringde telefonen. En man frågade om jag var Carola. Eh ja?

Är du den Carola som var på Tv och var otrogen?

Eh..nä;)

Alltså nej DU var inte otrogen, men blev utsatt för det! Förlåt!

Haha, ja då var det ju rätt. Inte vet jag vart han sett det, men det måste ju varit från Malou, och så ville han bara säga några ord. Jag blir uppringd ibland, och det är alltid väldigt trevliga människor. Den här var det nästan så man skulle haffa för hans stora intresse var matlagning 🙂 Men Göteborg är inte optimalt 😉

 

Hur som helst så snackade vi en stund och det var lite egoboostande, men sen var jag tvungen att gå in med maten och ut med Doris.

Duscha, äta, och snart sova.

 

Jag har lite huvudvärk och är lite off, och stentrött. Jag vill absolut minnas att det är så här varje år. När ljuset återvänder så tar krafterna slut. In träder apatin och handlingsförlamningen. Men livet kommer tillbaka när man får ligga med näsan i solen några timmar. Jag vet ju att jag är väderkänslig, hur fånigt det än är;) och jag vet att jag mår så himla mycket bättre rent mentalt under de ljusa årstiderna. Jag är inte skapt för att bo i ett kallt och mörkt land helt enkelt. Men nu är det ju så. Bara att härda ut.

Idag blev det visst vår i Uppsala enligt meteorologerna:)

Och jag ser gäss som flyger varje gång jag är ute, det är lika härligt varje vår. Och lika deprimerande varje höst;)

 

Nu ska jag gå och se om jag får plats i min säng mellan två killar och en hund…wish me luck.

Vi hörs i morgon, förhoppningsvis är jag piggare och mer alert:)

 

Natti natti 🙂

Kommentarer

  1. Stina

    Om du alltid är så trött så här års så kanske det är någon lättare form av pollenallergi? Jag har aldrig varit allergisk när jag var liten men kring 35 fick jag plötsligt symtom. Ibland är det tydligare än annars och det kliar lite i ögonen, men just i början är jag bara helt slut och tror att jag håller på att bli förkyld eller nåt tills nån med värre allergi nämner att pollensäsongen dragit igång…

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Ja jag har fått det förslaget men Ett så vägrar jag att vara allergisk;) haha
      Två så testade jag nån pollenmedicin nån gång utan någon effekt och Tre så tror jag mer på D-vitaminbrist. Köpte hem finfina vitaminer i höstas men tydligen gjorde de ingen nytta i skåpet? Märkligt 😉
      Men man vet aldrig. Fast jag reagerar aldrig på något annat vis och någon annan gång utan bara så här års. Haha vad vet man:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting