Allmänt

På stadiga ben;)

Dagen har spenderats på stående fot, med fötterna fastlåsta i ett par rejäla betongskor som sen kläms fast på en platt, glatt avlång pinne;)

Vi har åkt slalom 

I Kungsberget som vanligt. Underlaget var förvånansvärt bra med tanke på hur det ser ut där inga snökanoner når. Det höll dessutom bra hela dagen, och det fast det var strålande sol och varmt:) En helt underbar dag.

Mina nya skitsnygga pjäxor satt som gjutna på fötterna.


Med tanke på att jag har två olika fötter/ ben, den ena skadat och den andra opererat så är det inte illa alls att hitta pjäxor som sitter kanon. Det blir alltid en kompromiss;)

För resten är båda opererade;) men anledningen är samma, den gamla skadan jag fick som nyfödd. Pjäxorna är varma och sköna, och efter att jag vant mig så kändes allt toppen:)

Solen strålade, backarna var fina, skidorna susade och liftarna hanterades utan missöden 😉

Upp och ner upp och ner. Det är så kul!

Dock är jag inte helt frisk, jag har riktigt ont i halsen och är lite allmänt snuvig. Men eftersom det inte direkt är en pulshöjande aktivitet att finglida i backen så ska det inte inverka negativt. Snarare tvärtom, massa frisk luft och sol rappar på tillfrisknandet. 

Att vara ute när man är sjuk smittas inte som inne:)

Väl hemma, trött som en gnu både till kropp och själ var det bara att sätta sig i bilen igen och åka Arlanda t.o.r.  Corrinda har varit i Lund och blivit utslagen ur SM. Surt!

Nu ligger jag under täcken och filtar, har sprayat ColdZyme och snutit mig. Nu är det sovdags!

Vi hörs snart igen ?

Kommentarer

 1. Linda - Motherly

  Fy så tråkigt med förkylning!, men det låter som att du njöt av backen! Själv har jag inte åkt slalom sedan jag var barn, tror det skulle vara som att lära sig gå på nytt. 🙂

  1. familjenannorlunda

   Ja;) men förutom det är de lika, det är inte mina. Skor är skitsvårt för mig, vissa modeller går inte alls, fast de sitter som gjutna på ena foten så går de inte alls på den andra. Det är så många skor jag måste välja bort och det är så tråkigt. De som sen funkar är såklart fula och dyra;)
   Jag blir lika Happy varje gång jag hittar ett par som funkar:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing