Allmänt

Planerar för våren:)

             Innehåller adlinks

Jag har gjort en liten check i vår och sommargarderoberna och insett att det växts i denna familj:) Vissa år är det bara att flytta kläderna från den ena till den andres lådor, men i år glappar det.

Båda killarna fick bomberjackor förra året, men Jordan har vuxit ur sin, så han behöver en ny, och han behöver även lite nya huvtröjor. Fattar inte, för något år sen hade vi så jäkla många huvtröjor, men nu är de borta. Antagligen har de åkt i väg till återvinningen för att de var helt fel i storlek. Jag visste det. bara man sparar tillräckligt länge så funkar det;) Man ska aldrig kasta något. Aldrig;)

Jag har ju beställt en massa från Cellbes på sista tiden, och jag är så nöjd att jag fortsätter. Deras storlekar är precis som jag vill ha dem. Vill jag ha en M så vet jag hur den ska vara, och det överensstämmer jäkligt bra här. Alltså surfar jag in dit först när jag behöver nåt nu, och jajamen Bomberjacka check, kul med mönster också.

Huvtröjan, och starwarströjan gick hem och jag ska leta vidare efter fler byxor till mina två minsta tjejer som plötsligt inte har ett enda par i lådan?

 

 

cellbes

Bomberjacka   Huvtröja   Starwars   Byxor

Hur är det möjligt? Trixie kan ju ge sina byxor till Lovelia men de är nästan lika långa så längden är svår, sen är Trixie en rundare tjej medan Loppan är som en sytråd. Novalie då, vars byxor Trixie borde kunna ha hon är om möjligt ännu smalare än Lovelia så de brallorna kan Trixie inte alls ha. Taskig planering;)

 

Novalie och jag var ju och letade skor på butikerna för ett tag sen och hittade inget, men nu såg hon dessa.

20% på skor just nu dessutom:)

 

PicMonkey Collage-23

Leopard  Blå gympadoja  Gummistövel  Ankelboots 

 

Sen vill hon ha de här svarta ankelbootsen, ”alla andra” har men inte hon, så de önskar hon sig i födelsedagspresent. De rosa gummistövlarna vill JAG ha:) Ingen blir förvånad va;)

Mina har spruckit bak i hälen, märkligt ställe, men så är det. Jag har silvertejpat, haha, och det funkar ju ett tag. Jag har haft samma sen jag var liten, eller om ni inte säger nåt så erkänner jag att det är syrrans:) Jag har säkert snott dem nån gång, men det står bevisligen hennes namn i skaftet. Ett par gröna Tretorn från 80-talet, det ni;)

Gummistövlar är inte min favoritdoja, men i och med den där Doris så måste jag ha ett par. Jag köpte en regnkappa för typ tio år sen, som jag också fått användning av fler gånger sen jag köpte hund än på alla tio år;) Jag tycker den är fett snygg, men ingen vill följa med om jag har den….?

Nu vet jag att Robban behöver en ny jacka, men han vägrar kolla på nätet med sin kära morsa, så det måste jag ta IRL. Han vill gärna ha sällskap:) Vart hittar man en jacka som inte ser ut som alla andra jackor, som inte är inne, men ändå inte ute? Nä, förresten han får nog fixa själv.

Sen har jag tre tjejer som vill ha bomberjackor men som tittat ut dem, så det är snart klart för våren nu.

Ska bara sluta snöa, för det ramlar ju ner sånt från himlen lite till och från….:/

 

Nu ska jag skriva ett annat inlägg:)

Hörs snart!

 

Kommentarer

  1. Eva

    Kolla jackor på jackandjones till sonen!
    Möjligtvis lite dyrare än tex hm men mycket bättre kvalitet och så fina!
    Hoppas du får en trevlig kväll, härhemma river vi kök efter kylskåpet har pajat….. nya kommer om två dagar, jag serverar kebab och färdigmat för fulla muggar utan ett enda dåligt samvete 🙂 hallelulja 😀

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting