Allmänt

När det blir tyst…;)

Vaknade i morse, kände mig rätt pigg och på hyfsat humör. Tills jag försökte prata;)

Haha, jag har på riktigt allvar inte någon röst!  Om jag tar i ordentligt så kanske det kommer ut ett lågt kraxande, men det är oerhört jobbigt. Viska går bra, men det är inte optimalt.

Skickade iväg skolbarnen och sen var det dags för kyrkis för Jamie. Kraxade så lite jag kunde, och sa till mammorna att jag åker hem. Jag kan inte vara tyst och att sitta där och kraxa går inte.

I stället åkte jag hem, och har inte fått ett dugg gjort. Corrinda är ledig idag så vi har pratat lite. Haha, alltså viskat;) och när Doris försvann in på Robbans rum där hon inte får vara och jag skulle ropa på henne skrattade Corrinda gott. Det var inte sådär himla mycket pondus i den tillsägningen skulle man kunna säga.

Hon följde sen med när vi hämtade Jamie, och så en sväng på Ica.

Toapappret var slut! Jag fattar inte det här, men vi skulle kunna ha världsrekord i att göra av med just toapapper. Nog för att vi är många, men det känns ibland som att det tar slut i samma sekund jag ställer in det. Jag köper aldrig de billiga med tre varv per rulle, utan håller mig till typ Serla eller Icas egna.

Nu har vi så det räcker till på lördag i alla fall;)

 

Alltså, aldrig har man ju så mycket att säga som när man inte kan prata…. Aldrig. Och jag vet inte hur många gånger jag tänkt: Jamen jag kan ju passa på att ringa till…och…och…”” idag.

Så här är det, jag tror att jag har lite av telefonfobi:) Jag ogillar att prata i telefon, om det inte är med folk jag känner, då är det trevligt. Men att ringa myndigheter, bilverkstad läkare osv…Jag drar ut på det så länge jag bara kan. Men idag var jag riktigt sugen på att beta av de där samtalen:)

Det är ju enbart för att jag inte kan.

En kompis messade: Jaha, så det är idag man skulle vara gift med dig alltså;)

Antar att han menade att det skulle vara väldigt skönt om det var tyst hemma en enda dag. Men tji fick han, vore jag gift med honom så skulle jag med största sannolikhet prata hål i huvudet på honom lik förbannat, bara i en lägre och raspigare volym.

Trixie skrattade åt mig när mobilen ringde, och jag bara tittade på den.

” Nä mamma, du kan inte svara, de kommer inte att höra ett ord, det är ingen idé”

Nä. Det var ju inte det. Men då är det skönt att det finns sms:) för då kan man prata ändå, utan att behöva anstränga rösten.

Avbokat träning har jag gjort också, idag igen. Men något är ju fel i kroppen, även om jag mår prima, så är det ju idiotiskt att träna.

Jaja, det går väl över nån gång, kanske. Annars får jag låta som Zeb Macahan resten av livet.

 

Igår hämtade jag ut paket från Cellbes och allt utom en tunika passade:) Som jag nog sagt så är deras storlekar precis som jag förväntar mig att de ska vara. perfekt. Tunikan har jag gett vidare till Corrinda:)

cellbes

Det var den första i raden här jag var mest nyfiken på, en tunika som ser precis ut som de svindyra jag har från Me&i. Denna kostar 249kr och finns HÄR och det jäkliga i kråksången är att det fanns en variant med bara axlar som jag också vill ha, det såg jag NUUUUU. skit.

Patricia och Corrinda var med på min beställning och det var både skor och träningslinnen med. Även deras passade perfektomento 😀

Patricia hade även beställt nåt från Zalando, en kappa tror jag det var, och det var ett provande utan dess like i köket sen;)

 

Nu har alla skolbarnen kommit hem, och det ska ätas mellis i köket. Det nystädade köket….

Jag har avbokat mitt event i kväll, det går liksom bara inte. Jag måste kunna prata om jag ska vara bland folk. Så surt för det handlade om säkerhet på internet och det intresserar mig. Men, så blir det ibland.

Nu funderar jag på om det är läge att gå ut i helgen och dricka öl, för att få bort alla baciller och skit? Kanske till ett ställe i stan som heter typ Shotluckan, där de bara serverar shots? Hehe. Ge mig det starkaste du har, rakt av bara, och keep it coming:D

Eller dra en pava whiskey rakt upp och ner? Det borde hjälpa, och jag ska börjar kväll, när jag kört bil klart för idag tror jag.  Det var min mormors botemedel på mycket, whisky 🙂 Ta en sudd och lägg på tandvärken, gurgla i mot halsont, drick en skvätt varje morgon för att bränna bort all skit när man var utomlands.

Hon var klok min mormor♥

Jag gillar inte whiskey bara, det är en liten detalj man får bortse ifrån.

 

Nä, nu behövs jag!

Vi får höras vidare ikväll:)

Håll er friska.

Kommentarer

 1. Susanne

  Trist med rösten..
  Fick tipset när jag tappade rösten helt att viska gör det hela värre,man ska vara helt tyst.
  Krya på dig!

 2. A

  Toapapper köper jag alltid på Krauta. Bra medlemspris på Serla storpack, 18 rullar. Även hushållspapper. Bor i Umeå men borde väl vara samma överallt. Sen rekommenderar jag Filur namnlappar att märka barnens saker med. Krya på dig!

 3. Marika

  Din undersökning måste det vara fel på. Det anger: ange kommentar när man bockat i rätt ålder. Även Ange kommentar under intressen.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing