Allmänt

Beach 2017 :)

Innehåller adlinks

Förra året gick min bikini sönder. Jag letade hela sommaren efter ett par boxer-bikinibyxor, och kammade alla butiker utan framfgång. Ni tipsade om flera ställen, bland annat Stadium, men de var slut online och i butik fanns det heller inte.

Så nu tänkte jag att jag ska vara ute i god tid, och på Cellbes har jag nu hittat flera olika varianter.

De har 20% på badkläder just nu, så jag passar på:)

Det här tycker jag är fint:

PicMonkey Collage-26

Tankinis.

I lite olika färger, jag är svårt sugen på den fjärde, men vet inte om jag kommer vara så ”vågad” 🙂 Jag kommer beställa den svarta i alla fall.

 

PicMonkey Collage-24

 

Nederdel blir nummer två här, och sen den med kjol. Jag har haft sån kjol i fler år, men även de har gett upp, och blivit sådär genomskinlig.

 

cellbes

Jag gillar som bekant inte nakenhet. Kände mig högst obekväm i bikini och har nog alltid gjort, men nånstans känns det lite bättre med den lilla kjolen. Den blir dock rätt blöt;) och man får vrida ur den lite extra när man kliver upp, men det gör jag så gärna.

Ni hittar badkläder här och de finns ofta i alla varianter, samma mönster så man kan kombinera som man vill.

Så, nu ska jag susa dit och beställa!

Bye:)

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing