Allmänt

Jag bara lovar och lovar;)

Jag blev skitsur idag när det inte var nåt Prison Break. Hade verkligen verkligen VERKLIGEN sett fram emot det. Jag kom på tidigare idag att det skulle vara, och Corrinda och jag pratade om det och köpte minicroissanter som vi skulle mumsa i oss i smyg framför tv:n;) Haha, minus alla smulor som avslöjar då;)

Och så kollar jag när det börjar och så är det Notting Hill….Men vafan.

Tack ni som hade koll:) Vekar alltså som de på tv3 tyckte att det var ett bra beslut att köra igång säsongen förra torsdagen, två dagar efter USA och sen ta ett påskuppehåll. Idiotiskt om ni frågar mig, vem ser hellre en gammal film som finns att få tag i på nätet eller valfri streamingtjänst än ett rykande färskt avsnitt av den mest uppstissade serien i USA och världen?

Just det, ingen. Utom mupparna som bestämmer på tv3. Sorry;)

Jag lovade ju ett kul inlägg om jag fick snabba svar, och ni får hålla till goda med detta:) Men det kommer ett till snart. Lovar:)

 

Nåväl, innan jag blev sur så hade jag blivit glad ganska många gånger idag.

I morse var jag förvisso inte det piggaste nån skådat, men klev upp före lunch i alla fall;) Haha, okey, men jag har suttit uppe till fyra och skrivit sista nätterna. Lugnt och skönt och inspiration, så då ramlar orden på. Kanske får ni läsa det en dag, kanske inte:)

Jag  tog buss in till stan, och tänkte att om de inte hört av sig från Upplands Motor efter att jag fått nya fransar vid typ 13-14 så skulle jag kliva in där och be om en lånebil. Eller kräva. Jag laddade stenhårt för jag må låta kaxig online, men jag har inte lika enkelt att prata. Text är min grej.

Dau fixade till fransarna, idag gick det kvickt, dels för att hon är suveränt snabb och skicklig, men även för att de satt kvar fint. Vissa månader tappar man massa egna fransar och då åker ju fuskisarna med i rasande fart, medan andra månader sitter de längre. Fransarna har ju sin livscykel på några veckor. Corrinda försökte få fokus på fransarna men den hamnar på alla porer och hårstrån;)

daumakeup

Och rynkor:D

Men har man haft så mycket att skratta åt i livet som jag så är det okey med (skratt)rynkor;)

Dau och jag har alltid massor att prata om och idag avhandlade vi en hel del. Precis när vi var klara så ringde telefonen, från Upplands Motor…..

Jag stålsatte mig för att vara krävande, men hann inte. Han sa direkt att de beställda delarna till bilen inte kommit som de skulle, haha, är jag förvånad? Har ju gått aningens troll i detta. Och i nästa andetag så erbjöd han mig en lånebil:)

De hade ingen sjusitsig som min, men det kanske kunde hjälpa lite med en vanlig femsitsig? Eh ja:)

Jag är extremt lättflörtad. Och fast jag vet att de haft bilen där utan att göra något åt det alldeles för länge, det är 15 dagar i dag, så blir jag så glad och tacksam över att äntligen få en bil igen att jag skulle kunna kyssa marken de går på. Det gjorde jag nu inte:)

Men om vi säger som såhär, det gör inte ett enda dugg om det dröjer några veckor till med min bil,, för jag har fräna wheels nu:)

reanault megane

Eftersom jag kan ungefär noll om bilar, mer än att jag gärna kör dem fort, så vet jag inte mer än att detta är en Renault Megane. Den luktar nytt, och ser sprillans ut, och det är mer än gott nog åt mig:)

Frän. Snygg. Härlig att köra. Ingen nyckel att vrida på, man stoppar inte ens in den i nåt slags hål, utan man har den bara i jackan/väskan och trycker på en knapp när man startar, och den låser upp sig bara man tar i handtaget – keyless kanske det heter. Backkamera…om jag nån gång törs lita helt på en sån så är den säkert toppen, jag använder den mer som en extra säkerhet. Pappa och syrran har på sina bilar så jag har ju kört med sån. Värme i ratten, backspeglar som viker in sig, adaptiv farthållare – googla det ni;) Disel. Automat. Äh jag är beredd att byta jämnt rakt av, även om det innebär att två kids får sitta i bakluckan;)

Det enda som är jobbigt med det här, det är att man vänjer sig så snabbt med alla finesser:) Men, jag älskar faktiskt min bil, men uppskattar att få köra nya.

Den klär mig:)

carola wetterholm

Jag frös så om händerna när jag gick hit från stan. Det är 10-15 minuters promenad, och jag var in på tre butiker i city först för att köpa ett par vantar:) men det fanns såklart inte. Köpte tre tröjor i stället:D och en kopp kaffe, det funkade på en hand i taget iaf.

Sen värmde ratten upp dem finfint. Jag åkte genast en sväng till affären hemma, vågade knappt ställa in kassarna i bilen, tänk om nåt skulle söla ner….och sen förbi mamma och pappa för att visa kärran, och för att få köra lite extra.

Hem till barnen och hotade med att hänga upp dem i granen om de så mycket som kom i närheten av bilen, och sen var jag ute och skrek på Jamie ett antal gånger när han råkade komma närmare än en meter;)

 

Så här ser det ut överallt i min stad nu, Hela Uppsala expanderar.

IMG_5502

Det växer upp hus som svampar ur marken vart man än går, det här är på väg från stan till bilfirman.Uppsala

Man blir ju aningens less på att vägarna stängs av och man inte får köra där man vill, men det kommer blir bra när det är klart.

Det blir fint runt omkring, en jättestor lekpark med roliga saker gick jag förbi bland annat, och massa sushi-hak:)

 

Corrinda och jag åkte iväg och tränade, cirkelfys med Olle. Kändes bra idag, Jag har skyllt på att jag varit sjuk ett tag nu, men det kanske börjar lida mot sitt slut;) Det är ett skämt, syrran klagade i veckor efter att hon varit förkyld i vintras, och nu driver vi det hårt till sin spets. ”Jag har ju varit sjuuuuuuuk”

Syrran mötte upp, fast hon redan kört ett pass innan idag….gosh jag ligger efter! Men, så har jag ju varit sjuk åxå;)

Hemma hade Robban och Tilly lagat mat, kyckling med creme fraiche med smak av saffran och tomat. En av mina favoriter, Jag köper inte de smaksatta så ofta, men lyxar till det ibland. Och idag var jag glad över mina nya fransar, sen över bilen och så mina nya rea-tröjor och över att det skulle vara Prison Break på tv, så jag kände att det var dags att fira lite i vardagen:)

Sen insåg jag ju att det inte var nåt PB och fick vackert vika lite tvätt i stället då, efter att jag duschat och inte kunde gå därifrån med gott samvete när tvätten drällde över.

Sen skulle jag ta på raggsockor och satte mig på sängen, genast kom Doris, och jag lade mig ner. Och tja…Hon lägger sig med magen i vädret och kräver  gos.

 

carola wetterholm

– Klia mig på magen,  tack:)

 

Jag hamnade framför sista timmen av den där jäkla Notting Hill ändå….:det fanns inget annat att se, och när man väl börjar kolla så är den ju söt. Men jag är ändå sur.

Bara så att de vet, de där på tv3.

De kan gottgöra mig på många sätt, jag tror de har ett och annat program de kan skicka hit – byggare och sånt. Jag har många projekt. Eller så kan de få en programidé av mig – niobarnsmorsan testar bilar:) Bara nya fräna, såklart.

 

Haha,. nä, nu ska jag se klart på Universal Soldiers….alltså det kan vara sämsta tv-kvällen på länge…

 

Natti natti 🙂

Kommentarer

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Jag har ju kört gammal vw buss i 15 år så allt är häftigt för mig 🙂
      Min bil har saker som funkar, bara det är lyx, och en del fräna grejor som en bra färddator osv men inget lull lull. Det måste jag helt klart ha på nästa bil?
      Tilly är robbans flickvän 🙂

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Ja då blir det primetime deluxe men jag fattar allvarligt inte tänket hos TV3. De hade väl kunnat sända notting hill senare/ tidigare/ bytt tid på Pb till typ 21, eller massa andra varianter. Tror de har en hittepå anledning faktiskt, annars är de ju stenkorkade

  1. Malin

    Skönt att du fick en lånebil, underlättar verkligen vardagen. Bilhandlare/verkstäder kan verkligen vara kräk. Vi köpte en splitter ny bil, körde 3 timmar sen tändes motorlampan. Där efter väntade 8 månaders helvete där vi hade bilen sammanlagt 1 månad, annars stod den på verkstaden. När vi gick ut på sociala medier och vände oss till pressen gick de med på ett återköp av bilen, något de annars nekat oss….
    Ha en riktigt skön påskhelg!

  2. Maria Husetfullt

    Jag blev lika sur jag över att det inte var någon Prison Break. Här har jag gått och räknat ner dagarna, tills jag insåg att avsnittet sänds på Viaplay. Så har du Viaplay är det bara att titta. Ett nytt avsnitt varje onsdag om jag fattat rätt. / Maria Husetfullt

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting