Allmänt

Ni operfekta:)

Jag vet att ni vet, men jag vill ändå förtydliga det så det är utom all tvivel: de allra allra flesta av er håller en fin ton i era kommentarer. ❤️

Det är stor skillnad på HUR man uttrycker sig, och alla gör mindre bra ibland. Ibland fattar 3%av er hur jag menar och då kan man anta att jag varit otydlig;)

Alla behöver inte tycka lika, fy fasen vad tråkigt det skulle bli då! Men att tänka efter lite vad man vill med sin kommentar tycker inte jag är för mycket att kräva. Vill man göra mig ledsen eller arg så fine, men stå för det då. Linda inte in det i nån förtäckt omtanke.

Och vill man bara vara vänlig, och ge goda råd se till att det framgår. Precis på samma sätt som min ironi inte alltid går fram till er så uppfattar inte alltid jag om ni är ironiska. Oftast dock:)

Så med bara lite lite eftertanke innan man kommenterar skulle vi komma långt. 

Återigen, de allra flesta kommentarer är toppen:)

Ha en fin och solig dag ❤️

Kommentarer

  1. Lotta

    Hjälp det blev för många poster…datorn dummade sig… Carola, please ta bort… 😉

    Carola: Okey:)

  2. Lotta

    Hej Carola!
    Jag brukar inte kommentera sånt här i normala fall men dina inlägg fick mig verkligen att tänka till. Jag förstår precis hur du tänker när folk ska låta lite sådär ”välmenande” men egentligen bara gillar att ”trycka till” nån och visa sig på styva linan, det är bara drygt och jobbigt…MEN…sen är det ju den andra sidan av myntet.
    Jag jobbar på ”ett stort bilföretag i väster” och har fått förmånen att vara med på ett antal prover och krocktester där man bl.a. provar barnsäkerhet så jag har suttit på första parkett och sett vad som faktiskt händer om du krockar i t.ex. 30km/h. Med bälte och utan. Framåtvänd eller bakåtvänd. Med lösa saker i kupén och utan.
    Skillnaden är avgrundsstor.
    OM man krockar.
    Jag har märkt bland mina vänner och bekanta att den kunskapen om hur stor skillnaden är inte riktigt finns där. Jag vet men inte dom.
    OM olyckan skulle vara framme är jag då del i utgången om jag visste hur stor skillnaden är på t.ex. en rätt monterad barnstol eller en felmonterad och inte sa nåt? För att jag antog att dom visste?
    Jag är en sån jobbig person som faktiskt tar det säkra före det osäkra och säger till, även IRL. För att jag bryr mig, för att jag inte vill att nån (oftast tredje person) ska skadas pga att folk ”inte visste”.
    Som tur är är det ju oerhört sällan olyckan faktiskt är framme så i 95% av fallen jag säger till kanske kunskapen aldrig kommer till praktisk användning men i de 5 kvarvarande kan det faktiskt vara skillnad på liv och död.
    Det går ju alldeles utmärkt att åka bil obältad/hoppa studsmatta utan skydd/cykla utan hjälm eller vilka andra exempel man nu vill ta, så länge det inte händer nåt. men OM olyckan faktiskt är framme kan resultatet bli skillnaden mellan ett par blåmärken och men för livet.
    Alla ska göra sina egna val om vad som är rätt/enkelt/viktigt för dom, jag hoppas bara att valen är väl underbyggda. Särskilt när det finns enkla garderingar.

    Ja, det blev en liten utläggning, men ibland blir det ju så… 😉

    PS finns en kul film på youtube om bilsäkerhet (lite gammal men sevärd)

    tror den är lite din humor Carola 😉

  3. Malin

    Hej Carola. Dra dig inte för att blogga om vad du vill! Gnällspikar finns överallt och är inte värt att lägga energi på. Kör på bara.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting